- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssdragon
csendes tag
válasz
Kuznyikov #269 üzenetére
Ha firmwarere gondolsz, akkor 4.2_20140224, amúgy 4.4.2-es kitkat.
http://logout.hu/tema/re_navon_predator_7_bemutato/hsz_199-199.html
Ebből a hsz-ből szedtem le, nekem nem volt gond a rootolással, vírust se észlelt. Gondolom az érzékenyebb beriaszt, mert belenyúl a rendszerbe. -
ssdragon
csendes tag
válasz
krystman #267 üzenetére
Én is úgy tudtam, hogy nincs, de az akkumulátor fogyasztásnál egyszer megjelent, nem tudom, hogy hogy csinálta
Működésre bírni nem tudtam
De ennek a jó wifinek nagy ára van, iszonyúan szívja a naftát. Ha töltőn van a készülék, kikapcsolt monitorral, és nem megy semmi program, akkor is folyamatosan merül, csak egy kicsit lassabban.
-
ssdragon
csendes tag
válasz
Kuznyikov #264 üzenetére
Alapból az volt rajta, én még hibát nem nagyon találtam vele (kivéve, hogy a Final Fantasy VI valamiért elindul és leáll, pedig elméletileg 4.2-től felfele működnie kéne).
Root: megtaláltam, a fogaskerekes kis pajzsot kell meghagyni, a másikat lehet törölni. Ugyan látni 1-2 kínai jelet néhol, de lényeges információ már a szokásos. Ahogy fentebb írták, a progit fel kell rakni a gépre, usb hibaellenőrzéssel, kábellel rá kell dugni a gépre, és csak a zöld gombot nyomkodni.
-
ssdragon
csendes tag
Üdv mindenki
Először is köszönöm ezt a rengeteg hozzászólást, rengeteget segítettetek az új tablet vásárlásban, immár 2 napja boldog tulajdonosa vagyok magam is egy ilyen készüléknek. Természetesen már kitkat van rajta.
Gondoltam megosztom a tapasztalataimat:
Magával a készülékkel nagyon meg vagyok elégedve, gyors, nem akadnak rajta se a játékok, se a filmek,k de még a youtube sem (mert valaki korábban írta). Ellenben sajnos a töltőhibába sajnos belefutottam én is, a két szarva benyomódott a műanyagba, de azonnal cserélték is nekem (apró érdekesség, hogy egy bontatlan dobozból vették elő a másikat, és kialakításra eltért, mint az előző töltőm).
Wifivel és gps-el nagyon zabálja az aksit, de anélkül simán elszórakoztam vele 4 órán át.Elértem én is arra a pontra, hogy rootolni kell a készüléket, el is végeztem a fentebb leírt műveletet (sokat nem értettem belőle, kínai írásjellel volt tele az egész). Fel is tett két programot a telefonra is, de sajnos egyik sem root elnevezésű (vagy csak kínaiul
), így nem tudom, melyik törölhető. Az egyik egy kis pajzs, benne egy fogaskerékkel, a másik egy kék négyzetben színes karika. Utóbbi aktívan töltögetett település után a wifiről valamit, nem tudom mit csinált.
Ennek kellett így történnie?update: ellenben észrevettem, hogy a rendszerüzenetek felét is átállította kínaira, és hiába piszkálom a nyelvválasztást, ha valamit kérdez, arra nem oké vagy mégsem van, hanem kínai karakterek, néha a kérdés is kínaiul van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ha kedvező ár/érték arányú tabletet keresel a négymagos ligában IPS panellel, mindössze 30.000 forintért.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Opel topik
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest