Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
Szia!
Az előző hsz-om után kezdtem csak visszaolvasni, erre itt a válasz... Megkérhetnélek, hogy leírod, akkor a 2.34-ről, gyári, európai kártyafüggetlen M2-re, hogy tudom ezt feltenni? Az előző ZTE-m ROM cserélje sokkal egyszerűbb volt, és azt is csak segítséggel mertem megcsinálni. Hiába értek a pc alkatrészekhez, megszerelek bármit, és fejből mondom, az elmúlt 15 év hardvereinek képességeit, teljesítményét, de az android buherálás nem épp az én asztalom.
Aztán nem akarok nekiesni, mint tót az anyjának.
Ez a leírás a 2.34-re is igaz?
"Installation guide for stock roms users
1) Root your phone (you may use SuperOneClick root method)
2) Install Droid2 Bootstrap Recovery
3) Open Droid2 Bootstrap Recovery and tap "Bootstrap Recovery", then "Reboot Recovery" granting root privileges. The phone should reboot into recovery. Use volume buttons to navigate, camera button to accept, power button to go back. You will install files by selecting "Install zip from sdcard".
4) Optionally: create a backup of your data
5) Install latest CM ROM image file.
6) Optionally: install Google Apps
7) Select "Wipe data/factory reset"
8) Reboot and enjoy
9) Optionally: select baseband version corresponding to your country and BPSW version" -
Tamy
őstag
Köszi, de ez ugyanarra az oldalra irányít, ahonnét én is leszedegettem őket, de ott a 10-es verzióknál mind előjött az a bizonyos "AOSP leállt" hiba, amit pl. ezen a Defy fórumon is emlegetnek. Ezek szerint nálad nem csinálja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Trollok komolyan
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest