- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
applause
aktív tag
Igaz nem 7-es, hanem 10-es. Akku úgy megdagadt mint a kelt tészta és szétnyitotta mint a kagylót.
-
szalamander
csendes tag
Üdv Shadowsteve!
Bocs a legutóbbi üzenetért. Neked volt igazad. Hardver hibám volt, azért nem ment fel az image. Rosszak voltak a NAND chipek. Miután kicseréltem őket működött minden a leírtaknak megfelelően. Köszönöm a segítséget. -
üdv, valakinek nincs raptor 3G-hez működő romja? az xda-s csávóka twrp recovery-ét feltettem, azóta bootloopos a tabletem...
-
dzsoke2
tag
Sziasztok.Igaz hogy nem 7,hanem predator 10-em van és elég régi a problémám elfelejtettem az email címem és frp védelem alatt áll viszont most találtam 1 programot amivel meg tudom csinálni(nem lopott vagy ilyesmi 100% ig bizonyíthatóan az enyém)a kérdésem a következő:
Mivel a predator 10-en nincs hangerő gomb hogy tudok recovery illetve adb módba csatlakozni??
Nagyon megköszönöm aki tud segíteni. -
shadowsteve
csendes tag
válasz
szalamander #891 üzenetére
Ez a fw a fém hátlapú allwinner a31s soc-al rendelkező predatorhoz jó, erről a jószágról szól az egész topik. Végig követted a leírást? A rescue.img csak arra elég, hogy előhozd a recovery-t mert az zárva van alapból! Azután kell rátolni a két update.zip-et recovery-ből. A kezdeti lassú indulás teljesen normális.
-
szalamander
csendes tag
válasz
shadowsteve #889 üzenetére
Köszi a firmware -t, de ez nem ehhez a készülékhez való. Nem is indul el vele, csak nagysokára. Android felirat alatt egy csomószor boot dallamot hallat, mintha újraindulgatna. Nem is kezeli a gombokat, olyan mintha 1 gombos készülékhez készült volna. De ami a legrosszabb, hogy ha már fenn van utána nem lehet mást feltenni. Ha csatlakoztatva van az USB kábel, be sem lehet kapcsolni, csak anélkül.
Valakinek lenne megoldása! -
szalamander
csendes tag
válasz
shadowsteve #889 üzenetére
Kösz szépen!
Még ma kipróbálom. Remélem beválik. -
shadowsteve
csendes tag
válasz
szalamander #888 üzenetére
-
szalamander
csendes tag
Sziasztok!
Anyósom most hozta a tabját (Navon Predator 7), hogy nem lehet bekapcsolni. Tölt, van is benne delej. Szerintem szoftolni kéne, mert a PC felismeri "USB\VID_1F3A&PID_EFE8" eszköz ként, de nem találok hozzá sehol imag -et. A fórumon adott linkek már nem mutatnak sehova. Valaki tudna segíteni. USB driver is kéne hozzá. Előre is kösz! -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE #886 üzenetére
Elnézést kérek, most láttom hogy nem ez a topic, mert nekem a 3G-s tablettem van...
-
ElektrikusDE
senior tag
Sziasztok!
Kellemes meglepettésként ért hogy az idei Predátor már Nugát-tal van felszerelve.
Ég és föld a tavaly megvetthez képest!
16 GB-s SD kártyával már nincs tárhely problémám.
A régi hardver ellenére 10 napja (akkor vettem) még nem fagyott ki és nem zárodott be programom.
Ui:
Persze nem csodagép...
Nem mindenhol van Nugáttal, van ahol 6 van rajta!
Persze az összefoglaló elavult, már tavaly sem az a hardver volt benne hanem mtk.
-
Jokerx84
csendes tag
Üdv!
Predator 8-hoz nincs valakinek firmware-e?
-
Exian
addikt
Nem bonyolult, igaz, kell hozzá forrasztani, meg bele kell nyúlni a gépbe eléggé. Én meg tudnám neked csinálni, akkum is van hozzá (igaz használt, bontott gépből), csak kérdés, hogy hol vagy helyileg. Mondjuk lehet rendelni is akkut, és akkor új akku van hozzá, bár itt mindig kérdés, hogy valóban új e az akku. Mármint nem arra gondolok, hogy használt e vagy új, újnak újat szoktak küldeni, de lehet, hogy több éve állt egy raktárban, ki tudja milyen körülmények között, így az állapota és várható élettartama kérdéses.
Sokszor bontott gépből való, gyári használt, de nem szétgyilkolt akkumulátorral jobban jár az ember, mint újként rendelt utángyártott példányokkal.
-
Cobrusz
senior tag
Sziasztok.
Aksi csere hogyan működik ennél a tabnál?
Mennyibe kerül illetve hol tudok újat venni illetve cseréltetni benne? -
Exian
addikt
Rootolásra mi a tuti, működő, problémamentes cucc? Visszaolvasgattam, de mindenféle kétes dolgokat találtam csak, nem tudom, végül melyik lett a bevált megoldás/program rá?
Köszi!
-
dzsoke2
tag
Sziasztok.Nekem a predator 10 es van.A kérdésem a következő gyorsan csináltam a fiamnak az email címet a playhöz amit nem irtam fel.Most az asszony frissítette és nem tudok semmit kezdeni a tabbal mert kéri az eredeti már használt mailt.Recoveryt hogyan hozhatom elő?
-
Exian
addikt
válasz
Pityesz78 #876 üzenetére
Ha rootolva van a készülék, akkor vannak megoldások. Meg olyat is lehet, hogy akár egy 32 GB-os SD kártyát beállítani belső tárhelyként és akkor határ a csillagos ég, viszont így valamivel lassabbak lesznek az alkalmazások indulási ideje (mert azért az SD kártyát lassabban éri el a tablet, mint a saját belső flash memóriáját).
De mindezekhez azért már nem árt egy kicsit komolyabb jártasság az androit lelkivilágában, meg mint minden ilyen mókolásban, benne van a pakliban, hogy valamit nagyon elcsesz az ember.
Szerencsére pl. a telefonom már olyan "okos", hogy gyárilag benne van a lehetőség, hogy egy gombnyomással beállíthatom, hogy a bedugott SD kártyára dolgozzon és akkor arra mennek az alkalmazások is meg minden. Valamennyit foglalnak a dolgok a telefon tárhelyén is, de nagyrészt az SD kártyára pakolja a dolgokat.
-
Exian
addikt
válasz
Pityesz78 #874 üzenetére
Igen, sajnos van olyan, hogy látszólag még van 100-200 MB és nem engedi. Egy megoldás van, lepucolni mindent, ami nem kell, meg az alkalmazások frissítéseit, hiszen azok foglalják a legtöbb helyet pluszban. Csak úgy meg azok az alkalmazások nem fognak normálisan működni. Szóval szívás ez mindenhogy. Amikor megvettem a tabot, még jó volt, mert egy jó darabig nem nagyon frissült semmi, vagy csak 1-2 dolog, de most már minden alap Google alkalmazás teljesen más, sokkal frissebb és ahhoz, hogy minden a megszokott módon használható legyen, muszáj felrakni a frissítéseket, úgy viszont felzabálja rögtön szinte az egész tárhelyet, ami az alkalmazásoknak van.
Pedig jó kis tablet ez, de sokkal jobb lenne, ha 16 GB belső tárhelye lenne. Vagy jó lenne ez ennyi tárhellyel is, csak ne ilyen hülyén osztották volna szét. Nem is értem... Ott van mellette 4 GB plusz tárhely, ami meg pont nem kell semmire, hiszen lehet SD kártyát is tolni bele, szóval a francnak particionálták szét ilyen hülyén a belső tárhelyet... hagyták volna egyben, sokkal jobb lenne.
-
Exian
addikt
válasz
Pityesz78 #872 üzenetére
Sajnos pedig ez van vele
Ha tök frissen van újrarakva rajta a rendszer, akkor is pillanatok alatt betelik. Mire felmegy mindenből a frissítés, alig marad 100 MB, amit az alkalmazásokhoz használni tud a gép! Sajnos csak az a tárhely játszik, hiába van a másikon több száz MB hely, vagy akár több GB.
Így ezt a tabletet én már csak egy adott kis alkalmazáshoz használom, épp a napokban keltettem életre, sikerült érintőüveget szereznem hozzá. Arra jó, az az egy alkalmazás még felment, de más már alig menne fel. Sajnos ez ilyen.
-
Pityesz78
tag
Sziasztok!
Lehet nem ide tartozik de a tabletre nem tudok semmit sem telepíteni. Arra hivatkozik, h nincs elég tárhely ami nem igaz mert több száz mb-van.
4.4.2. andró van rajta. -
Dryman
őstag
Van egy kijelzőhibás példányom...szétszedtem, aztán nem sikerült a kijelzőcsere, mert nem szánok rá nagyon költeni....
az érintőfelület halt el a tiéden? mert azt tudok adni, de meg kellene vásárolnod a komplett tabletemet donornak...nem kívánok alkatrészszinten foglalkozni a bontásával.... -
Exian
addikt
Keresek mondjuk alaplaphibás példányt ebből a tabletből. A lényeg, hogy az üveglap hibátlan legyen rajta.
-
gyu456
tag
Ez a Tab jó lenne ha lenne cm-11 hozzá
-
Dryman
őstag
válasz
szaszaboy0 #864 üzenetére
igen lehet, de lehet akár a töltőáramkör hibája is!
-
szaszaboy0
tag
Sziasztok, az lenne a gondom hogy töltővel minden oké ha kihúzom kikapcsol a tab. Lehet akksi hiba?
-
shield
őstag
válasz
shadowsteve #861 üzenetére
Sajnos nem lesz belőle semmi, mert az országban csak 4 városban kapható az Euronicsben. Ezért nem autózok 120km-t. Pedig tökéletes lett volna az asszonynak ahhoz a néhány játékhoz és böngészni.
Hát ez van. -
shadowsteve
csendes tag
Szerintem meg még mindíg egész jó kis gépnek számít. Én napi rendszerességgel használom, e-könyvet olvasok, kis netezésre is jó, de legfőképp zenét hallgatok rajta. A frissítéseket meg pl Titanium backup-al célszerű ROM-ba integrálni, így egy csomó hely felszabadul. Az azonnali frissítéseket én már a legelején kikapcsoltam rajta, havonta egyszer viszont kézzel végignyomom amit frissíteni kell. Így nem lassul tőle.
Viszont a sebességgel már akadnak problémák, de hát nem egy mai csirke a cucc. Megvétele óta már akku és mikrokapcsoló cserét is hajtottam végre rajta. Olyan sokat kapcsolgattam hogy kiakadt a power gombja -
Exian
addikt
Igen, jó a kijelző meg minden, de arra készülj fel, hogy piszok kevés dolog fél fel rá
Manapság már nagyon nagyok az alap alkalmazások is, amik rögtön frissülnek, amikor bekapcsolod a tabot és szinte már el is fogyott a tárhely. Ez egy nagy kínja ennek a készüléknek, hogy nagyon kevés a belső tárhelye.
Amikor megvettem, még elvoltam vele, de azóta minden alap (Google) alkalmazás frissült, mire mindből felraktam a legújabb verziókat, mást már nem is tudtam telepíteni
Viszont muszáj mindenből a legújabb, mert csak azok működnek (pl. Youtube).
-
shield
őstag
Én most akarok venni egy ilyet az asszonynak. A telóján játszik néhány kis játékkal, ennek azért nagyobb a kijelzője. Ráadásul azt olvastam róla, hogy tényleg jó a kijelzője. Szerintem ennyit megér és azt tudja amire kell.
Most 14E-ért lehet kapni. Így letudva a szülinapja. -
Exian
addikt
Hát igen, de lassan már nincs senki, aki használja ezt a tabletet. Én most egy ideig TV-hez használtam okosításnak (Youtube meg ilyesmi ment róla), de már annyira gyenge volt erre a célra is, hogy vettem inkább egy korszerűbb, kimondottan ilyen célra gyártott Android TV BOX-ot.
De esetleg érdekelne engem olyan halott példány, aminek jó a digitizerje, gyereknek még megcsinálnám azért.
Szóval vennék (olcsón) hibás tabletet, aminek az üvegje hibátlan.
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Úgy döntöttem eladnám kijelzőfoltos Predator tabletemet...nekem nincs annyi motivációm hogy kijelzőt cseréljek rajta.....
Ha valaki érdeklődne a nyomott áron megvételre kínált tabletem iránt, az jelezze privátban és küldök róla fényképeket. Az eszköz kifogástalanul működik, csak ugye azok a fránya kijelzőfoltok.... az érintőképernyő működésébe a kijelző foltossága nem szól bele....
Adom hozzá gyári dobozát és könyvecskéjét valamint a mellékelt otg kábelét ha jól írom....
töltője másik tablethez van használva így azt nem szeretném eladni.
Üdv!
Dryman -
sonaj0203
aktív tag
sziasztok!
Van egy ilyen tablettünk, 3 napos és most fedeztem fel egy érdekes hibát, ha fülhallgatót csatlakoztatok akkor valamiért a videók, zenék, hangok pl:youtube-on, nagyon furán szólnak. Mintha a zenei alap hangosabb lenne a szöveg, ének meg olyan halk, hogy nem is hallani. olyan mint mikor nincs rendesen bedugva a füllhallgató jackdugója, de többször is ellenőriztem, mozgatgattam, stb. de semmi változás. A hangbeállításoknál is hiába próbálkoztam. Fülhallgató tuti jó. Más készülékbe nincs ilyen hiba.
Találkozott valaki hasonlóval? Mi lehet a gond?
Köszi
-
gyu456
tag
Nekem meg lett oldva, nem 10.000 Ft veszek egy hibásat... lett rendelve külföldről nevetséges összegért egy érintő
-
Chaser
legenda
Ha nem tévedek nagyot, legtöbb droidos game megy rajtuk. De lehet tévedek
de ott is vannak free játékok, anno valami egész korrekt autós volt ingyen amikor wines telóm volt, magamnak biztos winest vennék, droid telefonra való, addig volt életképes amíg nem volt win...sztem előbb-utóbb kikopik.
-
Dryman
őstag
Nem akarom lehurrogni ezt a típust, de kb ennyit is tud ez a tablet.
Nálam a gyerekek bennhagyták a kocsiban miközben egy teljes napot a füredi strandon voltunk...mondanom sem kell, a tabletet megfogni sem lehetett annyira felhevült, kibírta....csak a kijelző azóta belülről buborékos
de még mindig használható....másik történet...mivel ikrek a gyerkőcök, így 2 tablet van a háznál....a másik tab egy samsung tab 3...mindkét tab ugyanazzal a google fiókkal van beállítva....lányom letöltötte az angrybirds go-t a samura...google alkalmazásadatok szinkronizálása meg megpróbálta felrakni a predatorra is....na itt fosta össze magát a predator tablet, a következő indításnál 22-es csapdája, és csak a predator feliratig jutott, majd örökkön örökké újraindult....sajnos ez a játék hajlamos a rendszer-memóriára telepedni, így arra sem maradt hely a rendszernek hogy következőleg elindulhasson....
érdekes hogy samsung-ék meg tudták oldani azt hogy a rendszermemória egészen a tényleges memória legyen, a predatoron meg sikerült különszedni...csak hogy ez sem legyen egyszerű....
ha valaki predator felületes boot problémába ütközne, az olvasson vissza, fórum elején van rá megoldás. -
T@pi
csendes tag
Esetleg ha valakit érdekel van 2 eladó Predator 7 tabletem.
Priviben mondom a részleteket. -
T@pi
csendes tag
Sziasztok.Olvasgatom a fórumot és egyenlőre sajnos semmilyen megoldást nem találtam arra hogy sd kártyára pakolja a játékokat.
Root megvan próbáltam sokféle programot de egy sem működik megfelelően.
Kérdésem az lenne van esetleg Cyogenmod már rá vagy valami értelmes android rendszer ami már engedi az sd kártyára való tárolást? -
gyoriae
csendes tag
sziasztok,
ezt a tabletet néztem ki, csak sajnos a felhasználás, amire kell (különböző helyeken kapcsolódok wifihez), nem a legjobb - ahogy írjátok.
Ha valaki használt mást is wifivel, összehasonlításban mennyire gyengébb a wifije a Predatornak, illetve ebben az árkategóriában (max. 30) mi az ami jobb (wifijű)?? -
Kuznyikov
aktív tag
Nekem is van egy ilyenem de nem használom. Hibátlan. Mennyit lehet kérni érte? Priviben bombázhattok...
-
gyu456
tag
válasz
lazlogogola #833 üzenetére
Úgy néz ki hogy nemeladó, válaszra sem méltat!
-
Pityesz78
tag
gyerek kapott egy ilyet, 8 éves, sztem jól veszi hasznát, de ma szólt, hogy nem tud letölteni egy játékot. Valami hibára (24) hivatkozik, a sugó meg, hogy indítsam újra
, meg, hogy az időt állítgassam autómatikusra meg vissza, meg stb, de nem oldja a bajt. Mi lehet a gond? Én gond nélkül telepítettem a játékot a telómra. Másnak is volt hasonló gondja?
Mi a megoldás?
Köszi! -
Dryman
őstag
válasz
lazlogogola #833 üzenetére
Privát üzenet ment!
-
lazlogogola
tag
Nekem van egy ilyen csodakészülékem és most nem tudom bekapcsolni éppen.
Ha vkinek kell keressen és megválok tőle.
A fiamnak vettem,de azóta vettem neki egy másikat. -
gyu456
tag
Van itt valakinek bármilyen hibás tabja, de a kijelzője tökéletes?
-
Kuznyikov
aktív tag
Köszönöm! Húúú, remélem, hogy minden le van írva...
De akkor azt jól értem, ha most nekem működik, de kitkat 4.4 van rajta akkor is kell a phoenix+rescue.img először, ahhoz hogy tudjam "downgrade-elni" rátenni akármelyik verziót? ( 4.2 szeretném)
Vagyis: a rescue után lehet vissza rátenni az eredetit...És ezt már volt aki próbálta, működik?
Üdv.
-
Kuznyikov
aktív tag
Őő, tudom le van itt már írva. De valaki megtenné hogy segít visszatennem az eredeti ROM ot? Mármint hogy pontosan mit kell hozzá tennem. De rookie vagyok! Köszönöm!
-
dermot109
tag
Sziasztok egy olyan problémám volna a készülékkel kapcsolatban hogy amikor nyomás éri a hátulját akkor elmegy a kép v a fényerő ha leveszem a fémburkolatot és kézben tartom akkor működik, de ha a hátuljára fektetem elmegy minden .Van erre valami megoldás??
-
Dryman
őstag
válasz
Kuznyikov #825 üzenetére
mit is lehetne várni egy Predátortól...az a minimum hogy feléled, vagy megjavítja magát....
Nekem is cefet módon nézett ki a kijelző akkor amikor az az ominózus esemény történt, aztán jöttek-mentek a buborékok a kijelző hátlapján, és egész jól elterültek, részben megszűntek...már egészen jól használható...vagy csak megszoktam...
-
Kuznyikov
aktív tag
Hááát, ez érdekes!
Itt is kérdezgettem Júliusban, hogy mi lehet a baj, mert egyszer csak nem adott ki semmi hangot...
Én akkor beraktam a tabletet a dobozába, miután hard reset, kábel ellenőrzés után sem volt hajlandó megszólalni. Se a hangszóró, se fülhallgató.Most elővettem, hogy egy új rom esetleg hátha... Full le volt merülve az akksi, hosszú percekig töltött mielőtt hajlandó volt elindulni.
Erre nyomkodom, és hopp már a gombnyomás is "kattog" szépen. Nem akartam elhinni...
Semmi baja. Van hang. Hangszórón, fülhallgatón is...
X akta!!! Komolyan mondom...Exian! Sorry, így marad nálam.
-
Kuznyikov
aktív tag
Sziasztok!
Az én gépemnek van hangkimenet problémája. Mépgedig, hogy nincs szegénykémnek...
Még egy valami update -et megpróbálok hátha, de ha nem lesz jó megválnék tőle.
Gyereknek mesenézésre így elég korlátozottan használható!Akksi, kijelző hibátlan.
Üdv.
-
Dryman
őstag
Kijelzőt találtam amikor kerestem ebay-en olyan 7600Ft körüli dollárba kerülne szállítási költséggel együtt....ennek fényében úgy döntöttem nézegetem még egy darabig a háttérben lévő sötétebb foltokat...
Nekem teljesen működőképes a cucc, mondhatni esztétikai hibákkal megspékelve, de ettől lett egyedi...
Én biztosan nem költök rá, de ha megkapnám érte a jelenlegi árának felét, akkor akár eladósorba is kerülhet! -
Exian
addikt
Az külön van, én már szétszedtem. Ami nagyobb baj, hogy az üveg és az érintő panel is külön van, ragasztva... ezért nem tudom könnyen cserélni, hiába lehet rendelni érintőpanelt ~5000 Ft körüli áron, a keretre rá van ragasztva, nem egyszerű a csere, amennyire néztem.
A kijelző viszont tiszta sor, azt könnyű cserélni.
-
Dryman
őstag
A kijelző és az érintőképernyő külön-külön van egyáltalán?
lehet, még ennyire nem szedtem szét....
írjál privátot és egyezkedhetünk.... -
Exian
addikt
Keresek hardver-szoftver hibás Navon Predatort. Sajnos leejtettem az enyémet és megrepedt az érintőpanel. Úgyhogy olyan készüléket keresek, aminek az érintőpanelje hibátlan, bármilyen más hibája lehet.
Hátha van valakinek... megvenném.
Dryman: na most akkor jöhet a nagy kérdés, hogy neked vagy nekem kell jobban a készülék
Neked ezek szerint az érintőpanelje hibátlan, nekem meg a kijelző hibátlan.
Lehet, hogy én megválnék tőle. Érdekel esetleg?
-
gyu456
tag
Sziasztok
Várható lesz hogy valaki csinál erre CM12.1-t?
-
Dryman
őstag
válasz
shadowsteve #814 üzenetére
Az antenna hidegítését (zavarszűrését) szüntetted meg ezzel...igen ezeken az alkatrészeken esik némi jelerősség....kiiktatva ezeket is működőképes a wifi....
bár ha belegondolunk hogy egyik oldalon a kijelző fém hátlapja, másik oldalon meg a készülék alu hátlapja árnyékol kalitkaként, akkor istenes hogy működik ebben a szappantartóban a wifi....
részemről egy notebook kijelzőből kiszerelt wifi antenna volt kipróbálva, aminek köszönhetően kellemesen megnőtt a kütyü vételi tulajdonsága, de ez esetben ki kellett lógatnom a házból a fólia-antennát..... -
Dryman
őstag
Két hete sikeresen megcsináltam ezt a csodát, aztán elment a család nyaralni és a kocsiban maradt úgy 3 napig...nem kellett volna, a 70-80 fok a kijelzőben tett kárt, a folyadék tágulása miatta kijelző oldalsó részén nagy buborékok jelentek meg...szétszedtem mert olyannak tűnt mintha beázott volna....de nem....egyszerűen lelevegősödött a kijelző foladék-kristályos része, és ami folyadék onnan kinyomult az most bent van a kijelző üveg mögött és a kijelző hátlapja között....ahogy nyomkodom vándorolnak a buborékok....
hihetetlen de ad képet, sötét háttérnél viszont előjön és nagyon látszik a kijelzőmodul sérülése.
a kijelzőüveg a nagy meleg ellenére nem tört el....kivülről nézve mintha hibátlan lenne....
nincs valakinek itt a topikon belül egy elektronikailag agyonvert Predator tablettje????
kellene egy kijelző az enyémhez... -
krystman
őstag
válasz
shadowsteve #814 üzenetére
Én már eladtam ugyan ezt a gépet, de sajnos a fém hátlap egyik oldalról jó néz ki, a másik oldalról meg hátrány sajnos! Nagyon leveszi a jelet a wifinek! Nagyon sokat nem lehet kezdeni vele, hogy erősödjön a wifi része!
-
shadowsteve
csendes tag
Üdv!
Azt hiszem engem keresel.Itt egy kép arról, mit csináltam:
http://imgur.com/EuEowKo
Elvileg a piros-lila vonal ábrázolja hova volt gyárilag kötve az antenna. Én pedig átraktam közvetlenül a wifi-modul lábaira, zöld-sárga vonallal jelölve.
A kékkel jelölt kondi és tekercs vagy rosszul van méretezve az antennához, vagy nem jó minőségűek, mivel javult a kihagyásukkal a jelerősség. Természetesen az lenne a legjobb ha ezeket az alkatrészeket tudnánk kicserélni az antennához valókra.Csodát ne várjon senki, valamennyit javul, de nem lesz soha tökéletes.
Mint mindig, a készülékben keletkező károkért felelősséget nem vállalok! Mindenki csak saját felelősségre vágjon neki!
-
Dryman
őstag
hoppá...megoldódott....
alap firmware visszaállítás, után az alap firmware által adott usb csatlakozási lehetőség usb tárhelyet engedélyezve másoltam fel rá a 4.4.2-es upgrade-et, de nem valamelyik rendszermappába, hanem simán a felkinált struktura gyökerébe.
Majd a tablet beállítások menüben újraindítás recovery módban-t választva jött is a fekvő robot piros felkijáltójeles háromszöggel a hasában...itt az apply firmware update internal storage-t választva kitallozom a gyökérből a 4.4.2.zip fájlt és kiválasztom.
3-5 perc alatt fent is van az upgrade...Első indulás hosszadalmas, legalább 25-ször végigmegy a csillogás az android feliraton, majd szépen elindul a gépezet.
későbbi bekapcsoláskor is észrevehető hogy ezzel a firmware-rel lassan kapcsol be, de legalább stabil, és újra működik a tablet...észrevétel.....kikapcsoláskor bepipálható hogy a következő indításnál Quick boot mod-ban induljon...ekkor tényleg gyorsabban indul, gombnyomás után 8-10 másodperc.
Azon agyalok hogy anno a gyári "eredeti" firmware-el, menyi is volt a bekapcsolási ideje a cuccnak, valaki lemérhetné, akinek még eredeti, és volt e vajon bepipálható Quick boot mod lehetőség anno...????
-
Dryman
őstag
Sziasztok!
Nálam is jelentkezett a probléma, egy sima egyszerű gyári visszaállítás után bekapcsoláskor eljut az android feliratig majd addig itt áll míg le nem merül.
Felraktam fórumtársunk jóvoltából a 401-es hozzászólásban szereplő módon az alap rescue.img-t, ezzel megy is rendesen.
aztán mivel nem értek hozzá és az abd reboot recovery folyamattal nem vagyok tisztában, úgy oldottam meg a szoftver frissítését hogy usb-n felmásoltam a 4.4.2-es rendszert a download mappába, majd a beállításoknál található biztonsági mentés és visszaállítás fülön indítottam a recovery módot....ujraindítás után választottam az apply update from internel storage menut ahol kitallóztam a 4.4.2-es zip fájlt......
szépen le is fut az update, aztán bekapcsol a tablet, de irtózatosan lassú.
Segítséget kérnék hogy lépésről lépésre megcsinálhassam az abd-vel, mert lehet az a baj hogy ugyanarról a hátértárról olvasom be a frissítést amit éppen upgrad-elek....
ja a 4.2-es zip-el el sem indul....ugyanaz a megtorpanás android feliratnál....
Hogyan próbáljam tovább???
Nagyon köszönöm az eddigi topikbéli segítségeket és várom a tanácsaitokat!
Üdv!
Dryman -
kayman
senior tag
Egyszer leejtettem (tokban) és én is vettem már le a hátulját.
Bot antenna kicsit túlzás, de ha már kiteszem a készülékből, akkor lehet egy hátlapra ragasztható verzió jobban izgatna.
Az a baj, ha már nem abban a helységben vagyok, akkor erősen belassul pl egy youtube video.
A kertben (routertől kb 5 méter légvonalban), egy vastag falon keresztül már nem is ment. Ott ahol a telefonok bőven hasítanak, de a Samsung S2-m onnan még 15 m-re is tudja fogni a wifit. -
Exian
addikt
azt nem tudom, ki mondta múltkor, de én éppen most akarom majd megcsinálni. A napokban leszedtem a hátlapját, már úgy is jobb volt, a tervem az, hogy forrasztok rá egy kivezetést és oda rárakok egy botantennát. Az alapvető gond szerintem az, hogy az alu hátlap túlságosan leárnyékolja.
-
kayman
senior tag
Senki nem tudja?
-
kayman
senior tag
Nem emlékszem már ki írta a wifi antenna feljavítását.
Tudja valaki hogy ki volt? -
Kuznyikov
aktív tag
Sziasztok!
Probléma: Nincs hang! Semmi. Csak fülhallgatón.
Ha fülhallgatót bedugjuk, akkor jelzi a jobb felső sarokban, szól is szépen. Ha kihúzzuk eltűnik, de semminek nincs semmi hangja...
Ötlet? (Factory reset megvolt... )Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest