- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Amazon Kindle JailBreak
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Aha. Hat fene tudja, mert az tuti hogy a kepernyo meg a haz cserekompatibilis (az egy verizon felirat kivetelevel meg nem tudom oket kulonboztetni, effektive bekapcsolva is csak azert, mert az MM2 mar kapott CM romot). Szoval ilyen egyben belezeshez akar jonak is kene lennie... tekintsd ugy, hogy a D2G-t javitod a betort reszeket a milestone-bol szedve hozza. Jo, egy bill. kulonbseg van, de azzal is jobban jar (tab vs. euro, max. utana kell huzni szoftverben).
Mit talaltal, ami szerint nem megy? Esetleg xda-n kene utana olvasgatni, vagy szetbontos videot megnezni mind a kettorol youtube-on, de eddig elterest nem talaltam emliteni, igaz nem is kerestem. Alkatreszek, tartozekok eleve mindig ugy vannak hirdetve, hogy mindkettohoz. Egy picit kulonbozik a procisebesseg, meg a D2G-ben van FM radio, de ettol me'g nem latom, hogy a periferiak hozzatarsitasanal miert kene gondnak lennie.
A D2G tuti fuggetlen? Mert abbol csak fuggetlenitett van, gyarilag mind fuggo. Raadasul az ebay eladok pl. eloszeretettel jelolik fuggetlennek a clean ESN helyett a telefonokat (nem direkt, hanem hozza nem ertesbol). Annak a hattertortenetet kene ismerni, hogy erdemes-e nekifogni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Team Fortress 2
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Elektromos autók - motorok
- OTP Bank topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- Asztrofotózás
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO MAX 256GB 3 hónapos MEDIAMARKT számla! 2028 júniusig Apple garancia! Akku 100%!
- iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium 100% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3549,100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4479
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest