Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolto
őstag
válasz
Ice_Man22 #4143 üzenetére
Szia!
Nekem több, mint egy éve van M2-m, és egyszerűen hibátlan. Semmi bajom vele, vigyázok rá, és őszintén mondom, olyan, mint új korában. Nem kopik, nem karcolódik, csak megy. Jó, néha újraindul, de ezt megbocsátom neki. Nem hekkeltem, gyári 2.3.4 van rajta, mindent tud, amit kell, pedig hidd el, hardcore user vagyok, meló, emil, net, játék, zene (kihangosítva vagy sztereó BT fülesen át), film, rss, navi, autós dokkoló, autóban kihangosítva, asztali dokkoló (ott is kihangosítva) -- éjjel-nappal itt van a kezem ügyében, percet nem töltök nélküle, hibátlan. Néha belassul picit, de én nagyon sok emilt és sms-t kezelek rajta, ezt ennek tudom be.
Ha találsz egy nem szétbuherált, német, angol vagy olasz eredetű (vagyis európai), szép példányt, vágj bele bátran, és csapj le az eBayen a fent említett tartozékokra is, imádni fogod.Uff:
Zsolto -
axioma
veterán
válasz
Ice_Man22 #4143 üzenetére
Kinek, mennyiert, es mi mas lehetoseg van helyette, ettol fugg.
A digitizer idovel halodik, de ez nem jelenti azt, hogy csak halottat lehet venni. Ha a forgalmazas vege fele vettek, akkor ez me'g odebb van...
Masreszt viszont nincs nagyon alternativa. Van a piacon ebbol a korbol me'g 2 modell ami qwerty, meg beszerezheto meg 2-3 ami soha nem is volt itthon sot eu-ban se forgalmazva, es ennyi. Sajna me'g a csajna csodamodellekbol sincs olyan, ami iyg kihuzos qwerty.
Nem egy agyon bajnok a telefon maga a maiakhoz kepest, de me'g ma is jonnek ki ennel rosszabb vagy ezt nem mindenhol elero speckoju telefonok. Gyrilag GB-ig van frissites, de amugy van CM10 (4.1.2).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Futárcégek
- Váratlan kütyü hódít a nők körében
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Sweet.tv - internetes TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest