- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyu456
tag
-
Dryman
őstag
mit is lehetne várni egy Predátortól...az a minimum hogy feléled, vagy megjavítja magát....

Nekem is cefet módon nézett ki a kijelző akkor amikor az az ominózus esemény történt, aztán jöttek-mentek a buborékok a kijelző hátlapján, és egész jól elterültek, részben megszűntek...már egészen jól használható...vagy csak megszoktam...

-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
Dealextreme.com -on nem egész 3000ért volt 32GB-s Sandisk meg Kingston. Sajnos lecsúsztam az akcióról, pedig akartam párat rendelni. Most már 5000 felett van.
Viszont most nézem, van most Toshiba ~3300-ért, ingyenpostával
Persze, ez valószínűleg annyira Toshiba, hogy semennyire.Bár a véleményezők azt írják, hogy eredetinek tűnik, és hogy jó.
-
kayman
senior tag
-
kayman
senior tag
-
kayman
senior tag
-
Exian
addikt
-
kayman
senior tag
-
shadowsteve
csendes tag
Hajtogattam.
Egy a4-es papírból vágtam le egy darabot, azt 4-szer hajtottam ketté és ezt az akku mögé betéve még össze tudtam zárni a tabot, de már nehezen zárult. Ez durván +1-1,2 mm úgyhogy azt hiszem bele fog férni a 3mm-es. Ha szigorúan vennénk ezt a "mérést"
akkor talán, de csak nagyon talán a 3,6mm-es akku is elférne, de nem mernék fogadni rá. -
shadowsteve
csendes tag
Pontosan úgy ahogy Andr3wJ írta. Én egy gitárpengetővel nyitottam ki, érdemes vékony műanyag dologgal próbálkozni, így nehezebb kárt tenni benne.
Az akku méretét leírtam, a sok szám az: 2,6*97*96mm , egyébként szemre annyinak is látszik. Hogy 3mm vastag belefér e azt nem tudom. Ki kell próbálni. Nyilván az lenne a jó nekünk. Ha saccolni kéne a ház hátuljának befelé hajlításából arra tippelek, hogy belefér.
Egy gyors kereséssel találtam 3,6 vastag 5000mAh akkut de lehet annak fele sem igaz... viszont ha mégis, meg lehetne duplázni az akkuidőt. -
törölt tag
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
-
Exian
addikt
Köszi a reakciót, ezek szerint ezt betudhatjuk típushibának. Lehet, hogy kellene többünknek jeleznie Navonék felé, hátha csinálnak valami javítást. Egy dolgot gondoltam, hogy megpróbálok majd: van egy alkalmazásom, amivel X percenként megpingelhető egy tetszőleges szerver. Beállítom, hogy percenként pingelje meg, akkor hátha folyamatos marad a netkapcsolat. Mert nekem úgy tűnik, hogy akkor dobja el a Wifit, ha már nagyon nincs forgalom rajta. De lehet, hogy mindenképp eldobja X perc / X óra után, ha van forgalom, ha nincs, na majd kipróbálom ezt és akkor kiderül.
Az alkalmazás neve amúgy OverLook Whiz.
Én arra használom, hogy a webszervereimet figyelje folyamatosan (a 80-as porton), így ha lehal valamelyik, akkor azonnal látom, hallom, mert visítozva jelzi, hogy lehalt a szerver vagy a port. Telefonon használom, mert az van nálam mindig és azon van folyamatos mobilnet, de felrakom a tabletre és kipróbálom sűrű csekkolással. Hátha életben tartja a Wifit...
-
Exian
addikt

Én is kérdezek egyet: nektek is elveszti a Wifi kapcsolatot, ha egy bizonyos ideig alvó állapotban van? Tehát be van kapcsolva a tablet, csak a kijelző fekete.
Hiába van bekapcsolva, hogy tartsa a wifi kapcsolatot alvó módban, nekem nem tartja. Egy pár percig még igen, de ha mondjuk 2 óra múlva veszem elő a tabot, már tutira nincs wifi. Ott van ugyan az óra mellett a Wifi jele, de ha lehúzom az értesítési sávot, akkor már ilyen narancssárgával jelzi csak a wifit és nincs kapcsolat. Aztán persze pár másodperc utána újracsatlakozik.
De nekem az kéne, hogy folyamatosan legyen wifi kapcsolat.
Csak az enyém vacakol, vagy nálatok is ezt csinálja?
-
Exian
addikt
-
krystman
őstag
-
törölt tag
-
Exian
addikt
Ahha, köszi. Szóval akkor lehet, hogy tényleg problémás a töltője? Legközelebbi 2 töltésnél tényleg összehasonlítom, hogy mennyi idő alatt tölti fel a hozzávaló, és a másik töltő.
Én is ebayról rendeltem még a telefonomhoz fóliát meg tokot is, azok megérkeztek. A napokban is rendeltem fóliát, az még persze nem jött meg, pár napja adtam fel a rendelést.
A tablethez viszont nem találtam még mindig sehol fóliát. Tudtok helyet, ahol lehet kapni/rendelni? Mert nekem nagyon rondán rakták fel gyárilag, egyik sarka nem is tapad oda és így ronda. Meg jobb lenne talán egy matt felületű fólia.
-
Lackás
csendes tag
-
Lackás
csendes tag
-
Rönó
tag
-
Rönó
tag
-
Rönó
tag
-
kayman
senior tag
-
kayman
senior tag
-
kayman
senior tag
-
Kuznyikov
aktív tag
-
törölt tag
-
törölt tag
-
Kuznyikov
aktív tag
-
Sirandrish
legenda
-
ssdragon
csendes tag
-
ssdragon
csendes tag
Alapból az volt rajta, én még hibát nem nagyon találtam vele (kivéve, hogy a Final Fantasy VI valamiért elindul és leáll, pedig elméletileg 4.2-től felfele működnie kéne).
Root: megtaláltam, a fogaskerekes kis pajzsot kell meghagyni, a másikat lehet törölni. Ugyan látni 1-2 kínai jelet néhol, de lényeges információ már a szokásos. Ahogy fentebb írták, a progit fel kell rakni a gépre, usb hibaellenőrzéssel, kábellel rá kell dugni a gépre, és csak a zöld gombot nyomkodni.
-
gabe_
őstag
-
TechArtist
aktív tag
-
krystman
őstag
-
TechArtist
aktív tag
-
gabe_
őstag
-
TechArtist
aktív tag
-
Redlight2
tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Kompakt vízhűtés
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fűnyíró topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- Gigabyte H77M-D3H + Core I7 2600 + 4x4GB DDR3 RAM (Félkonfig)
- 1TB és 2TB 7.2k 3.5" SAS HDD-k, több darab, HDSentinel 100/100
- Asus Zenbook 14X OLED AMD Ryzen 9 5900HX 16 GB LPDDR4X 4266 MHz RAM 1 TB SSD
- Magyar ! DELL LATITUDE 7420 2-in-1 14"iPS TOUCH / i7-1165G7, 16GB/512GB NVMe / irisXE TB4 +SZLA GAR
- Samsung Galaxy S24+ Plus 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- Hp, Dell, Lenovo gyári 65W USB-C / Type-C töltők, tápegységek
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest