- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- Régi Gépterem: II.386
- A KOReader ebook olvasó program
- Egy Biztonsági őr kalandos útja.
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
A warez minden formában tilos a topicban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csoki
senior tag
válasz
#90933760 #19997 üzenetére
egyelőre jó ez
jetpack csak ic-s van, ill. angel ring , hacsaknem az actually addons, vagy a dark utilities nem ad valami tárgyat amit nem ismerek, vagy más mod.bővülni fog még bőven a pack, viszont egy valamiben sztem állapodjunk meg: ha felkerül majd a szerverre, akkor ahogy jönnek ki frissítések és Tali ideje engedi, frissüljön folyamatosan (2-4 hetente mondjuk) a szerver. ha kikerül egy mod akkor kikerül...
-
Amur
addikt
válasz
#90933760 #19997 üzenetére
ebben ahogy nézem csak angel ring lesz..
pedig vannak jetes modok 1.10-re. Ott van a silent gems packban is pl..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
Elég szegényes felhozatal, de legalább valami csavar van benne, nem a megszokott 1.7.10 felállással esik neki mindenki a mapnak. Bár a Donutcraft is hasonló volt és a bugok mellett azért megemlítették páran a soványságát. Nekem tetszett ennek ellenére, de volt benne igazság, engem a jet pl. eléggé felkúrt, hogy csak Mekás volt benne, meg az Angel ring.
Most már nem a szokásos Thermal, Buildcraft, EnderIO vonalon kell mennem nekem se, alapvetően ez nem is baj, már kezdett unalmas lenni az.
Gondolom mire a kiforr a pakk addigra legalább a duplája benne lesz modokban, de azt aligha várjuk meg. -
Amur
addikt
-
csoki
senior tag
ezért kell ftb launchert használni
egy fontos tanács: video options-ben mipmap-et vegyétek le 0-ra/off-ra ha kevés az fps (2-3 percre megáll tőle az mc de megcsinálja
)
vsync-et még érdemes bekapcsolni azt írják ill max fps-t levenni annyira amennyit a monitorod bír(#19994) corvette: nekem nem hiányzik, túl egyszerűvé tesz sok mindent
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz
#90933760 #19992 üzenetére
Curse-ból már tölthető, igaz azt írja, letöltések száma 0
Hihetetlen hogy a mod list sem ott, sem máshol a neten nincs még fenn..
le kell töltenem a packot hogy megnézzem mi van benne..
Actually Additions
Akashic Tome
AE 2 alpha!!!
Bagginses
Baubles
Betterbuilderswands
biomesoplenty
bloodmagic
bookshelf
botania
chameleon
chisel
compact solar
deepresonance
Draconic evo.
EnderIO,Enderstorage
extrautils2
Fastleafdecay
forestry
gravestone
immersiveengeenering
IC
ironbackpack,ironchest
JEI,journeymap
JER
Mantle
Mercurius
morpheus
morph
opencomputers
psi
quark
railcraft
refinedstorage
rftools
storagedrawers
Tconstruct
theoneprobe
waila[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Amur
addikt
Dire papa ki is rakott egy vidit a 1.10-es beta packból. Most nézem.
Ja link:
[link][ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
válasz
Geryson #19988 üzenetére
Nem frissül, meg lett dumálva már a múltkor, meg amúgy is mivel csak ketten vagyunk így nagyon senki se sürget senkit érte.
Textpakk jó lesz a régi is, nem került be olyan új item aminél lényeges lenne, legfeljebb a Woodland térképe, a Shulker box meg a totem.
Elég erősen Twilight Forest szagú ez a Woodland része, főboss, mágiák, kastély, kincs.... Még jó, hogy én szeretem a Twilight Forestet.Ez a totem nekem még nem világos teljesen, ha a kezemben van akkor hallhatatlan leszek? És ez hányszor használható?
DÁJERVOLFTVENTÍ
[ Szerkesztve ]
-
csoki
senior tag
éééééés kint az 1.0-s dw20 pack, ftb launcherből is tölthető
már lent is van75 mod, abbók jópár core/library
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz
#90933760 #19986 üzenetére
Nagggyon bitang lesz, de remélem a szerver nem frissít még. Utálom a default texture pakkot. A shulker box rohadt jó és a láma is bejön, kell majd egy nagy farm neki.
Ja, az összes rühes lovam eltűnt...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
vaakuum
addikt
Help Pls!
Az alapjáték frissítette magát, de a szerver verziója továbbra is 1.10.2.
Ez miatt természetesen nem lehet felcsatlakozni rá, a szerver reklamál, hogy ő más verziójú.
Az alapjátéknál viszont nem találtam olyan beállítási lehetőséget, hogy régebbi verzióval indíthassam a játékot.Mit nem veszek észre? Hogyan lehet a szervert frissíteni, vagy a minecraftot régebbi verzióval indítani?
[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
törölt tag
válasz
apatyas #19979 üzenetére
Két út van legjobb tudomásom szerint:
- Botania féle Hiveachynth
- Ex Nihilo féle Scented Artifical Hive. Kell hozzá seed oil, van esélye hogy visszaáll a sima Artifical Hive-ra egy idő után, vagy a biom és virágok függvényében egy megfelelő kaptár lesz.DW pack ahogy nézem még nincs kint btw
-
apatyas
Korrektor
Ezen az expert sky-on hogy lehet méheket szerezni? Legalább teoretikus komolysággal teszem fel a kérdést.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
Na mi a helyzet a Direwolf pakkal? Nehogy túl stabil legyen addig várunk.
-
törölt tag
Gery, a minimum amit elvárok, ha legközelebb afk közben körém építesz valamit.
-
Amur
addikt
válasz
#56573440 #19970 üzenetére
Ha belegondolok a ProjectE mellett nem sok értelme van az autocraftnak,itemtárolásnak.
Egy idő után úgy is mindent tolsz a tabletbe, onnan meg hívod le ami kell.
Viszont az elején egy kis barell téma jó lenne, azt hiányolom. Csak az iron chest mod van benne..
Extra utils mondjuk van, folyadéknak ott a drum, de itemeknek csak iron chest..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
-
Amur
addikt
Tesztelek egy 1.10-es packot:
Silent gems but deadly chaos
Eddig tetszik.
Van benne pár új mod amit eddig még nem láttam. Pl. az egyik a sima fegyverekhez is iguana szerű fejlődési rendszert ad, itt is kapnak speckó módosítókat szintlépéskor.
Másik mikor kivágsz egy fát "ágak"(botok) is hullanak le. Ez az elején egész hasznos.(nem mintha nagy meló lenne átkraftolni..na de ha nem kell).
Elég sok új mobot belerak, és kifejezetten hard a túlélő része, tech vonalon közepes a felhozatal.(összesen 50 mod van a packban, de látszik hogy nem a mennyiségre ment aki összerakta, hanem a stabilitásra,kiforottságra. Nagyon jól fut, bugok nélkül egyenlőre.)
A graves nagyon vicces, mert random előfordul hogy kiütöd a saját sírod és utána le kell győznöd saját magad, mert a megzavart halott feltámad.
AmurHU killed by AmurHU
Chance Cubes-nak valami újabb verziója van, bányászás közben is lehet mostmár találni, nem csak a szabadban, valamint egy speciális verziója is van, ami egész jó cuccokat dobál(pl. enchant table-t kaptam az első éjszakán)
Van benne Tinkers, Just jetpacks,IC, Ender IO,ProjectE,environmental tech(multiblockos cuccok, Multiblock Void Miners, solar panels,nano bot beacon,lightning rods(RF-el megy ill. ami termel RF-et termel)
A levels nevű mod amit említettem a legelején:
- Sword & Bow leveling, experience, ability, and rarity systems
- Armor leveling, experience, ability, and rarity systems
- Enemy Leveling!
- 12 different Sword & Bow abilities
- 9 different Armor abilities
- Mod compatability
Van egy inventory pets nevű mod, ami olyan állatkákat ad hozzá ami speciális effektekkel ruház fel téged.
A just jetpacks igen egyszerű receptekkel, de persze egyre drágábban 7 tierre osztja.
Az egyszerűség szimpatikus(mondom nem elsősorban tech, inkább ahogy nézem adventure vonal a pack)
Egy szó mint száz: eddig csak ajánlani tudom!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
Nesze nektek, Puli tudja mi a dörgés, így kell ezt csinálni.
Ez itt 60ezer búza.
Ilyen volt eredetileg.
És a black szabványnak megfelelő minősítésű spawner szemétanyag feldolgozó.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csoda, hogy kihagyja belőle, pedig ő kedveli.
Nekem mindegy mi lesz felrakva, jó a Dire pakk, eleve azt akartuk. Valami nehezítés van benne? Pl. vanilla tiltás, vagy Tinkersben nincs crossbow, signalum eszközök stb.... Boss mobok?
És generál ez is valami cuki dolgokat, mint házak, hajók?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ez egy érdekes kör lesz, az új mc-vel valszeg már nem kéne szívni id-kkel, tehát az update után max új chunkokat kéne generálni ha retrogen nélkül kerül be.
Kiderül, Apa most mondta a szerveren, hogy ő még játszogatna picit rajta, majd talival megbeszélem hogy állunk erőforrásokkal, elférünk e teszt szinten egy második szerverrel időszakosan, vagy ssp toljuk.
-
törölt tag
Az a terv szerintem, legalábbis én maximálisan arra szavaznék. Legnagyobb lelki fájdalmam, hogy nem valószínű az ae 2 sem bele, valamikor beszéltek fc szerveren a 3-ról, hát az meg még kanyarban se ahogy nézem
Pedig tényleg jó lenne, a klónok nem jöttek át egyáltalán, az enderio-s megoldás meg jó, csak nekem nagyon hiányzik belőle egy korrektebb autocraft...
Első körben tuti érdemes lenne rárepülni, végigpróbálgatni, aztán ha jó akkor hajrá
-
csoki
senior tag
válasz
#56573440 #19928 üzenetére
egész konkrétan már lehet vasárnap jön az új dw20 pack
függ h mennyire stabilnak találják a tesztelők, de lényeg h soon™
thaumcraft nem lesz benne (balto nagy bánatára), max év végén jön ki az 1.10es verzió, de lehet csak év elején, én kíváncsi leszek azért rá
nyilván várjunk 1-2 hetet azért a kezdeti nagyobb hibák/frissítések miatt, de utána én mindenképp arra szavaznék hogy próbáljuk ki szerveren
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
apatyas #19952 üzenetére
Más mappában tuti nem hatásos
Az mc nem olvas be csak a megfelelő helyről cuccokat.
Az ftb launcher options fülén van az install mappa helye. Nálam c:\ftb. Amikor lejön a pack, akkor /regrowth mappába kerül minden cucca.
Két lehetőséget látok:
1: valamiért az appdata lett az alapértelmezett telepítési út, nem kizárt alapvetően
2: nem használja a fastcraftot a regrowth, mert nem oda települt, viszont a worldgen futott az elején, azért laggolt, most már kész van, és fut normális sebességgel -
apatyas
Korrektor
válasz
#90933760 #19951 üzenetére
Már akartam kérdezni, hogy neked ki mondta, hogy befejezzük a pakkot, de eszerint tényleg így döntöttél.
Ahhoz képest egész olcsón megúsztad, csak a kerekek teteje hiányzik meg a napelemtábla. Nálam a régi experten nagyobb volt a tarolás a pucér reaktorral.
Viszont, most lett egy jó ötletem, hogy milyen tüzijátékot fogok rendezni amikor ezt fejezzük be. De még van mit csinálnom, még nem végzem ki. Magamnak emlékeztetőül: Tell Vilmos nyitány és Guy Fawkes. Majd Amurt megkérném hozzá, hogy videózzon#Looser: akkor most már ezt is tudjuk, ott is hatásos.
pezo77 #5 2017.12.14. 13:29 Hmm. És ez az e-hajó akkor hol is tud kikötni? Az e-bay -ben? ;)
-
törölt tag
válasz
#56573440 #19948 üzenetére
Mechanikai elemzésre bocsájtottam a területet, jól látható a károsodás mértéke és a betartandó távolságok mennyisége. Továbbá az obszidián árnyékoló funkciójának képessége.
Ha valakinek kell gép, alkatrész stb. akkor viheti, én már úgy se játszok ezen a mapon, a cuccaim ott vannak ládában a páncélok mellet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
apatyas
Korrektor
válasz
looser #19944 üzenetére
Öh, elvileg az FTB pakkoknál nem oda kéne, nem részleteztem, bocs. Valami ilyesmi, fejből írom: FTBinstallDirectory\Regrowth\(minecraft? native? vmi ilyesmi)\mods
Az FTBinstallDirectoryt te adtad meg, vagy legalábbis ráokéztál annak a launcherében, nézd meg.
(ami te írtál az appdatában, az a saját magad által összeállított modpakkoknál lenne a célkönyvtár)
Az ftb install mappát én külön helyre szoktam rakni, nem az appdatába, asszem nem is oda ajánlja fel.
Még egy megjegyzés: ha kimásolod az ftb install mappádat másik gépre, akkor cakkumpakkum átvittél oda mindent, beállításostul mentésestül - benne van minden, ami kell.[ Szerkesztve ]
-
apatyas
Korrektor
válasz
looser #19938 üzenetére
Állítsd le a játékot, keresd megneten a Fastcraft modot, én az 1.22-ctest 13 -at használtam perpill lehet h van újabb, nézd meg h ahhoz az 1.7.10-es mc-hez való legyen. Másold be a modpack mods mappájába, és indítsd el.
Voilá, ha mászkálok 40-70 fps, ha megállok sima helyen, 100.
A modpack magában hulladék.
Az újabb összeállítású pakkokba eleve be szokták tenni, de ez még valamivel korábbinak tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Nekem a legtöbbet az segítette, hogy külön futtatom a szervert és a játékot, kettő és négy giga RAM-mal, így 60-70 fps-em van ott, ahol eddig 25-30. Bár most Coven Witch spawn spam volt, azokat kell majd kiölnöm, bár lehet, hogy a Witcheryt kiveszem ennek örömére.
[ Szerkesztve ]
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
apatyas
Korrektor
válasz
looser #19938 üzenetére
Mivel a gépedben van nyolc, így nyugodtan adhatsz neki 4GB-ot. Kipróbáltam én is a pakkot, hát szaggat mint állat. Graf beállításokon mindent levettem. Journeymap nincs benne szal nincs mit kikapcsolni.
Most fogom hozzáadni a Fastcraftot, az többnyire segít az ilyen elcseszett helyzeteken. Játékmenetbe nem szól bele, csak lecserél gyorsabb rutinokra pár dolgot.
Ja, első játék lazán egy riftbe esős megdögléssel indult mert nem tudtam reagálni, új map lesz asszem.
Szerk: ígéretes, már gyorsabban töltöttbe a pakk, az indítóképernyő is sima.
Bent 10-18fps között ugrál, elég hektikus.[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz
#56573440 #19937 üzenetére
Ez a jelenlegi beállítás:
Ezt most felemeltem 3GB-ra. Láttam, hogy 1.7.10 az MC verzió igénye ennek a launchernek, az rendben is van, amikor néztem, azzal futott, csak azért írom, mert itt 1.8-at mutat.
Itt az advanced:
A grafikai beállításokat a játékon belül érted?
Elég süti vagyok hozzá, szóval megköszönök minden választ :-)
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
looser
addikt
Sziasztok!
Megy, működik, tesztelve, viszont állatira lassú, olyan 1/10-5 fps között van; néztem, tényleg, lenyomja az egyik billentyűt és másodpercek után reagál a játék. Persze hosszadalmas töltés után valamivel javul a helyzet, de elképzelhetetlenül lassú (Q9650, 8GB ram, HD7870). Még a GTA5 is repül (szinte :-)
Szóval van valami trükk, valami beállítás, amit ki (be) kell kapcsolni? Pl. emlékszem olyanra, hogy a Mirror's Edge lassult be időnként, ott pl. van egy PhysX nevű gomb, csak nvidia kártyákkal működik, kikapcsolva minden oké lett. Valami ilyesmire gondoltam. Másnál jól megy? (FTB, még mindig :-)Üdv!
-
Geryson
addikt
Möstörök! Megtaláltam a fill parancsot és single playerben többször kipróbáltam, hogy milyen 32000 TNT-t felrobbantani, ami nagyon jó kis móka.
A parancs teljesen ugye így néz ki:
fill <x1> <y1> <z1> <x2> <y2> <z2> <TileName> [dataValue] [oldBlockHandling] [dataTag]
Viszont a parancs ezen részét nem értem, mit kell itt beállítani?
dataValue (optional)
Specifies the block data to use for the fill block. Must be between 0 and 15 (inclusive).Ha nem írom be, akkor nem fogadja el, de ha beírom és megváltotatom, akkor sem látok változást. Sima fill-nél nem kéri, de pl. replace-nél már igen.
Ezen kívül a clay az ugye minecraft:clay de hogyan tudom beállítani, hogy melyik színvariáció?
-
janos1988
addikt
"Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM warning: ignoring option PermSize=256m; support was removed in 8.0" - Erre tudtok vmi megoldást? Neten csak annyit találtam, hogy már nem támogatja a Java ezt, de semmi megoldást nem írnak. 1.10.2-es modpackoknál írja ki és nem indul el az MC.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
PeL
addikt
válasz
#90933760 #19924 üzenetére
Questelős pack ez is, kb olyan mint az Agrarian Skies csak itt van világ generálva nem voidban vagy, viszont ugyanúgy a semmivel kezdesz ilyen kipusztult világban, nincsenek ércek generálva, kő meg fa van kb amit fel tudsz használni amúgy mindent neked kell előteremteni mint skyblockban. Plusz questbook is van, azzal tudsz haladni.
-
-
-
törölt tag
válasz
looser #19921 üzenetére
Megoldható lehet, de sokkal egyszerűbb a linkelt launchert leszedni, 3dr party packs fülön fent pedig ott van a regrowth. Klikkplay
Az egyébként egy igen izgalmas pack, csak nagyon módosítva van benne minden, mármint a rendes modolt mc-hez képest is, de jó kihívás
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
Köszönöm szépen mindenkinek a választ!
apatyas: az már valamennyire tiszta, hogy vannak egyes függőségek a MC-ban, de pl. ez egy sima launcher (mint pl. az androidnál is cserélgethető), vagy tartalmaz olyan rendszerfájlokat, futtatókörnyezetet, ami szükséges a modpack használatához? Szóval nem lehet egyszerűen csak bemásolni a ".minecraft" alatt valahova és megjelenik a játékban vagy minimális mókolással játszhatóvá tenni?
Üdv
-
apatyas
Korrektor
válasz
looser #19916 üzenetére
Szia, ha az FTB launchert akarod még használni (és jobban teszed, mintha Curse-re mennél), akkor
FTB_Launcher.jar (a linuxos link alatt bújik meg)
Elvileg duplakattal ugyanúgy indítható, csak ez javás fájl, nem .exe .
Azt viszont nem tudom, hogy a gyerkőc egy darab modpakkja külön benne van-e, vagy csak valamelyik előre összeállított csomag része. Utóbbi sem gond, vagy kitakarítjátok a csomagból a többit ami nem kell, vagy welcome to heavy-duty modpacking[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#56573440 #19917 üzenetére
Én nem engedtem neki frissíteni, így még megy a FTB launcher.
Bár gondolom leáll majd később. Tök8, mert a Curse is fent van, de az tény hogy sokkal hulladékabb kliens, Project Ozonenál is szoptam vele az elején, mert vagy 4. alkalomra töltötte le azt amit kellett, hiába jelöltem ki a jót, mindig mást írt és szedett le, foshalom.
-
Nagytoll
senior tag
Nekem a legacy windows letöltés még mindig az ftb_launcher.exe-t szedi le.
-
looser
addikt
Sziasztok, egy újabb kéréssel állt elő a gyermek és kicsit össze vagyok zavarodva. Egy Regrowth nevű modpack telepítését kérte és akárhogy kerestem, nem találtam hogyan lehet telepíteni, egy kivétellel, egy Feed The Beast Launcher nevű izé telepítésével. No, ez az oldal amit telepítőt felajánl (CurseClientSetup_[plugin-Minecraft].exe), nekem nem olyannak tűnik, mint amiket a vidikben látok és Curse névre hallgat, sehol egy FTB vagy egyéb erre mutató izé, ráadásul még regisztrálni is kell, valami Prémium dolgot is kínálgat, innen lett nekem gyanús a dolog. Gondolom átverés az eredeti (feltehetőleg ingyenes) cumó farvizén, de javítsatok ki. Honnan lehet ezt a launchert letölteni? Esetleg rosszul néztem valamit és valóban a jó exe-t töltöttem le?
Köszi & üdv!
-
törölt tag
Gondolom a spooky miatt van a zombik fején tök.
-
törölt tag
válasz
Geryson #19910 üzenetére
Forge 1.10
Elindítod, aztán ugyanúgy feltelepíted, mint egy sima programot, ha máshol van a játék útvonala azt módosítod, az Install kliens legyen bejelölve stb.
Ha végzett elindítod a játékot, a profilod mellett Edit profile, ott az Use version résznél a sokhablatyésszámok forge legyen kiválasztva, gondolom nálad csak egy lesz majd amúgy is.
Elmented, elindítod a játékot, ütlegel majd a kis kalapács akkor jó vagy, majd ha a főmenübe ért kiírja 3 mods active akkor jó, és kilépsz.
%appdata% .minecraft mappában lesz egy mods mappa, oda bemásolod ezeket:
Schematica 1.10
LunatriusCore 1.10
Nem kell csinálni vele semmit, natúrba bemásolod.Azután megint elindítod a játékot, majd a főmenüben már 5 mods active lesz kiírva, ha igen akkor jó. Utána fogod a [link] fájlt, ezt viszont ki kell csomagolnod, és rögtön benne lesz egy .schematic végződésű fájl, az kell neked, a másik mappával nem kell foglalkozni.
A játékban a billentyűbeállításoknál a Load schematic és a Manipulate schematic, a két első opció talán, azokhoz rendelj szimpatikus gombokat. Aztán utána bent a játékban a Load gombra nyomva behoz egy menüt, ott lesz egy opció, hogy megnyissa a mappáját, na abba kell bemásolnod a .schematic fájlt. Meg ha később keresel mást akkor azokat is. Leokézod, majd megint Load mert csak így frissíti a listát. Ott lesz benne. Rákattintasz és lerajzolja eléd.
A másik gombhoz rendelt Manipulate funkcióban tudod a vázat mozgatni a három tengelyen, forgatni, meg tükrözni, meg ha odébb mész oda tudod magadhoz rakatni. A Printer funkció ha be van kapcsolva a kéztávolságban lévő blokkokat automatikusan belepakolja, nyilván vanilla szinten, szóval a levegőben nem kezd el építeni, csak ha van blokk amihez hozzákapcsolódhat a másik, pl. a földön, onnan is kell kezdeni eleve.
Survival az invből szedi ki a cuccokat, kreában meg magától behúz mindent, az utolsó 4 slotban cserélgeti a dolgokat, onnan érdemes elpakolni, hogy üres legyen.
Printer nélkül meg rakhatod te magad, én is úgy szoktam a cobble szobrokat kvarcból építeni, mert máshogy nem is lehetne.
Vagy a harmadik megoldás, hogy csak nézed és mellé meg leépíted szemre, ahogy tetszik, meg kinek hogy szimpatikus az építés varázsát élvezni stb.Ha nem tudod befejezni, később folytatható, ugyanúgy be kell tölteni a vázat aztán a Manipulate alatt odaügyeskedni az eredeti helyére, az macerás egy kicsit, de megoldható.
Ha valamiért nem indul a játék akkor meg az Edit profile résznél csak simán visszaállítod a sima 1.10.2-re és akkor a régivel fog menni.[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz
#90933760 #19908 üzenetére
Szia! Mikor lenne pár perced feldobni a cuccokat? Skype, vagy itt?
Pl. leszedtem a Forge-ot, de ez egy jar file. Hová bontsam ki? Kibontom egy üres mappába, de utána megint valami hülye jar-t kapok, ezt már másolnom kellene esetleg?
Apropó, hogy most lesz Forzs a gépemen, így akkor le tudod szedni végre egy shader modot is? Az überkirály lenne...
-
törölt tag
Gery, itt van egy Schematica a Lich várról amit építeni akartál. [link] Ez full azonos a Twilight Forest várával. Igaz ez egy world save is egyben, de neked úgy is csak a .schematica fájl kell belőle ami a rarban van.
Kell hozzá az 1.10 Forge, amit feltelepítve és elindítva egyszer a játékot megkapod a mods mappát, az indításnál a forge legyen a listában, vagy a sajátodnál állítsd át a verziót az 1.10 forge-ra, ha volt egyéni indítási beállítás akkor azt újra be kell állítani.
Abba betenni az 1.10 Schematica, meg az 1.10 LunatriusCore modot, majd megint elindítani és utána lesz meg a schematica mappa, abba kell betenni a fájlt. Billentyű beállításoknál meg átállítod amire akarod, a Load meg a Manipulate a lényeges csak. Printer funkcióval magától pakol.
Enjoy.Ha mindenképp magad akarod építeni, arra is jó, hogy kicsit odébb levetíted és nézed, bele tudsz menni, átlátszó a blokkok egy része, közben meg rakod magadtól máshova és akkor nem kell két játékot egyszerre futtatni meg átváltani rá nézegetni. Tudom, hogy mindent kézzel építettél eddig és ezek után is úgy akarod, azért is mondom, hogy ezzel is lehet, nem kötelező a pakolós részét használni, és egyszerűbb mint két játékot futtatni, főleg hogy ehhez a várhoz úgy modosat kéne futtatni, nem vanillát.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Sziasztok!
Rém láma kérdés, de a 6 éves gyerek ki szeretné próbálni a játékot. Van valami ingyenes, de legális változata? A Story mode mennyire ajánlott azt 1300-1400 Ft-ért meg lehet venni steamre?!
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
törölt tag
válasz
Geryson #19902 üzenetére
De annyira nem érdekel a hely amúgy most hogy megnéztem élőben is, túl messze van tőlem, pláne hogy van két másik nyaralóm is és nem megy olyan jól a szekér, hogy a házon és a két nyaralón kívül még egy harmadikat is felépítsek....
Meghagyom neked a birtokot.
Azt hiszem lefekszem, ennyi fail már egyértelmű jele annak, hogy alváshiány van. Két stackre volt állítva a vonatban a széngyártás, de picit kevesebbet tolt, mint amit a boiler megeszik. Átállítottam három stackre, mondom probléma letudva, mert fa van annyi amiből kisütheti. Később cserélem a drawert, már csak feleannyi szént termett, mint előtte, wtf. Hát persze, ha a cargoban a kimenetet nem állítom színhelyesre akkor hiába szórtam bele csontot a vonat nem szedi ki és kevesebb fa fog nőni.... Közben meg persze elkopott a vágópad is és nem figyeltem.
Aztán pedig faszán beleejtettem a drawert az upgraddel együtt a hopperbe és elfűtötte azt is a bojler. Ügyes.De legalább a félautomata nyersanyagfeldolgozás megy remekül, a Buildcraft csövezés ellenére. Már többezres mértékben mérhető a vas pl., redstoneom mindig elfogyott, hát most már nem fog. Van már kaktusz is ezernyi Apaty. Nem dobál ki semmit, nem pattog az item, nem gyűlik fel és egész gyors is, 800RF-et eszik az egész.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
gp Emlékeztek azokra az időkre, amikor nem a grafika volt minden? Amikor még a játékélmény egymagában adta el a játékokat?
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest