- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
tomboy0013 #101 üzenetére
nincs betüremkedés.
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Na meg az a betüremkedés is
Tényleg ennyire nehéz másként látni? Akkor leírom számokkal hogy miért nem betüremkedés, hanem kitüremkedés.
S9 5,8" 18,5:9
w: 64mm
h: 132mmiX 5,8" 19,5:9
w: 62mm
h: 134mmHa adott egy 62mm széles 18,5:9 kijelző, akkor az 127mm magas. Vagyis az iX kijelzője ehhez képest hosszabb 7mm -rel. Ez pont a notch mérete, tehát nem kiharapás, ott van a notch alatt egy 62mm széles 5,6" -es 18,5:9 képarányú kijelző. Remélem így sikerül a Think different. Tehát az iX ha úgytetszik 5,6" 18,5:9 kijelzőt tartalmaz extra kinyúlással az értesítési indikátoroknak.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Egy picikét el van már térítve ez a kávás dolog, a fenébe is elsősorban mobiltelefonokról és munkaeszközökről beszélünk..Én pedig ha kényelmesen akarom használni a telefonomat, bármikor, ha gyorsan kell, akkor is, úgy hogy mondjuk a másik kezemben a táskám van, akkor is tudjam már úgy használni, hogy ne adjak téves parancsokat az edge kijelző miatt. Engem pl baromira nem érdekel, hogy a tízévesek, akiknek apu, meg anyu megvette a telefont hogyan játszik rajta, vagy nézi valamelyik korabeli youtubert. Biztos baromi zavaró kb 1,5-2mm "kihasználatlan" terület. Egy minimális oldalkeret kell a telefonra, mert annak van funkciója, mint ahogyan a tableteknél a vastag káváknak is van.
Az alsó kávákra nincs szükség egyedül, felül pedig pont akkorára van, hogy a különféle szenzorok, kamerák, vakuk, meg egyéb dolgok elférjenek. Maximum ez lehet szerintem kérdés egy telefon esetében, hogy akkor a tetején milyen káva legyen, esztétikus, mint a Galaxy-n, vagy pedig notch. Szóval szerintem ideje volna már kicsit a használati értékeket is előtérbe helyezni, nem mindig csak a külcsínt, mert gyönyörűek a Galaxy-k, legyen az S, vagy Note, sőt az előlap szerintem szebb is, mint az iPhone X-é, de ha azt is figyelembe vesszük, hogy jó legyen használni is, akkor egy olyan koncepció lenne ideális, amit már többször leírtam: Galaxy alsó és felső káva, a X oldalsó keretével. -
Parallaxis
addikt
válasz
A szép vaskos oldalkeret aztán tök kávamentes
Az edge nélkül az S9-nél sem lenne kisebb.
Elcseszett nagyon ez a betüremkedés akárhogy próbálod magyarázni és a hasznos területet ugyanúgy befoglalja.
Az S9-nél felül és alul a káva valóban lefoglalja a hasznos területet, ami az iX-nél alul teljesen, felül részben kihasználható. (Hasonló megoldással az S9-nél majd 2 cm-el nagyobb lehetne a hasznos felület, vagy ha maradna a jelenlegi méret, akkor jó centivel rövidebb lehetne a készülék.)
Hidd el, az S10-nél már tetszeni fog ez a sziget neked is
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Apple iPhone 17 - alap
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest