- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
Lacopapi #42817 üzenetére
Pl. valamit nem értek most a Defy a wiui-n telepítettem a programot és programon belül kiszedtem az automatikus frissítést és nincs ott a market/ saját appok között.
De zte blade 2.2 -re is felraktam és ugyan úgy progin belül kiszedtem az automatikus frissítést és mégis ott van a market /saját appok közt
Szóval csak annyi hogy ha visszatérek 2.2 -re, attól félek hogy ott lesz a saját app-ok között
Az lehet hogy a 2.2 froyo nem érzékeli azt hogy programon belül kiszedtem az autó frissítést és nem akarom frissíteni de mégés berakja a market saját app-ok közzé és ha már ott van akkor tuti hogy frissiteni is akarja majd valamikor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest