- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
kinuklidin #4137 üzenetére
Koszi az infokat!
Hajszaritos modszerrol nem is tudok.
Kb. egy het mulva lesz idom a telokkal foglalkozni. A heten sajnos lebetegedtem, most probalok mindent behozni, ami elmaradt...
Megneztem a videot, nem ua. mint amit en lattam, mert azon nem winter volt, de tok ilyesmi remlik nekem is. Mondjuk ossze is szerelhetne', nem szep dolog, azokat a flexiket vajon visszarakni mennyire lehet ecceru...
Azt a hulye szalagkabelt nem lehetne alkatreszkent megrendelni es egy az egyben kicserelni? Nem volt idom ranezni. Azert nem orulnek, ha igy maradna a telom... Hm, bar ha tenyleg a kabel okozza, es cserelheto, akkor a d2g-bol (annak ghost baja nem volt) atpakolhatnam... foleg ha a digitizer amit szereztem ebayrol tenyleg nem jo, bar errol nem tulsagoasan vagyok meggyozodve, de hat majd kiderul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest