- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kemy
csendes tag
Ennek kb. annyi értelme van mint a vízálló teafilternek... De hűtés nélkül legalább merülő forralónak jó lesz.
-
komi77
senior tag
Nos igen, életszerűen fontos lehet
Gondolj csak bele, ahogy hajmosás közben, nem látsz nem hallasz tolod az mp3-akat vagy épp fészbúkozol egy vízálló billentyűzettel. Vagy a gyerekeknek habpartit tartunk a fürdőben és közben nézhetik a Reszkessetek betörőket. A lényeget megfogtad, én sem értem a létjogosultságát, bár vitathatatlan, hogy forradalmi újítás. 
-
cozmo
őstag
És a megfelelő hűtést nagy igénybevételnél. A csomagban mellékelt vizesvödörrel tudjuk megoldani?!

-
Lacok
őstag
A korábbi széria sem volt olcsó. [link]
-
Kisgépkezelő
senior tag
Addig tényleg egyszerűbb amíg nem több száz kábelt kéne kihúzni egy 10 000 négyzetméteres csarnokban. Én nem dolgozom kifejezetten vizes környezetben, de ettől függetlenül rengeteg kisebb por és vízálló házba szerelt PC üzemel. Többnyire kliensgépek, vagy beágyazott rendszerek.
Duracellm... : Gondolom saválló csavart adnak hozzá, hogy ne rohadjon össze.
cacasz02: Tiszta vízzel hűtitek a szerszámot, vagy valami keverékkel?
-
berVi
senior tag
Piciket egyszerubbnek erzem egy 10 meteres DP kabel es egy 10 meteres USB BT vevo kivezeteset a vizes helyre...
-
GodGamer5
addikt
Ipari környezetbe van jobb, otthonra meg hülyeség az egész. Gondolom arany áron lesz ez is.
-
Wuzy
tag
Ehez legalább adnak HDMI kábelt.

-
fornettisuti
veterán
A gőznek, párának szóljon valaki, hogy vízalló a gép burkolata, ezért sajnos nem mehet be.
-
komi77
senior tag
A cikk címe alapján gondoltam. Egyébként ipari vizes környezetbe eddig is voltak oda fejlesztett eszközök.

-
komi77
senior tag
Első ránézésre azt hittem valami erősítő. Gondoltam is, hogy ez csak valami tréfa, de nem az. Kicsit nehéz értékelni a masinát ill. a felhasználási területet. Biztos végeztek valami piackutatást ami szerint érdemes betörni ebbe a szegmensben. Gondolom már izgatottan várják a megjelenést a fürdőszoba-pcsek
Ez van srácok a hülyeség szinte kimeríthetetlen ötletbázis. 
-
cacasz02
aktív tag
Nálunk a kőfaragó műhelyben a cnc hez ideális. Egész nap lotyog a víz.
-
törölt tag
Nagyon hasznosnak tűnik. Kutyaházba szerelhető verzió nincs?

-
törölt tag
Alu, acél csavarral össze kötve + pára. A sárga házból nem engedném ki szájkosárban, azt aki ilyet kitalált.

-
hati
addikt
Adnak hozzá víz(vagy legalább pára)álló monitort is?
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC! - i5 9600kf, RTX 3060Ti, 16GB DDR4, 1TB SSD
- Gamer PC: Ryzen 5 5600 I B550 WiFi6 I 16GB DDR4 I RX 590 8GB I 1TB NVMe I 1000W I HAF XB EVO
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- 2x16GB SK Hynix DDR4-3200 ECC Kit
- AMD RYZEN 7 5800X/RX 9060 8GB/16GB RAM/500GB NVME
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gondolj csak bele, ahogy hajmosás közben, nem látsz nem hallasz tolod az mp3-akat vagy épp fészbúkozol egy vízálló billentyűzettel. Vagy a gyerekeknek habpartit tartunk a fürdőben és közben nézhetik a Reszkessetek betörőket. A lényeget megfogtad, én sem értem a létjogosultságát, bár vitathatatlan, hogy forradalmi újítás.