Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• axioma

veterán

válasz Pistu77 #2010 üzenetére

Hat igen, en is gondoltam, hogy kb. szerezni kene egy USA verizon felhasznalot, aki hajlando par napra aktivva tenni a sajat teloja helyett ezt, kikodoltatni, majd visszavaltani a sajat telojara. Kerdes, hogy a valtogatas milyen surun ingyenes arrafele.
    Viszont en nem fogok kint jarni, hogy barkit meg tudjak erre kerni.
    Egyebkent ha a tieddel sose mukodott a turbo sim, elegge az elado sara is... en ha szerzek sima unlock-oltat, es ezt eladom, tuti ugy adnam, hogy adom a turbo sim-et es ha keri ki is probaljuk (= beleegyezik hogy megvagdossuk ott helyben a kartyajat). Ha nem, csak akkor "as is".
    Amugy szerintem ha meghirdeted EU eladasra ebay-en, persze ugy hogy NEM unlock-olt, akkor lehet hogy lesz ra vevod - tekintve hogy D2G nemigen van fent csak nagyon keves amit ide is elszallitanak, es valoban kevesen tudjak, hogy ezt nemtrivi kikodoltatni. Hazudni meg nem hazudsz, tehat nincs money-back, te szoltal hogy Verizon-os. Igy aztan valamennyit van eselyed visszakapni belole, es probalhatsz ujra masikat venni. (Azert irtam ebay-t, hogy ne itthoniakat szivass... bar latod, nekem megy itthon is szamomra egyelore elfogadhatoan. De ahogy a dolgok allnak, nem mostansag lesz mobilnetem, hogy gond lehessen...)

Új hozzászólás Aktív témák