- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
Lényeg a lényeg a notch-al nem oldható meg a kávamentesség mert ha én teljes képernyős app-ot (pl Youtube) akarok használni mondjuk videózásra akkor nem lesz semmivel sem több helyem mint egy kis kávás telefonnal. Lehet itt kampányolni az Apple mellett úgy ahogy 1-2 béna gyártó teszi, de ettől még egy kijelző legyen már egységes, ne legyen kiharapva belőle ennyire igénytelenül egy darab... Elhiszem hogy ez van akinek tetszik, a Fiat multipla is bejön valakinek, de attól még minden szépérzéket nélkülöző megoldásról van szó.
Végszó: Remélem lefut idén ez az agyatlanság. -
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #100 üzenetére
A szép vaskos oldalkeret aztán tök kávamentes
Na meg az a betüremkedés is egy jó nagy káva ami szétcseszni az egységességet. De hát hányszor le lett már írva... Mint írtam hivhatod bárminek, attól még káva marad amit egy játéknál vagy videónál nem tudsz eltüntetni, ellenben az S9-nél kihasználható a full képernyő.
Elcseszett nagyon ez a betüremkedés akárhogy próbálod magyarázni és a hasznos területet ugyanúgy befoglalja. -
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #90 üzenetére
Tehát te folyton a státuszbárt akarod nézni, nem elég ha akkor nézel rá amikor szükséges
oké...
Ahogy előttem is írták a szarabb kijelző/káva arány miatt értelmetlen az egész. Ez marhára nem teszi kávamentesebbé a kijelzőt és emellett még szét is barmolja az egységességét a kijelzőnek...
A betüremkedést meg bárhogy magyarázhatod ameddig kevesebb a konkurenseknél a káva normális kijelzővel addig nincs miről beszélni.
Nevezheted kakának a szart attól még szar marad. -
tomboy0013
veterán
válasz
Parallaxis #71 üzenetére
Miért szerinted a státuszbárt csak úgy lehet eltüntetni hogy úgy is marad? Nem véletlenül hoztam fel példának a System UI tuner-t, ott alulról való felfelé söpressel lekúszik a státuszbár ami néhány másodperc után eltűnik, azaz csak akkor van ott ha feltétlen szükséges valamit megnézni rajta, amúgy meg ott a teljesen kihasználható kijelző idétlen fekete belógas nélkül ami szerinted elkerülhetetlen. Na meg ennek az egész baromságnak a kifejlesztése helyett szoftveresen megoldhatták volna egységesen azt amit külsős programmal meg lehet csinálni... A kijelző egységességének szétbarmolása nagyon gáz.
-
tomboy0013
veterán
válasz
weberzolee #63 üzenetére
Én egyiknek se látom sok értelmét, se az edge-nek se a notch-nak. Viszont az Edge javít a készülék küllemén ami a notch-ról finoman fogalmazva sem mondható el. Remélem hamar elfelejtik ezt az idétlenséget.
A státuszbárt meg szoftveresen simán el lehet tüntetni egy androidos telefonon akit zavar(System UI Tuner és társai) és egyből egységes is lesz a kijelző meg a hasznos hely is több lesz. Ez is csak egy mondvacsinált butaság.(#64) xz: A kamerával kapcsolatos dolgokban inkább várjuk ki a teszteket mert ezek marketing-nek jók de másra nem. DAC meg máshol is létezett eddig is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- RAM topik
- Autós kamerák
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest