- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wikoo
aktív tag
valaki ellinkelné nekem a legfrissebb CM7 et defy re? ( magyar kéne )
-
Wikoo
aktív tag
Köszi, megsasolom.
A motorola widgeteknél tud vki segíteni? -
Wikoo
aktív tag
sziasztok
Honnan tudom leszedni a motorola windgeteket (LINK), WajkIUI 2.2.3 van a defymen, és nem találok olyan widgeteket amik annyira tetszenének.
Mikor nem fogadott hívásom van vagy nem megtekintett sms em, hol tudom beállítani h ne villogjon a teló lede? -
Wikoo
aktív tag
-
Wikoo
aktív tag
Legutóbb a régi x8 amon csináltam ilyesmit. A vége az lett h hiába segítettek ph-n, átjött ismerősöm és érezhetően gyorsabban kezdtünk el haladni a dologgal Két szem többet lát
-
Wikoo
aktív tag
Sziasztok, a segítségeteket kérném!
Van egy defyim és a következők lennének a kérdéseim:
-A defy+ hoz képest csak órajelben tér el a cpu?
-Leszeretném cserélni a 2.2 es angol droidot, ha nagyon kell kerner cserét is beválalok.
-Esetleg ha a defy + nak 2.3.7 es droidja van és megfelelően szuperál, akkor szívesen lecserélném arra, szimpatikusak a motorolás rendszerek és widgetek.
-Abban is a segitségeteket kérném h hamár főzöm a telót, azt is meglehet e oldani h az ilyen fütyibookok meg hasonlo alkalmazások automatikusan ne induljanak el.
-Meg persze nagyon fontos lenne számomra hogy stabil legyen az új kerner és az android.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest