- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Pistu77 #2010 üzenetére
Hat igen, en is gondoltam, hogy kb. szerezni kene egy USA verizon felhasznalot, aki hajlando par napra aktivva tenni a sajat teloja helyett ezt, kikodoltatni, majd visszavaltani a sajat telojara. Kerdes, hogy a valtogatas milyen surun ingyenes arrafele.
Viszont en nem fogok kint jarni, hogy barkit meg tudjak erre kerni.
Egyebkent ha a tieddel sose mukodott a turbo sim, elegge az elado sara is... en ha szerzek sima unlock-oltat, es ezt eladom, tuti ugy adnam, hogy adom a turbo sim-et es ha keri ki is probaljuk (= beleegyezik hogy megvagdossuk ott helyben a kartyajat). Ha nem, csak akkor "as is".
Amugy szerintem ha meghirdeted EU eladasra ebay-en, persze ugy hogy NEM unlock-olt, akkor lehet hogy lesz ra vevod - tekintve hogy D2G nemigen van fent csak nagyon keves amit ide is elszallitanak, es valoban kevesen tudjak, hogy ezt nemtrivi kikodoltatni. Hazudni meg nem hazudsz, tehat nincs money-back, te szoltal hogy Verizon-os. Igy aztan valamennyit van eselyed visszakapni belole, es probalhatsz ujra masikat venni. (Azert irtam ebay-t, hogy ne itthoniakat szivass... bar latod, nekem megy itthon is szamomra egyelore elfogadhatoan. De ahogy a dolgok allnak, nem mostansag lesz mobilnetem, hogy gond lehessen...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- League of Legends
- Mini-ITX
- A VBIOS az oka a Radeon RX 9070 és az X99-es alaplapok inkompatibilitásának
- Nintendo Switch 2
- Windows 11
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest