Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
etooo
senior tag
Hello, 1 rossz pixel miatt vajon visszaveszi a "té", vagy így jártam?
-
etooo
senior tag
válasz JasonD #31507 üzenetére
Köszi, akkor pech. Bár neten rendeltem, elvileg 8 munkanapon belül visszaadhatnám indok nélkül, csak nem tudom, hogy 1pixel megéri-e ezt a procedúrát (30 napon belüli pénzvisszafizetésre várás, aztán új telefon keresés), igaz számomra zavaró szösz meg por is van az üveg alatt.
-
etooo
senior tag
Nálam ugyan úgy működik a wifi, se az itthoni wpa2es hálóval, se az egyetemi 802.1x eap-al nincs probléma.
Launcherproval használom a cm7et, ha nem tetszik az adw, nem használod. A cyanogen mod beállításokkal meg nem értem mi a probléma, hasznos beállítási lehetőségek vannak benne. -
etooo
senior tag
válasz Dave9224 #36476 üzenetére
Egyik játék sincs meg, de ha azért nem mennek, mert azt írják, hogy nem kompatibilisek a telefonnal, akkor megpróbálhatod azt, hogy egy root jogokkal rendelkező fájlkezelővel a system/build.prop fájlban a "ro.product.modell=" sorban az =jel utáni részt átírod pl. DroidX -re, majd egy teló restart.
zsolt19900: magam is lassúnak találtam, így visszaraktam a régit: [link] (persze ehhez is rootolt telefon szükséges)
[ Szerkesztve ]
-
etooo
senior tag
válasz RAiN91 #37198 üzenetére
Egy nandroidos backup több száz mega, így az 1 giga szvsz kevés. Nomeg ha esetleg kipróbálnál valami hd játékot, azokból is vannak 600-800 mega körüliek. Persze ha nem akarsz játszani/filmezni/zenét hallgatni/custom romokat telepítgetni, akkor elég lehet az 1 gigás is.
[ Szerkesztve ]
-
etooo
senior tag
válasz toth_janika #39629 üzenetére
Ha a telefonon belépsz a marketbe az accoddal,, automatán hozzárendeli.
-
etooo
senior tag
Miui mesterek: miui lockscreent használva (szóval nem widgetlockerrel, vagy hasonlóval) megoldható, hogy megjelenjenek a naptár eseményei a lockscreenen?
-
etooo
senior tag
válasz hodostamas #39962 üzenetére
[link], igaz nem téma, de ennél "miuisabbá" szerintem nem lehet tenni a cm7et Menürendszert nem lehet megváltoztatni, a lockscreent cserélheted miui-sra widgetlockerrel, a felugró ablakok, statusbar és hasonlók színezése kinézete meg miuiban is ahány téma annyi féle.
-
etooo
senior tag
válasz hodostamas #39966 üzenetére
Látom abból van nem átlátszó is, az biztos nem akad, és úgysem átlátszó miuiban sem
Egyébként próbáltál már miuit?
-
etooo
senior tag
válasz hodostamas #40085 üzenetére
Nem tudom azóta megoldottad-e, de elvileg ez a fix gta3-hoz cm7.2 alá: [link]
-
etooo
senior tag
válasz hodostamas #40182 üzenetére
Az audio mappa törlésével megoldódik a lag probléma, jobb megoldást sajnos még nem találtam :/ Illetve az megoldható, hogy legalább a rádiók szóljanak.
Viszont így még kis grafikai tuning után is játszható. -
etooo
senior tag
válasz hodostamas #40184 üzenetére
Amit találtam megoldást, abban kisebbre lettek tömörítve a hangok, illetve az sfx.raw nem kitörölve lett, hanem le lett nullázva, gondolom csak így működik. De ez már lehet itt offnak számít
-
etooo
senior tag
válasz Tizedes1 #40899 üzenetére
Csinálj CM7ről és MIUI-ról is egy nandroidos backupot, és akkor nem kell ezt a procedúrát mindig eljátszani, mert kb. 1 gombnyomás visszaállítani mindent (lementeni is), ha az előző nem tetszik.
Egyébként ha nem SEA van/volt rajta, akkor gyáriból is van frissebb, mégha nem is sokkal.[ Szerkesztve ]
-
etooo
senior tag
válasz Bencsi89 #40990 üzenetére
Pedig kéne lennie, legalábbis még nem olvastam olyanról, hogy nem volt. Alternatív lehetőségként nézd végig a fájlt, és keress benne "battery" "charge" "led" szavakat, hátha csak más néven van benne. Ha pedig semmi ilyen nincs, akkor írd bele a fentebb említett sort.
-
etooo
senior tag
válasz #71562240 #40996 üzenetére
Nem, akkor tájt amikor a regem készült, még a 21. század legeredményesebb góllövője volt, szóval a góljairól, játékáról volt híres, de ahogy telt múlt az idő, sajnos kiderült, hogy esze közel sincs annyi, mint foci tehetsége, így pedig emberileg nem annyira vállalható személy már
-
etooo
senior tag
válasz Cogwheel71 #41042 üzenetére
Jól tudod, a 3G jóval többet fogyaszt.
Hacsak nem teszed otthon repülő üzemmódba a telefont, akkor szvsz mindenképp a 2G-t, hiszen úgyis fent van a hálózaton a telefon, csak időnként tölt is le egy kicsit. Emellé a wifi plusz fogyasztás lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest