- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- moonlight115: Privát, oh!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Quake III. , ahogy nekem kezdődött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetésienket!
-
vargalex
félisten
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Az egyszerűbb kezelhetőség kedvéért készítettem egy google űrlapot, ahol az adatlapotok linkjének megadásával tudjátok igényelni a StreamShark repository elérését. Így Mr. Dini-t is tehermentesítenénk, illetve ti sem kapnátok meg esetleg több privát üzenetben is az elérést.
Kérlek a jövőben ezt az igénylési formát használjátok!Köszönettel,
a MovieShark csapat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Nem teljesen, a StreamShark ilyen szempontból különleges, mivel végigköveti a lejátszást, hogy tudja frissíteni az adatbázisát a "folytatás innen" menühöz. Szóval ha a filmből kilépsz, akkor tudja, hol hagytad abba és fel tudja ajánlani. Ide be lehetne kötni azt, amit vacs ír. Mindkettőre látok rációt. Egy a gond, hogy itt még nem olyan profi a háttérfolyamat, ami ezt figyeli, nem külön szálon fut, mint mondjuk a VanTV esetében csináltam. Át lehetne írni, de egyrészt sok munka, ami a kisebbik gond. Viszont azért vagyok tanácstalan, mert azért ez jár egy kis overheaddel. Egyrészt lejátszás közben megjeleníteni valamit csak egyedi skin/nézettel lehet, másrészt minél több dolgot csinál egy kieg. a háttérben, annál jobban zabálja az eszközt. A StreamShark már így is egy batár nagy projekt sok folyamattal, nem biztos, hogy még lassítani akarom a gyenge eszközökön a használatot.
Ha sokan azt mondják, hogy szerintük van értelme, akkor átgondolom esetleg. Addig nem írom fel TODO listára.
A streamek sorszámozása meg nehéz ügy, mert minden listázásnál random a sorrend (szándékosan, hogy ne minden Kodi user ugyanazt a forrást nyissa meg először, aztán ne egy oldalt terheljen túl mindenki) és minden lejátszásból visszalépéskor a Kodi újragenerálja a listát. Beállításokban ezt ki lehet, úgy működhet a dolog, mert akkor fix a sorrend. Csak akkor valahogy le kell nyomni a userek torkán, hogy okosan kell a kieget használni és nem feltétlen mindig az első találattal próbálkozni azonnal, mert akkor hamar berágnak az oldalak, ha mindenki ugyanazt indítja.
-
vargalex
félisten
Mi most kedden voltunk megnézni a Gru4-et a feleségemmel és fiúkkal (a lányom táborban volt és ő már látta korábban moziban az osztálytársával). Nyilván a bemutató óta eltelt addigra 20 nap és a 20:00-kor kezdődő előadásra mentünk (dolgoztam előtte), de a 396 fős teremben összesen 28-an voltunk...
-
interstate76
addikt
Egy jól megírt applikáció az esetek többségében gyorsabb, mint egy weboldal mobil verziója, ami erre az appra is igaz. És ez csak az egyik előnye. Mindegy, te tudod.
-
interstate76
addikt
-
Mr Dini
addikt
-
interstate76
addikt
Működik, bár én applikációban vagy a weboldalon nem ellenőriztem, hogy azonnal frissül-e, csak azt tudom, hogy ha megnézem mondjuk a Shetland S08E02-t, akkor a Kodi következő indításakor StreamShark/Next Episodes menüpont alatt az S08E03 lesz felül.
Legközelebb csekkolom, ha nézek vmit! Amúgy nekem is az Exoshark volt a kedvenc kiegészítőm, amíg működött. Egy jó darabig emiatt nem frissítettem az eszközeinken Kodit/CE-t/LE-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PlayStation 5 CFI-1216A lemezes PS5 eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, Garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, Számla, Garan
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás