- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
LOGOUT
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisi
aktív tag
válasz
RohamDroid #25299 üzenetére
Szia!
A jelenleg futó minecraft szerverekről infót ITT találhatsz,
Sajnos mostanában nem túl nagy az élet rajtuk..
Néhányan Mc eternal szerveren játszunk, bár az idő nagy részében az is üres, munka mellett nem sok idő jut játékra..(Ha ez érdekel, erről tudok plusz infót adni..)
A többiek nem tudom, ki ,merre, mit csinál.. -
RohamDroid
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a közösségetekhez online játék formájában is ha van erre lehetőség.
Jó játékot mindenkinek!Üdv.: Csabi
-
apatyas
Korrektor
Nos, a válasznak két oldala van. Az eredeti PC-s Javás verzióval semennyire sem. Viszont, a konzolos kódot lefordították x86-ra is, ez lett a 'minecraft win10 edition'. A konzolokhoz hasonlóan fapados és zárt. A javásat meg lehet moddolni skinezni és saját szervereken játszani, illetve a tartalom is teljes és ahhoz jönnek ki elsőnek az újítások. Addig, amíg a MS ki nem nyírja a javásat a konzolok sikerének biztosítása érdekében, illetve hogy ezer bőrt tudjon lehúzni a kiegészítő dolgokért amiket a javás magától ad.
A javás verzióval emlékeim szerint megkapod a win10-eset is, fordítva viszont külön kell megvenni. -
twine
veterán
Sziasztok!
Xbox360, pc között van "átjárás"?
Bocs ha buta a kérdés...
Ha az én srácomnak Xbox 360-on van meg a legal játék, a haverjának meg pc-n, tudnak együtt nyomulni?
Vagy ez nem ilyen "crossplatform"?
Előre is köszönöm a türelmes válaszokat -
kisi
aktív tag
Steve's carthoz ért valaki?
Akartam csinálni egy személyszállító kocsit,
Advanced thermal engine, advanced control system, 2 db tank, front, és inner, de hiába ülök bele, nem indul el...
A lávát a station bele tölti, de az advanced motronak elvileg kellene víz is, na azt nem... hiába van rákötve, fluiducton látom, hogy a stationig oda megy a víz, de sem a stationban, sem a cartban nem lesz... a kocsi mindkét tankját lávával tölti meg.... -
PeL
addikt
Úgy megszívattam ma magam, hogy el nem tudjátok képzelni
Összeraktam az alábbi képen látható Empowerer rendszert, hogy tudjak szimultán kraftolni minden fontos cuccot amiket ebben kell készíteni. Miután összeraktam az egészet, össze conduitoztam mindent ahogy kell, már csak a filterezés volt vissza hogy melyik cucc hová menjen pontosan, erre akkor kellett szembesülnöm azzal hogy rosszul raktam össze az egészet, mert nem akart működni. Egy blokk távolságra tettem a display standeket az empowerer blokkoktól kettő helyett... Vissza kellett szednem az egészet gyakorlatilag és újra lerakni a megfelelő távolságokkal... 4 órát csesztem el ezzel összesen :\
-
PeL
addikt
válasz
janos1988 #25292 üzenetére
Hordozható terminálom van már régóta, de az infinity boostertől még messze vagyok, kell hozzá millió cucc.
Igazából most jutottam el odáig hogy kéne nagy mennyiségű Calcium Sulfate már nem tudom mihez, de így néz ki az előállítási folyamat diagramja: [link]
Ezt is rakhatom majd Compact Machine-be mert lesz vagy 6-7 folyamatosan dolgozó gép...
-
PeL
addikt
Úgy néz ki tényleg ennyi volt a probléma... Megint feleslegesen sírtam tele a fórumot
Mindenesetre talán majd más is profitál belőle ha beleesne netán ugyanebbe.
-
PeL
addikt
Asszem most ment el a kedvem az Enigmatica 2 Expert-től
Átköltöztettem a deep darkba a storage drawer rendszerem, plusz mondom akkor már átviszem az ME tárolórendszert is oda, legyenek ott, quantum híddal össze is kötöttem a deep darkos rendszert az overworld-ossal ahogy kell, kapott egy energy acceptort és egy 500M RF-es energy cellt is hogy biztos legyen ott is energia + chunkloadoltam is az egészet az FTB-s chunkloaderrel. Működött is minden amíg ki nem léptem majd vissza, ugyanis a deep darkos quantum híd valamiért belogolás után sosem akar működni. Átmegyek, semmi problémát nem látok, kiütöm az egyik darabját a hídnak majd visszarakom, láss csodát életre kelt... De következő kilépés és visszalépés után ugyanez történik, szóval állandóan ki kellene ütni a túloldali híd egyik darabját és visszarakni hogy észbe kapjon az ottani rendszer. Visszaköltöztetni mindent meg már rohadtul nincs kedvem. Úgyis kezdtem már megunni az egészet, már csak a Draconic Evolution lett volna hátra amit nem értem el, de felrobbantani a bázisom a gömbbel amúgy sem akartam volna
-
janos1988
addikt
válasz
SmallWill #25286 üzenetére
Ftb Academy (egy halom modon a kezedet fogva vezet végig, megismersz mindent)
Stoneblock 2 (könnyű, kicsit grindolós, questes)
RLCraft (néhány + mod, nehezített játékmenet, inkább kalandozás és túlélés)
Sevtech Ages (szintekre bontott fejlődés, kicsit nehezített)
Enigmatica 2 Expert (questes grindelős modpack, nehéz)
Project Ozone 3 kappa mode (questes, grindelős modpack, nagyon nehéz) -
kisi
aktív tag
válasz
SmallWill #25286 üzenetére
Mc eternal?
Nem túl nehéz, van benne technikai rész, gépek,lehet akár atomerőműved is(ami aztán majd jól felrobban
)
A quest rendszer egész jó,bár, a rewardoknál a néha kapott chance cubes (mod) tud csúnya dolgokat is..Lehet bounty hunt-ot csinálni, vásárolni a rewardokba kapott coinokért..
Lehet saját falut, várost, akármit menedzselni, akár egyetemmel is, megmondhatod az embereidnek, hogy mit csináljanak, lehet szövetség, vagy akár háború is más településekkel.
Vannak sárkányok, ha kikelted a tojását, és felneveled, lovagolható is, vagy épp sárkánykohót működtethet a szuper fegyverekért..
Mágia... tanulható, varázsolható, varázskönyvek, varázslók a toronyban..
Lehet saját léghajód, lehet vele repülni, de más módok is vannak rá, A steve's cart a sineknek, csilléknek ad egész jó kiegészítést, pld automata favágás, ültetés, aratás, vagy akár fegyver is szerelhető rá..
Más dimenziók: Twilight forest, ratlantis, beneath, beetwenlands stb..
Vannak vámpírok, vámpírvadászok, mindkettővé lehet válni...
Rengeteg új fajta épület, labirintus, felfedezni való.. új mobok...Ha extra nehézre vágynál, akkor enigmatica 2 expert... itt is van minden jó ami kellhet, csak jóval nehezebb a technikás vonalat vinni...
-
SmallWill
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud ajánlani egy jó modpakkot?
Segitségeket előre is köszönöm! -
kisi
aktív tag
Van valakinek kedve Mc eternal szerverre csatlakozni?
Kis létszámú szerver, pár plusz moddal az alapon felül, főleg dekorációs célból, pld decocraft, mxtune
Részletek privátban, ha érdekel valakit. -
haverkulum
aktív tag
Szia, már rég frissítettem - bár weboldalra elfelejtettem kiírni - csak valamiért rendszeresen crashel out of memory hibával, 16GB kiosztott ram mellett.... Adtam neki még, most 20-nál tart, elindítottam, meglátjuk... Kezdek értetlenül állni a dolgok előtt, a 4 Minecraft szerver amit futtatok lassan nem fér el egy 64GB ramos virtuális gépben
-
apatyas
Korrektor
válasz
w.miki #25280 üzenetére
Attól függ, mit akarsz. Ha PS3-ból indulunk ki, akkor csak a win10 editiont akarod futtatni (amit mellesleg újra meg kell venned), az elfut tetszőleges i3-akon (2+2 vagy 4 szál, (4)-8GB ram, hdd is jó méret mindegy, vga tökmindegy). Ha már meg kell venned külön PC-re, akkor a javás verziót javasolnánk, gépigény azonos, megkapod mellé a win10 editiont is, ahogy utoljára olvastam. Javásat tudod majd moddolni, skinezni, textúrázni, normálisan szervereken játszani. Sok mod esetén javasolt a 16GB ram, 3.5GHz < magok.
Árakat nem tudom, így PS3-al összehasonlítani sem.
Játékot megvenni csak a saját boltjában érdemes, microsoftnál. A Story edition az nem az ami neked kell.
Ha kifejezetten halk masinát akarsz, akkor egy jobb nem gyári procihűtő kell bele és egy ssd.
Esetleg azt a PS3-at megpróbálhatom helyrepofozni, hátha normálisabb lesz. -
Amur
addikt
Haverkulum: frissíted a classic packot azért offline? Vagy most szünet lesz?
Ha hosszabb ideig nem lesz elérhető akkor egy mentést kérnék, mert még a saját bázisom nincs levideózva ott. Ezt előre is köszi! -
w.miki
veterán
Használtan mennyibe kerül egy PC, ami jól elviszi a MineCraft-ot?
Tönkretettem a PS3-am (hangos volt), amin az unokaöcsém MineCraft-ozott, és szeretnék valamilyen halk masinát helyette.
Használt PS3, PC vagy mást érdemes venni? -
kisi
aktív tag
Ha jól értem a kérdést : Szerintem az M betűt kapcsold ki, és a csákányt be(Nem nézi az egyéb statokat(dura, stb), minden darabot egy kalap alá vesz).
Minden tipusból, ami kell tegyél a filterbe egyet, pld csizma, sapka, stb.. Ha nem elég a filterben a hely, akkor több trash can filter kell. Xnet rendszerrel még nem próbálkoztál? Nekem bejött... -
PeL
addikt
Egy kérdés a mod szakértőkhöz:
A lenti filter kép egy trash can-be vezető itemduct filtere, be lehet ezt úgy állítani hogy mindent kukázzon, kivéve a Mystical Agriculture armorjait és a Twilight Forest-ből származó Fiery armor szett darabjait? Ez így jelenleg csak az adott két mod cuccait nem kukázza, de igazából csak ezekre lenne belőlük szükségem. Hogyan lehetne ezt kivitelezni? Meg lehetne oldani utólagos exportálással az ME rendszerből, de ha meg lehet oldani másképp, erre nem is lenne szükség.
-
apatyas
Korrektor
válasz
Blue Eagle #25273 üzenetére
Vagy az, hogy ne akarjatok egy megvásárolt accounttal ketten játszani. Vagy vmi érdekes módon mindkét játékosnak ugyanaz a neve, de a MC nem azt nézi, hanem a játékosID-t, ami úgyis különbözik a két acc között.
-
apatyas
Korrektor
válasz
Blue Eagle #25271 üzenetére
A játék tudja keresni a helyi hálón futó hostokat, de ha azt aktívnak látja, akkor fel is kéne tudnia csatlakozni rá. Vagy egy másik szervert lát meg vhogyan.
Ha a ping elvérzik, akkor vmi tűzfal még megfogja. -
apatyas
Korrektor
válasz
Blue Eagle #25267 üzenetére
Szia!
Ellenőrizzük le az elejétől, hogy jó-e?
Egyiken a futó játékon nyomsz Open to LAN-t, feljegyzed a portot, és ismered ennek a gépnek az IP-jét. A másikon beírod a multiplayerhez a szerverIP:port -ot, és mented. Már ekkor látnia kellene a multiplayer szerverválasztónál, hogy fut-e a szerver.
Lehetséges bökkenők:
-tűzfal. Pingek mennek keresztbe a gépeken? Portot nem blokkolja?
-router azon portja nyitva van? Általában ezzel nem szokott gond lenni, de kitudja. Router manuálját felütni a megoldásért, ha a gyanú felmerült. -
Blue Eagle
őstag
Sziasztok!
Adott kettő Win10-es gép egy wifi hálózaton. Sehogy nem tudom LAN csatlakozáson többjátékos módban összehozni a kettőt. Tűzfalak kikapcsolva. Mi lehet a megoldás?
-
PeL
addikt
Valaki nem tudja hogy ez a textúra glitch mitől lehet? Elég idegesítő, nem tudom mi okozza. Enigmatica 2 Expert pack, semmi extra mod / buhera nincs.
-
PeL
addikt
Sajna nem csak ahhoz kell, Actually Additions-os Empowered Void Crystal-hoz is többek között. Empowered Palis Crystal-hoz is kellett Blue Slime blokk, ehhez is kellett egy mob spawnert csinálnom
2-3 percig hagytam őket menni, lett mindkettőből 2-3000 darab. Elég OP lett a mob spawner, nagyon gyorsan spawnoltat, a mob crusher meg öli őket egyszerre...
Csináltam hozzájuk egy Compact gépet, csak be kell mindig mászkálnom cserélgetni a mob prisont attól függően mi kell. Annyira nem szeretek bemenni mert többször észrevettem hogy mikor kijövök valamikor rosszul tölti be a bázisom a játék, hallani lehet hogy törnek az me glass kábelek 1-2 helyen, szoktak is lyukak keletkezni de szerencsére csak visual bug úgy vettem észre, mert ugyanúgy érzékeli a rendszer a rá kötött dolgokat, meg kövi be és kijövetelnél helyre is szokott jönni.
-
PeL
addikt
válasz
#56573440 #25261 üzenetére
Azt a reaktort láttam Hypnotizd PO3-as videójában, elég beteg
Az lesz majd a következő pack aminek nekiülök, bár még az E2E-nek is most jön csak a szopóág része, most jutottam még csak el addig hogy tömeggyártani kéne az Actually Additions-ból az Empowered cuccokat a craftolásokhoz, nagyon durván szívás már ez is, mindegyikhez kell valami apró szirszar amihez építeni kéne egy külön farmot (Ink sac, ilyenek
), de annyi gép lesz ebből hogy lehet az én gépem se fogja bírni...
Mondjuk úgy terveztem hogy a legtöbb farmot belerakom ilyen kompakt gépbe, remélem segít az fps-en majd
-
törölt tag
rettenetesen jó az a cucc. Van konkrétan egész modpack ami arra épül, compact claustrophobia néven fut, mini 3x3x3-as kockában kezded az életet és onnan egyre nagyobb kockákban kell élni, elég monoton grind az eleje, de lehet neked még tetszene is
Egyébként most nézegettem az ozone 3-ban a fullos reaktort, a modular machinery félét, hátőőőőAzt hittem hogy eddig láttam minden op cuccot, nos... Egy tick alatt termel mint a nether star generator, 5 folyadék és 5 viszonylag drága itemből, egész pontosan annyi rf-et amivel szerintem még az ősidőkben is el lett volna az egész ph szerver elejétől a végéig.
9223372036854775807 rf-et böfög ki magából egyszerre... -
haverkulum
aktív tag
válasz
Fernet #25254 üzenetére
Szia, én úgy tudom realms-ban csak egy aktív világ lehet (legalábbis egy rendes világ + nether + end). Lehet indítani Bedrock Edition szervert is (xbox-os verzió a bedrock edition), amire egy kis hálózati beállítás módosítással fel tud menni xbox-ról a játékos - hivatalosan nem támogatott, csak az a 3-5 darab "partner" "szerver", de könnyen megkerülhető.
-
apatyas
Korrektor
válasz
Fernet #25254 üzenetére
Általános válasz:
Szívesen segítünk, csak a rendszeresen visszajáró, (valamikor legalább is) együtt játszó fórumtagok javás PC-s verzióval rendelkeznek. Részben azért, mert azzal lehet(ett) együtt játszani saját szervereken, stb, így ehhez kapcsolódóan alakult ki a visszajáró közösség.
Szóval, ha tudnánk a megoldást, mondanánk.
Hogy pozitívabb kicsengése legyen: gyertek fel járjatok vissza, beszéljétek meg a dolgokat ti is. -
Fernet
senior tag
Köszi, akkor ez sem tökéletes megoldás. Sokszor váltogatnak a világok között, egyszer kreatívban játszanak, aztán túlélő, lapos világ, stb. Gondoltam csinálna itt 4-5 verziót és mindenki abban játszhatna amiben akar.
Mindegy, várunk, hátha egyszer lesz lehetőség erre is.
-
Fernet
senior tag
Sziasztok!
Lányom sokat játszik a barátaival Xbox-on, de örök probléma, ha kilép aki létrehozta a világot, akkor kidob mindenki mást is, illetve nem tudnak játszani ha a létrehozó offline.
Nézegettem mi lehet a megoldás, de úgy látom csak a Realms. Ma elindítottam egy próbahónapot, működik is, viszont jól látom, hogy csak egy aktív világ lehet benne?
-
Jeffi
aktív tag
Sziasztok. Nem tudjátok nem-e lehet valahogy feloldani "Az épületek magasságának korlátja 128 blokk"? Valami parancs vagy valami más megoldás van rá? Xboxos minecraft.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Androidos tablet topic
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Szólánc.
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest