Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erre mondják, hogy sose nyomd fullba...
Elsőként mindjárt a systemd topic: idézd, ahol azt mondtam, mekkora király... Előre szólok, sok tartós tejre lesz szükséged.
Másodszor: azt sem állítottam, hogy a "hipszterdisztróknak" nincs létjogosultságuk, ellenben te említetted, hogy a corporate szektor mekkora begyöpösödött, hogy ott csak enterprise Linuxot használnak. Otthonra nem is kell SAP és egyéb üzleti szoftver, nem is állítottam ilyet.A hsz-ed ismét bebizonyította, hogy képtelen vagy értelmezni, amit olvasol. Nem egyszer történt már meg veled ezen a fórumon.
Még annyit szerényen hozzáfűznék: az MX egy Debian, annyira hipszter...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3618,96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest