- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domi392
tag
ha rootolom elveszik a garancia?
-
fisi
senior tag
Sziasztok!
Végig olvastam a fórumot, tetszik a tab, beneveznék idővel egyre.
Kérdés- ha jól látom nincs rajta Bluetooth?Másik készülékre telóra stb, hogy tudok fileokat küldeni?? Wifin is lehetséges?? Bár gondolom ez nagyon láma kérdés volt!
Válaszokat előre is köszönöm!
-
krystman
őstag
Kit Kattal nem volt bajom idáig, hogy mi megye vagy sem. Modern Combat 2 az ami nem megy eddig. De azzal vannak bajok masnak is.
-
Kuznyikov
aktív tag
Egy vicc ez az android...
Miért nem teszi vissza a régit ha úgy akarom... és ha a friss nem mükszik jól?!? Vagy ha csak simán vmi történt azzal ami fent van? Frissre ráteszi ugyanazt vajon? Nem egészen értem ezt a rendszert...
Van megoldás, hogy régit visszategyem. (vicces, mert azért az nem régi!! (4.2 ugye) és az volt rajta gyárilag! Hihetetlen, hogy nem lehet "visszacsinálni")Megnézné valaki, hogy a Red Bull Racers progi felmegy-e neki? Bosszant, hogy igazi hiba nélkül (24 kód) nem települ fel...
-
krystman
őstag
Hogy lehetne buherálással visszamenni, a 4.2.2 re? Van valakinek itt infoja?
-
Kuznyikov
aktív tag
Valakinek egy 4.2.2 zip -ja lenne? Visszateszem szerintem... Ami itt van egy hozzászólásban az hibával nem frissít...
Köszi! -
Kuznyikov
aktív tag
Egy csomó-csomó program nem települ fel -24 hibakóddal.
Amugy a kitt-katt szerintem sokkal tovább birja akksiilag, viszont szerintem döcögősebb az egész... Progik indulása, váltás progik között... Wifi is sokszor alvás után nem mükszik, csak wifi ki-be segit...
-
bambula76
újonc
Ha bekapcsolom,ha kikapcsolom az USB hibakeresést sajnos akkor sem tud kapcsolódni a win7-hez.
Az USB tár bekapcsolását úgyanúgy felkínálja a Predator mint a Raptor 7-es,de amíg a Raptor egyből engedte kapcsolódni a win7,a Predatorhoz azt írja ki,hogy nem tudja telepíteni az illesztőprogramot,ismeretlen termék. -
krystman
őstag
Szerintem be van kapcsolva az USB hibakeresés. Nekem ilyen nincs! Nem ugrik ki, hogy ha rádugod, hogy USB tár bekapcsolása?
-
bambula76
újonc
Sziasztok!Én is vettem egy ilyen tabot.Minden szép és jó ,de valamiért a windows 7 nem akarja felismerni,egy folytában azt írja,hogy nincs hozzá megfelelő illesztőprogram.Az elöző tabom egy Navon Raptor 7-es volt,amivel gond nélkül tudtam a pcről a tabra tenni filmeket vagy képeket és a tabról a pcre tenni.Tudnátok ebben segíteni,hogy mi lehet a probléma.Előre is köszönöm szépen.
-
Chanhy
csendes tag
Úgy tűnik megszűnt a probléma.
Ajánlom mindenkinek a Modern Combat 4-et. Nagyon jó grafika, jó játékmenet, jó hang, esetlen irányítás (érintőkijelző hátránya), de nem zavaró. Van WLAN multi is. Eddig egy buggal se találkoztam, és egész jól fut a Predatoron. A közeli jövőben játszódik. Történet annyira nem rossz, de nem is jó. Ajánlom még kipróbálásra a N.O.V.A. 3-ast, jobb történettel(sci-fi) és roszabb optimalizációval(régebbi lévén). Rengeteg helyet foglalnak, tanácsos külső sd-re költöztetni őket GLtoSDvel.
Lassan tényleg be fogják érni az androidos játékok a konzolosokat/gépeseket.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #281 üzenetére
10 et adok érte. Ha mast nezel akkor szerintem valami hasonlo belsovel csak nagyobb akksival nem lenne nagy gondod. Vagy veszel ugyan ilyet es van alkatreszed
-
Chanhy
csendes tag
Nem tudom nektek milyen, de nekem "beleégnek" a kijelzőbe a nagy kontrasztú dolgok. Valaki másnak ugyanez?
-
Sirandrish
legenda
válasz
Prime110 #280 üzenetére
Oké...hála a Navonnak, b*szhatom ugyanis állítólag a cég nem adja ki az alkatrészeket így kiskereskedők nem tudják javítani, csak gyári szervizben ahol 15-16 lenne az érintőpanel csak..
Lévén hogy maga a cucc 30K így úgy néz ki hogy veszek még egyet..Csak most gondolkodom hogy más fajtát kéne vennem...persze tökéletesen meg voltam elégedve vele és tetszett is, de...áá nem tudom.
Amúgy egy sima műbör billes tokból esett ki..
Nagyon szerencsétlenül eshetett mert konkrétan fullra "kettétört" az érintője...és csak 50centit esett kb. -
Prime110
aktív tag
válasz
Sirandrish #279 üzenetére
Erre szerintem árajánlatot kell majd kérned, de az ilyen cuccoknál a kijelző adja a költségek javát, lehet többe lesz a leves, mint a hús... Milyen tokból esett ki ilyen csúnyán? :S
-
Sirandrish
legenda
Mennyibe kerül egy érintőkijelző a cuccoshoz?
Ilyen még soha nem fordult elő velem...vettem egy billentyűzetes tokot neki, és kiesett belőle. Nem nagyot...durván 50centit eshetett de pont olyan szarul esett vagy nem tudom de egy az egybe keresztbe repedt az érintője
A poén hogy ma lenne 1 hetes és imádom...Minden cuccomra úgy vigyázok mint a hímes tojásra és ez történik..eléggé bosszant
-
Kuznyikov
aktív tag
válasz
#47982080 #277 üzenetére
Nem tudom mi az az ADB. Viszont olvasgatom mit tehetnék (meg írtam ide előbb) közben tablet gépre dugva töltődve "áll" a Navon feliratnál itt az orrom előtt az asztalon, egyszer csak elindul... Minimum 15perc ! telt el ! Aztán kiakadt minden, újra android felirat villogott, újra elindult, most kevesli a helyet... Most itt tartok...
Először is nagyon sokat vártam (lehet hogy negyed órát azért nem...) de akkor nem volt PC-re dugva. Esetleg ez is segíthetett vmit?!? Még nem tom mi lesz vele... Nyomok egy factory resetet...
-
Kuznyikov
aktív tag
Mit mondjak, most szarrá tudnám szidni ezt az egészet. Engedtem a gépnek, hogy frissitsen... Most nem indul el! Csak elején a Navon felirat. Gratulálok. Csupa szépeket gondolok most errol a névrol. Es semmit nem lehet tenni! Se recovery se reset semmi. Akkor minek adják ki!? És nem is vagyok egyedul mert itt a forumon is jart igy valaki... Mit csinálnak a fejlesztök? Meg a honlapjuk is egy vicc...
Garival meg rohangálhatok sok napig... -
Chanhy
csendes tag
Garantáltan tiszta. A négyzetben színes kör ikonnal rendelkező program valami app manager lehet, a kínai üzenetek meg a root progiból jönnek.
Ezen kívül maga a root biztonságos, nem nyúl a rendszerbe. Még nem sikerült megfejtenem hogy működik. A root jogosultságok helytelen használatától természetesen nem véd, szóval továbbra is csak ésszel. -
ssdragon
csendes tag
válasz
Kuznyikov #269 üzenetére
Ha firmwarere gondolsz, akkor 4.2_20140224, amúgy 4.4.2-es kitkat.
http://logout.hu/tema/re_navon_predator_7_bemutato/hsz_199-199.html
Ebből a hsz-ből szedtem le, nekem nem volt gond a rootolással, vírust se észlelt. Gondolom az érzékenyebb beriaszt, mert belenyúl a rendszerbe. -
Kuznyikov
aktív tag
Nekem a VROOT -ra virust jelez... (Android spy agent) Töltsem bátran? Nincs vkinek fent neten vhol? Hátha a zippyshare a gond...
-
ssdragon
csendes tag
válasz
krystman #267 üzenetére
Én is úgy tudtam, hogy nincs, de az akkumulátor fogyasztásnál egyszer megjelent, nem tudom, hogy hogy csinálta
Működésre bírni nem tudtam
De ennek a jó wifinek nagy ára van, iszonyúan szívja a naftát. Ha töltőn van a készülék, kikapcsolt monitorral, és nem megy semmi program, akkor is folyamatosan merül, csak egy kicsit lassabban.
-
krystman
őstag
A töltővel kapcsolatban annyit, hogy nekem is ilyen volt, hogy beesett, de ezen egyszerűen lehet segíteni, csak ki kell húzni a villát akadásig, és pillanatragasztóval megragasztani.
Én így csináltam, és minden tökéletes.
-
ssdragon
csendes tag
válasz
Kuznyikov #264 üzenetére
Alapból az volt rajta, én még hibát nem nagyon találtam vele (kivéve, hogy a Final Fantasy VI valamiért elindul és leáll, pedig elméletileg 4.2-től felfele működnie kéne).
Root: megtaláltam, a fogaskerekes kis pajzsot kell meghagyni, a másikat lehet törölni. Ugyan látni 1-2 kínai jelet néhol, de lényeges információ már a szokásos. Ahogy fentebb írták, a progit fel kell rakni a gépre, usb hibaellenőrzéssel, kábellel rá kell dugni a gépre, és csak a zöld gombot nyomkodni.
-
ssdragon
csendes tag
Üdv mindenki
Először is köszönöm ezt a rengeteg hozzászólást, rengeteget segítettetek az új tablet vásárlásban, immár 2 napja boldog tulajdonosa vagyok magam is egy ilyen készüléknek. Természetesen már kitkat van rajta.
Gondoltam megosztom a tapasztalataimat:
Magával a készülékkel nagyon meg vagyok elégedve, gyors, nem akadnak rajta se a játékok, se a filmek,k de még a youtube sem (mert valaki korábban írta). Ellenben sajnos a töltőhibába sajnos belefutottam én is, a két szarva benyomódott a műanyagba, de azonnal cserélték is nekem (apró érdekesség, hogy egy bontatlan dobozból vették elő a másikat, és kialakításra eltért, mint az előző töltőm).
Wifivel és gps-el nagyon zabálja az aksit, de anélkül simán elszórakoztam vele 4 órán át.Elértem én is arra a pontra, hogy rootolni kell a készüléket, el is végeztem a fentebb leírt műveletet (sokat nem értettem belőle, kínai írásjellel volt tele az egész). Fel is tett két programot a telefonra is, de sajnos egyik sem root elnevezésű (vagy csak kínaiul
), így nem tudom, melyik törölhető. Az egyik egy kis pajzs, benne egy fogaskerékkel, a másik egy kék négyzetben színes karika. Utóbbi aktívan töltögetett település után a wifiről valamit, nem tudom mit csinált.
Ennek kellett így történnie?update: ellenben észrevettem, hogy a rendszerüzenetek felét is átállította kínaira, és hiába piszkálom a nyelvválasztást, ha valamit kérdez, arra nem oké vagy mégsem van, hanem kínai karakterek, néha a kérdés is kínaiul van...
-
mikersz1
senior tag
Üdv.
Akksi mennyit bír? Azt is írjátok, hogy mire használjátok, és hogy mennyit. -
Sirandrish
legenda
Azt hol tudom beállítani hogy amit Play Áruházból töltök le azt egyből SD-re rakja?
-
törölt tag
válasz
krystman #257 üzenetére
Biztos van egyszerübb, és jobb....
Le vannak mentve nekem az eredeti particiók.
ADB segítségével visszaírom a boot, bootloader, recovery, env particiókat. Majd újraindítom recoveryben wipe, és vagy SD-ről vagy ADB-vel felrakod az ota.zip-etVolt hogy system particiot is felirtam menet kozben de ez nem egeszseges
Kene egy jo recovery, majd probalok csinalni dr annyira nem ertek hozza -
krystman
őstag
Feltettem az újjat, nagyon sok nem változott, viszont jó tudni, ha rootolt volt a gep, a frissítés után újra visszazáródik. Én nem tudtam visszatenni, a 4.2.2 már a 4.4 után.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish #252 üzenetére
Közben ne használd , mert amennyit tölt, a kijelző be is kajálja
-
Sirandrish
legenda
Mennyi idő míg feltölt az aksi?
Durván lassan megy felfele -
törölt tag
válasz
Sirandrish #249 üzenetére
Baloldalt lehúzod az értesítési sávot át tudod állítani hogy milyen módon csatlakozzon a géphez Csatlakoztatva telepítőként vagy Beállítások/Tárhely és a jobb felső sarokban az óra alatt van három pontocska, az még egy menü és ott választod ki. (MTP, PTP, USB large storage)
Ha az USB large storaget használod, valószínű az van bekapcsolva nálad is, akkor bal oldalt lehúzod az értesítési sávot és rányomsz USB eszköz csatlakoztatva majd jobb alul a gombra rányomsz USB-tár bekapcsolása
-
Sirandrish
legenda
Hogy tudom rávenni a masinát hogy adatkábelen keresztül kommunikáljon a PC-mel?
A TC látja ha rádugom de megnyitni már nem tudom -
Kuznyikov
aktív tag
Mivel tudnám lementeni kedvenc progijaimat sd kártyára? (Pl játék és annak mentése is!)
Tehát ha frissítek kit katra akkor minden alapba áll vissza?
Vagy csak a gyári beállitások állitja majd vissza? Erre viszont vagy van szükség vagy nincs... Attól függ hülyéskedik-e az új android?! -
-
Domi392
tag
én is vettem egy ilyen tabot a játékok lagg nélkül mennek. egyenlőre nem találtam hibát (kopp- kopp) egy zavar még pedig az akksija ami nagyon gyenge
-
törölt tag
válasz
Kamikaze240 #233 üzenetére
Felraktam még tegnap, nyomkodtam kicsit és játszottam. Egy hibát vettem észre de nem tudom hogy csak nálam csinálja e vagy másnál is fogja, képernyő fényerő valamitől változik föl le.
-
Kamikaze240
tag
Valaki felrakta már? Mert én még nem nagyon merem az előzőből tanulva.
-
krystman
őstag
Mindenképp írjátok le, hogy milyen az új rendszer. :-)
-
kayman
senior tag
válasz
TechArtist #226 üzenetére
Holnap visszakapom az enyémet, akkor ránézek
-
Kuznyikov
aktív tag
válasz
TechArtist #226 üzenetére
Szia! Működik? Ez most ugyanaz lehet mint utoljára?
-
törölt tag
Ha esetleg megint valakinek kell az új KitKat : [ota4.4_(4.5.1)_2014.03.28.zip]
-
TechArtist
aktív tag
Van újabb verziós (4.5.1) OTA update, szedem le..
-
krystman
őstag
válasz
Kamikaze240 #224 üzenetére
Hát én úgy tudom, hogy a Gl to Sd program az ami erre jó.
-
Kamikaze240
tag
A root ahogy nézem nekem is sikerült a fentebb linkelt progival. Az lenne a kérdésem hogy milyen programot ajánlottok arra a célra hogy a küldő sd-re is telepithessek alkalmazást nem csak a belső tárhelyre? Tudtok valami megbízható programot?
-
törölt tag
válasz
krystman #222 üzenetére
Az lenne a legjobb ha lenne valamilyen custom recovery. De mivel még nem tudom van tökéletesen működő a mi gépünkre marad az ADB.
Visszaállítás kérdéses, azt még nem próbáltam.adb shell
mkdir /sdcard/backup
dd if=/dev/block/nandc of=/sdcard/backup/boot.img
dd if=/dev/block/nanda of=/sdcard/backup/bootloader.img
dd if=/dev/block/nandb of=/sdcard/backup/env.img
dd if=/dev/block/nandg of=/sdcard/backup/recovery.img
dd if=/dev/block/nandd of=/sdcard/backup/system.img
dd if=/dev/block/nande of=/sdcard/backup/data.img
dd if=/dev/block/nandh of=/sdcard/backup/cache.imgÍgy a belső SD backup mappájában lesznek a particiók lementve.
Én is mentettem magamnak, cache és data partició nélkül.
Ha valaki ment esetleg KitKatet az rakja fel valahova. -
Chanhy
csendes tag
Vagy valakinek nincs meg a Youtube-os OTA?
-
törölt tag
Valaki akinek még lejött a KitKat frissítés nem mentette le az sd-n lévő ota.zip-et?
-
segesdilaci
újonc
Üdy!
Segítséget szeretnék kérni. MinDig Tv- szeretném telepíteni, de "Nem Kompatibilis Készülék", hibaüzenettel
visszadob. Letöltöttem a telepítőt, látszólag telepít, de a végén kiírja, hogy a progi nem települt.
Bosszantó, mert gondolkodtam a Waytek hasonló készülékén is, de az üzletben azt mondták, hogy erre is lehet telepíteni. -
Chanhy
csendes tag
Minden verzión működik (JB-vel kezdtem, most KitKat-es)
A TubeMate valóban jó program. -
krystman
őstag
Akinek akadós a Youtube, az használja a Tuba Mate programot. Youtube kliens ez is, annyi különbséggel, hogy le is lehet vele tölteni a videot, olyan felbontásban amilyenbe szeretnétek. :-) [Tube Mate]
-
kayman
senior tag
4.4.2 (firmware V4.5_20140224)
-
kayman
senior tag
http://prohardver.hu/tema/navon_predator_7/friss.html#msg2
ma vettem egyet, nekem már Kitkat volt fent gyárilag.
Megkaptam hozzá a Gerilla tokot is (eladó).Youtube eléggé akadós, egyébként a rendszer reagálása gyors.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest