Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Tamy őstag válasz  enigmawutash

üzenetére enigmawutash

üzenetéreKöszi, csak tudnám miért nem kaptam e-mail értesítőt? (Ezt off-nak szántam, de ahogy nézem az sem működik.) Utánaolvastam még egy kicsit, de a gond az, hogy három teljesen különböző leírást találtam a főzött rom telepítésére, gondolom a legfrissebbet (http://logout.hu/bejegyzes/sethdobaloah/milestone_2_faq/hsz_1-50.html) lenne értelme követni, de ez sem teljesen világos. "Negyedik lépés: Custom recovery telepítése. Ezt az apk-t kell futtatni, majd install recovery-t választani. (root jogot kér)" Az apk-t rámásolom a telóra (bárhová) és rákattintok, ott lefut gondolom. "Ötödik lépés: Bootmenü telepítése. Ehhez először fel kell másolni a telóra egyet, majd recoveríbe belépni, és onnan telepíteni. (linkek lásd fentebb, a faq elején)" Fentebb meg ez van: "Telepítés: katt Ha ennél frissebb verzió kell, akkor már cwm-ből lehet telepíteni pl ezt a zip-et." Honnan tudom, hogy frissebb kell-e? Mellesleg a zip már nem elérhető. Recovery-be tegnap kipróbáltam, sikerült belépnem az ezen az oldalon leírtak alapján (http://logout.hu/bejegyzes/mrbig25/motorola_milestone_fozott_rom_telepites/hsz_1-50.html), de ez sem stimmel teljesen, mert az enyémen 70.13-as bootloader van, mégis az x+bekapcsológomb lenyomásával jött elő. Viszont itt mit kéne csinálnom, hogy települjön a bootmenü? És hová kéne rámásolnom? "És akkor most tartunk ott, hogy a kiszemelt főzött rom telepíthető. Szintén recoveryben kell csinálni." Ok, de hogyan?  De van egy ilyen, egyszerűbb megoldás is: "Az első és legelterjedtebb megoldás, amikor a főzött ROM egy darab .zip fájl: 
 1. Letöltjük a kiszemelt ROM-ot.
 2. A .zip fájlt a microSD kártyánk " /openrecovery/updates " könyvtárába másoljuk
 3. Elindítjuk az OpenRecovery-t*.
 4. Wipe data + cache + dalvik, hogy az új telepítésnél ne legyen semmilyen probléma
 5. Elnavigálunk az " apply update " menüpontig az OpenRecovery-ben
 6. Kiválasztjuk a letöltött ROM fájlt és alkalmazzuk
 7. A telepítés végeztével újraindítjuk a telefont"Ebből meg ez a rész nem világos: 
 "4. Wipe data + cache + dalvik, hogy az új telepítésnél ne legyen semmilyen probléma" - Ezt hogyan?És melyik főzött rom-ot érdemes felrakni? Lehetőleg ami elég jól tud magyarul is, bár nem ez a legfontosabb szempont, és ahogy olvastam legtöbb tud. A Cyanogenmod 7-en gondolkodok jelenleg. Nagyjából ennyi egyelőre. 
- 

enigmawutash tag válasz  enigmawutash

üzenetére enigmawutash

üzenetéremagyaritás tudtommal csak custom romokon vagy ha pl go launcher ex-el telepíted a hungarian packot akkor amolyan "félmagyar" megoldást kapsz. 
 forumokon sokan irják a Droidwall(tűzfal), de sajna ehez kell a root.
- 

axioma veterán válasz  enigmawutash

üzenetére enigmawutash

üzenetéreEn semmilyet nem tudok, mert az enyem nem root-olt... gyari utolson van, mar ha az utobbi par honapban nem jott ki ujabb. En egyebkent elegge birtam a blur-t, van ami hianyzik is belole, de azert az ICS-JB CM-eken szinte minden potolhato, igy most az MM2-n az van inkabb. 
- 

axioma veterán válasz  enigmawutash

üzenetére enigmawutash

üzenetéreVolt valami kavaras, az enyemre kuldtek OTA egy olyan frissitest, ami akkor (bo fel eve, talan tobb is) nem volt root-olhato; es aki raadasul downgrade-elni akart a korabbira, akar teglasitasig jutott, mert az OTA valami alsobb szintbe is belenyult. (Esetleg valahol a hsz-eim kozott keress az OTA szora, akkor megtalalhatod a reszleteket.) 
 Egyebkent meg az xda-n nezd meg, mit irnak a nalad levo rom-ra konkretan a root-olasrol.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest