Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bartucc
addikt
Szia!
Az előző hsz-om után kezdtem csak visszaolvasni, erre itt a válasz... Megkérhetnélek, hogy leírod, akkor a 2.34-ről, gyári, európai kártyafüggetlen M2-re, hogy tudom ezt feltenni? Az előző ZTE-m ROM cserélje sokkal egyszerűbb volt, és azt is csak segítséggel mertem megcsinálni. Hiába értek a pc alkatrészekhez, megszerelek bármit, és fejből mondom, az elmúlt 15 év hardvereinek képességeit, teljesítményét, de az android buherálás nem épp az én asztalom.
Aztán nem akarok nekiesni, mint tót az anyjának. 
Ez a leírás a 2.34-re is igaz?
"Installation guide for stock roms users
1) Root your phone (you may use SuperOneClick root method)
2) Install Droid2 Bootstrap Recovery
3) Open Droid2 Bootstrap Recovery and tap "Bootstrap Recovery", then "Reboot Recovery" granting root privileges. The phone should reboot into recovery. Use volume buttons to navigate, camera button to accept, power button to go back. You will install files by selecting "Install zip from sdcard".
4) Optionally: create a backup of your data
5) Install latest CM ROM image file.
6) Optionally: install Google Apps
7) Select "Wipe data/factory reset"
8) Reboot and enjoy
9) Optionally: select baseband version corresponding to your country and BPSW version" -
Tamy
őstag
Köszi, de ez ugyanarra az oldalra irányít, ahonnét én is leszedegettem őket, de ott a 10-es verzióknál mind előjött az a bizonyos "AOSP leállt" hiba, amit pl. ezen a Defy fórumon is emlegetnek. Ezek szerint nálad nem csinálja?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Fold 6 256GB Navy Blue
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Autós kamera eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Aztán nem akarok nekiesni, mint tót az anyjának.