Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuznyikov
aktív tag
Nekem is van egy ilyenem de nem használom. Hibátlan. Mennyit lehet kérni érte? Priviben bombázhattok...
-
Kuznyikov
aktív tag
Köszönöm! Húúú, remélem, hogy minden le van írva...
De akkor azt jól értem, ha most nekem működik, de kitkat 4.4 van rajta akkor is kell a phoenix+rescue.img először, ahhoz hogy tudjam "downgrade-elni" rátenni akármelyik verziót? ( 4.2 szeretném)
Vagyis: a rescue után lehet vissza rátenni az eredetit...És ezt már volt aki próbálta, működik?
Üdv.
-
Kuznyikov
aktív tag
Őő, tudom le van itt már írva. De valaki megtenné hogy segít visszatennem az eredeti ROM ot? Mármint hogy pontosan mit kell hozzá tennem. De rookie vagyok! Köszönöm!
-
Kuznyikov
aktív tag
Hááát, ez érdekes!
Itt is kérdezgettem Júliusban, hogy mi lehet a baj, mert egyszer csak nem adott ki semmi hangot...
Én akkor beraktam a tabletet a dobozába, miután hard reset, kábel ellenőrzés után sem volt hajlandó megszólalni. Se a hangszóró, se fülhallgató.Most elővettem, hogy egy új rom esetleg hátha... Full le volt merülve az akksi, hosszú percekig töltött mielőtt hajlandó volt elindulni.
Erre nyomkodom, és hopp már a gombnyomás is "kattog" szépen. Nem akartam elhinni...
Semmi baja. Van hang. Hangszórón, fülhallgatón is...
X akta!!! Komolyan mondom...Exian! Sorry, így marad nálam.
-
Kuznyikov
aktív tag
Sziasztok!
Az én gépemnek van hangkimenet problémája. Mépgedig, hogy nincs szegénykémnek...
Még egy valami update -et megpróbálok hátha, de ha nem lesz jó megválnék tőle.
Gyereknek mesenézésre így elég korlátozottan használható!Akksi, kijelző hibátlan.
Üdv.
-
Kuznyikov
aktív tag
Sziasztok!
Probléma: Nincs hang! Semmi. Csak fülhallgatón.
Ha fülhallgatót bedugjuk, akkor jelzi a jobb felső sarokban, szól is szépen. Ha kihúzzuk eltűnik, de semminek nincs semmi hangja...
Ötlet? (Factory reset megvolt... )Üdv.
-
Kuznyikov
aktív tag
Szerintetek ez az ami "nekünk" kell? Az kellene, hogy a töltés IS és a pendrive olvasás IS menjen egyszerre. Autóban mesenézés, töltéssel...
-
Kuznyikov
aktív tag
Csak halottak napján halott a fórum...
Bocs!! Morbid...
-
Kuznyikov
aktív tag
válasz
shadowsteve #681 üzenetére
Király vagy!
Előbb utóbb beruházok egy nagyobb akksira. Érzem nem bírok ellenállni...
-
Kuznyikov
aktív tag
válasz
mark1998 #674 üzenetére
Nekem jó a wifi az egész házban. Még egy jelerősségnél is normál jön adat + oldalak. Bár a telón azért jobb...
Ellenben gyenge az akksi... Tegnap letiltottam egy csomó progit, meg letöröltem a skypot, kiváncsi leszek igy jobb lesz-e.Segitsetek már abban hogy hogy varázsoljak a tabra egy
mindigTV-t. Apk sem megy fel, azt írja a végén, hogy nincs telepitve. 5let? -
Kuznyikov
aktív tag
válasz
shadowsteve #655 üzenetére
Ahha! A szamsor az a méret. Ok, ez nekem nem esett le.
Akkor ez elvileg jó lehet? :
http://m.ebay.com/itm/171506382073?nav=SEARCH
Naggyon szívesen beleraknék egy nagyobbat... -
Kuznyikov
aktív tag
válasz
shadowsteve #652 üzenetére
2 kérdés:
Kb hogy jön szét?
Mekkora az az akkora akksi? Keresek bele valamit méret szerint...
Kösz! -
Kuznyikov
aktív tag
Sziasztok.
Az normális, hogy az akksi jobban fogy mint töltődik? Nagyon keveset bír. Max 1db 2órás film és üres! Mikor megvettem is "láttam" hogy nem akksi bajnok, de most valahogy nagyon bosszantó már. Nem bírom levenni a szemem az akksi % visszajelzésről. Percenként csökken...
Idegesítő. Nézek egy nem is HD filmet otthoni DLNA ról, de másfél óra mulva kell a töltő. Viszont még ugy is csökken a szint! Értelemszerűen lassan... -
Kuznyikov
aktív tag
Hoppá! Szerintem most jó! Több óra után, egy pillanat és már netezek is! Remélem igy marad, majd holnap is nyomkodom még.
Az elozo gondolatmenetbol kiindulva, gondoltam mégis vmi beállitás rossz. Fogtam magam és beálllitottam hogy "soha", utána tablet restart. Utánavisszanyomtam, hogy "mindig" aztán megint restart. Most azota jo! Csak maradjon igy!! De jo lenne... 😀 -
Kuznyikov
aktív tag
Sziasztok!
Ha PC-re rádugom, eddig USB storage -al ment szépen fájlmozgatás ide-oda. Megkaptam az SD kártyát mint egy meghajtó. Most meg rádugom, és nem tud csatlakozni, windows ismeretlen eszköznek "ismeri" fel...
Nem változott semmi, egyik napról a másikra történt.
Ötlet? -
Kuznyikov
aktív tag
-
Kuznyikov
aktív tag
Ez a töltés dolog érdekes kicsit. Rohadt lassú tud lenni néha. Nekem volt olyan, hogy használat közben töltőn volt, de merült!
Egyszer a telefonomat töltöttem a tabletével, és a telefon "akkumulátor lecsatlakozás" vagy ilyesmi hibát írt, és közben nem is töltötte. Lehúztam, sajátjával jó, baja nem lett szerencsére. (előtte soha nem írt ilyet) Azóta nem merem tabletével tölteni.
Kizárt, hogy 2 amperral tölt. De a töltőáramot amúgy is a benne lévő elektronika kell, hogy szabályozza. A 2A-es adapter csak arra enged következtetni, hogy van (lehetne), hogy annyival is tölt a tab (elektronika). De szerintem ez nem történik meg. 2A-ral nagyjából másfél óra alatt 0-ról 100-ra kellene töltenie.
Tok témá részemről annyi, hogy amit rendeltem 2 hónapja ebayről sajna nem jött meg! Nem hozzá való, de jó lett volna egy tok, meg fólia, és kiváncsi lettem volna hogy milyen...
-
Kuznyikov
aktív tag
Sajnálom, hogy kifogtál egy "selejtest". Talán ez a legnagyobb veszélye egy "noname/olcsó" cuccnak. De ha megy rendesen, szerintem belül tényleg ugyanaz a hardware van. Én személy szerint meg vagyok vele elégedve. Gyönyörű kijelző, gyors proci, fém hátlap. Mostmár meg vagyok... Így hogy sikerült végre rendesen update elni. Persze a most vásároltak 4.4 esek, tehát ez se lehet gond.
-
Kuznyikov
aktív tag
Köszi szépen! Azóta megis oldottam. Sajna factory reset a megoldás. Törölj mindent, minden program könyvtárát is mert a 4.2 alatt felrakottakat otthagyja a hülyélye! Szetem update 4.2 ről 4.4 re csak úgy a tuti (bár nem irják) hogy már a 4.2 őt factory reseteld! Utána update, és a 4.4 et is factory reset, állitolag egymás után 2x ! Én megtettem, lepucoltam mindent, 2 reset, most sokkal gyorsabb. Semmi nem akad, minden települ! Most a 0,99 ből 507 Mb szabad, és elég sokmindent felraktam már. Most tényleg szuper minden. ( nem tudom nem-e vmi task killer rontotta el… probaltam egy párat de egyik szarabb volt mint a másik. Most nem telepitek ilyet)
-
Kuznyikov
aktív tag
Egy vicc ez az android...
Miért nem teszi vissza a régit ha úgy akarom... és ha a friss nem mükszik jól?!? Vagy ha csak simán vmi történt azzal ami fent van? Frissre ráteszi ugyanazt vajon? Nem egészen értem ezt a rendszert...
Van megoldás, hogy régit visszategyem. (vicces, mert azért az nem régi!! (4.2 ugye) és az volt rajta gyárilag! Hihetetlen, hogy nem lehet "visszacsinálni")Megnézné valaki, hogy a Red Bull Racers progi felmegy-e neki? Bosszant, hogy igazi hiba nélkül (24 kód) nem települ fel...
-
Kuznyikov
aktív tag
Valakinek egy 4.2.2 zip -ja lenne? Visszateszem szerintem... Ami itt van egy hozzászólásban az hibával nem frissít...
Köszi! -
Kuznyikov
aktív tag
Egy csomó-csomó program nem települ fel -24 hibakóddal.
Amugy a kitt-katt szerintem sokkal tovább birja akksiilag, viszont szerintem döcögősebb az egész... Progik indulása, váltás progik között... Wifi is sokszor alvás után nem mükszik, csak wifi ki-be segit...
-
Kuznyikov
aktív tag
válasz
#47982080 #277 üzenetére
Nem tudom mi az az ADB. Viszont olvasgatom mit tehetnék (meg írtam ide előbb) közben tablet gépre dugva töltődve "áll" a Navon feliratnál itt az orrom előtt az asztalon, egyszer csak elindul... Minimum 15perc ! telt el ! Aztán kiakadt minden, újra android felirat villogott, újra elindult, most kevesli a helyet... Most itt tartok...
Először is nagyon sokat vártam (lehet hogy negyed órát azért nem...) de akkor nem volt PC-re dugva. Esetleg ez is segíthetett vmit?!? Még nem tom mi lesz vele... Nyomok egy factory resetet...
-
Kuznyikov
aktív tag
Mit mondjak, most szarrá tudnám szidni ezt az egészet. Engedtem a gépnek, hogy frissitsen... Most nem indul el! Csak elején a Navon felirat. Gratulálok. Csupa szépeket gondolok most errol a névrol. Es semmit nem lehet tenni! Se recovery se reset semmi. Akkor minek adják ki!? És nem is vagyok egyedul mert itt a forumon is jart igy valaki... Mit csinálnak a fejlesztök? Meg a honlapjuk is egy vicc...
Garival meg rohangálhatok sok napig... -
Kuznyikov
aktív tag
Nekem a VROOT -ra virust jelez... (Android spy agent) Töltsem bátran? Nincs vkinek fent neten vhol? Hátha a zippyshare a gond...
-
Kuznyikov
aktív tag
Mivel tudnám lementeni kedvenc progijaimat sd kártyára? (Pl játék és annak mentése is!)
Tehát ha frissítek kit katra akkor minden alapba áll vissza?
Vagy csak a gyári beállitások állitja majd vissza? Erre viszont vagy van szükség vagy nincs... Attól függ hülyéskedik-e az új android?! -
Kuznyikov
aktív tag
válasz
TechArtist #226 üzenetére
Szia! Működik? Ez most ugyanaz lehet mint utoljára?
-
Kuznyikov
aktív tag
válasz
TechArtist #184 üzenetére
Milyen progival böngészel? Nálam nincs ilyen gond... Ma reggel bujtam a netet órákig, kb 7-8 ablak, prospektusok töltése, regisztrácio, email... Minden hiba nélkül. (explorer)
-
Kuznyikov
aktív tag
válasz
TechArtist #162 üzenetére
Felraktad azt az egy frissítést amit felajánl? Asszem vmi youtube -al kapcsolatos...
Eleinte nekem is ki-kiakadt, de azóte egyszer sem... Elég sokat netezek vele...Üdv.
-
Kuznyikov
aktív tag
Aki most vesz annak tényleg kitkat az OPrendszer?
Kár, hogy ehhez nem jött még az update...
Ezt a telepítgetős dolgot senki nem vágja? -
Kuznyikov
aktív tag
Üdv.
Azzal tisztában van valaki, hogy a belső 8Gb -on felül a programok hogyan lennének használni a berakott SD kártyát? Fentvan egy-két (sok) nagyobb játék, megtelt a 8Gb, mert oda telepúl alapba. Tettem bele SD-t. Oda is fognak települni?
Új ez nekem...
Amúgy én szeretem a cuccot. Ha van egy kis villan azonnal tölteni kell szegényt, de amúgy semmi gond vele. Egy bluetooth jönne néha jól...Ilyet tokot rendelek hozzá, remélem hasznos lesz:
[link] -
Kuznyikov
aktív tag
Sziasztok!
Én is vettem egyet! Ha edigitalon veszed paypallal, akkor -3000, vagyis 26,900!!
Szerintem szuper ár, sokat bújtam a kínálatot (magyaro.)Eddig nem sok tapasztalat mert lányom "lenyúlta".
Viszont egy fél óra alatt ráment vagy 20 játék. Egyszerű, kicsi, kislányoknak, de láttam én már tabot megfeküdni aha egy-két dolognál több dolgot töltött/telepített...De majd még írok.
Ja, egy pixelhiba van rajta...
Mondjuk engem nem zavar, egy fehér pötty. Ettől gari cserés vajon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One mobilszolgáltatások
- Robotporszívók
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Újszerű Lenovo IdeaPad 5 14ITL05 - 14"FHD IPS - i7-1165G7 - 16GB - 1TB SSD - Win11
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest