- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használható a Windows 11 aktiválás nélkül hosszú távon?
- Csataálca
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Soha többé UPS
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Serricon
senior tag
Mint az köztudott imádom ha az emberek szenvednek a szerveren
ezért alap hogy hard fokozaton és OP-ok nélkül indul minden pakk.
Viccet félretéve ugye ez mind azért van, hogy ne egy hét alatt játssza ki a banda, mert akkor a később kezdők már azt látják, hogy mindenkinél megy a fúziós reaktor, ők meg rohangálnak kőbaltával és már nem találkozik senkivel, nem tud segítséget kérni, kereskedni, stb.Persze mindig voltak/vannak kivételek, pl. az editor használata miatt én is osztottam ki OP-ot pár embernek, hogy el tudja tüntetni a quarry gödrökből a trutyikat, ami ugyan megoldható manuálisan sok türelemmel, de tudjuk mennyire behúzza a TPS-t, és black sem állhat ott minden lyuk fölött.
(#18861) Mottie:
blackrulz kapott tőlem anno az McMyAdmin-hoz accot, ahol opolhatja magát kedve szerint, hozzáfér a konzolhoz, ha valami gond van látja, tud resizni, stb.
Ha jól tudom a pakkokat is előre le szokta tesztelni, tudja melyik konfigon kell esetleg változtatni, ami nekem mindenképp nagy segítség, mert mostanában nem követem már annyira ezeket a dolgokat, meg az egyszerűbb gondokat is simán megoldja, amihez nem kellek feltétlenül.
Még azt is elnézzük neki, hogy fél napokig AFK, hiszen ki más segítene ha elakadtok és nem jó a wiki, vagy nem vagyok itt és lehal a szerver?
Az OP-ok kérdésében ha úgy érzi valaki megbízható ad, ha gond van elveszi.Hogy ki mire használja? Velem is sokszor előfordult már, hogy ezt-azt inkább lekaptam NEI-ből, mert lusta voltam kraftolgatni, és inkább az automatizálás tervezése, optimalizálás foglalt le jobban, mint a farmolás, de ezt mindenki el tudja dönteni magától mennyire szeretné megkönnyíteni a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Politika
- Kuponkunyeráló
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
Állásajánlatok