Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz Klaus Duran #400 üzenetére
Ha napfényben videózol jobb lesz a minőség, teljesen jó ez így.
-
monosgeri21
tag
válasz tomboy0013 #351 üzenetére
Valóban az ízlés szubjektív, és nyugodtan hívhatsz köcsögnek, de hogy lehet a 930 után gyönyörűnek, meg szebbnek nevezni ezt a szappantartót? Egy 630 elegánsabb, mint ez. Bár végső soron a Fiat Multiplát is volt aki megvette
-
hroberto
veterán
válasz monosgeri21 #402 üzenetére
Így van, az ízlés szubjektív, tehát tényleg jó lenne már befejezni az ilyen jellegű vitát!
Xiaomi 14, KTM 1290 Super Duke R Gen3
-
mrhitoshi
veterán
Áh szar, ne vegyél.
(#379) Burt1793: Mondjuk az a legfurább számomra, hogy a display dockot házát baromi jól megcsinálták. Fém cucc az egész, és marha jól néz ki. Érthetetlen, hogy miért nem lett ugyan az a dizájn. Szerencsére cserélhető a hátlap.
A Display dockkal hülyéskedtem kicsit, és egész jól lehet használni online sorozatok nézésére. A Family Guyt néztem. Viszont beágyazott videóknál valami miatt nem teszi ki teljes képernyőre.
A sebességen lehetne mit finomítani.PS4
-
Integrale
veterán
Nekem tetszik a Multipla, mar csak a kretensege miatt is. Nem beszelve a praktikumarol es a beltererol.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
-
klz80
tag
válasz Integrale #409 üzenetére
Nekem is Fiat Multiplam van, kivulrol tenyleg ronda, de az egyik legjobban hasznalhato autom, ami eddig volt.
Hogy temahoz is hozzaszoljak: ma vettem eredeti, gyari feher hatlapot a 950-hez a Vaci uti Nokia Care-ben, 5.000 Ft, igy ha temetesre megyek fekete telefont viszek, ha eskuvore akkor meg feheret
-
Rico Muerte
csendes tag
Sziasztok!
Két napja van egy 950-em és a következő problémákkal találkoztam.- A telefonfrissítésnél felajánlja a 10.0.10586.29 frissítést. Nem tölti le, 0 %-on áll egy fél napja.
- Az áruházban talál 32 frissítést. Egyiket sem frissíti, a kiválasztottak várólistán állnak fél napja.
A térképfrissítés is csak várakozik.
Egy párszor már újraindítottam...Wifi-n próbálkozok, internet kapcsolat van, MS fiókot beállítottam. Céges levelek frissülnek.
Melegszik és az akku gyorsan merül wifi és Bluetooth kikapcs mellett is.Valami ötlet? Lassan visszaköltözök a Samsung Galaxy S4 minire.
[ Szerkesztve ]
R_M
-
rambolo
tag
válasz Rico Muerte #415 üzenetére
Szerintem hard resettel próbálkozz.
-
rambolo
tag
Végre megoldották a problémát amirol hetekkel ezelőtt nem tudtam sehogy berakni képernyő mentést. De másnak is jelentkezett ez a probléma(egy másik oldalon olvastam)
Fix for a 4K video problem that was causing stripes to show up while playing back recorded videos for some users.
-
gretzky77
veterán
Van vki akinek telekomos lumia 950-e megkapta ezt az fw frissítést? Kíváncsi lennék, hogy a telekom vagy az insider miatt nem jelez frissítést!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
-
Elég szomorú hogy csak a vöröseknél van készleten a 3 szolgáltató közül.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
rambolo
tag
válasz Klaus Duran #423 üzenetére
De ez azt is jelentheti, hogy a t nel a jó árazás es a dokkoló miatt sokat elvittek.
-
Mr Bond 007
őstag
válasz Klaus Duran #423 üzenetére
De milyen áron?
-
válasz Mr Bond 007 #425 üzenetére
Mint ha függetlenül vennéd.
A Doctor nem hal meg, csak átalakul. https://www.youtube.com/watch?v=0C3zgYW_FAM
-
tomboy0013
veterán
Úgy, hogy egymás mellé raktam a 3 telefont és azt láttam, hogy sokkal egyedibb és szebb a dizájn mint a 930 esetében. A fém keret elegáns a 930-on és valószínűleg a 950-eken is dobott volna, de igazából haszontalan. Egyébként meg mitől annyira különleges a 930, hogy az annyira szép dizájnú, hogy mindenki azt fújja. Egyszerű, elegáns de semmi extra. A 950-eket a kamerarész és a minimál MS logó sokkal jobban feldobja. Meg szerintem az érintő gombok nélküli full fekete előlap is. A mostani felsőkategóriás okos telefon kínálatból csak ezeket tudom kiemelni dizájn szempontjából, a többi nekem vagy túl egyhangú, vagy lerágott csont vagy csúnyácska.
-
félisten
Na jó ez mára ló túlsó oldala, húztam innen. Csáó.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
monosgeri21
tag
válasz tomboy0013 #427 üzenetére
Mert nem azt a benyomást kelti, hogy egy 5 éves kisgyerek tervezte. A 950-en az a fém hatású karima a kamera körül olyan, mint valami dzsigoló fux De ha ennyire fém-nemfém, akkor ott az 1520. Műanyag az egész, mégis elegánsabbnak hat, mint ez a szappantartó. Ha lehetne, biztos összeollóznám a 950 hardverét az 1520 külsejével. Ettől függetlenül a belseje nagyon egyben van, de nekem nagyon szúrná a szememet, hogy egy olyan tárgy, ami gyakorlatilag többet van a kezedben, mint a saját répád, ennyire semmilyen.
Illetve lehet, hogy nem is semmilyen ez a telefon külsőre, csak az elmúlt években nagyságrendekkel igényesebb megjelenésű telefonokat láttunk függetlenül a fém tartalomtól, talán ezért maradt el a Wow-hatás.
-
tomboy0013
veterán
válasz monosgeri21 #429 üzenetére
Nálad elmarad a Wow hatás nálam pedig végre jelen van.
[ Szerkesztve ]
-
Rob700
senior tag
válasz monosgeri21 #429 üzenetére
Szerintem 950xl hardver kellett volna FÉM 1520 külsővel. Tuti recept lett volna...
iPhone 12 128GB Black
-
yootti
tag
Azért milyen érdekes,hogy egy telefonra(mindegy mennyibe került)jobban vigyáz az ember mint egy húsz milliós autóra.
Nem csak tisztességesnek kell látszani-annak is kell lenni!
-
gretzky77
veterán
Békés,boldog karácsonyi ünepeket mindenkinek!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
Blaise
veterán
Tudtok ajánlani olcsó USB C OTG kábelt a telefonhoz?
-
Rob700
senior tag
válasz tomboy0013 #434 üzenetére
Kinek mi... Viszont nem tudom mennyire hitelesek a pletyák a 850-650 modellekről, de a képeken sokkal minőségibbnek tűnnek mint a 950... Elég visszás lenne, ha ez beigazolódna...
iPhone 12 128GB Black
-
Ricardo
titán
-
-
-
Ricardo
titán
válasz Klaus Duran #441 üzenetére
Van több dolog ami nem tetszik, de remélem nem ez lesz.
Snapdragon 410, 1 giga ram
-
-
thxer
aktív tag
válasz Klaus Duran #444 üzenetére
Tökéletes
-
confuser
senior tag
válasz Klaus Duran #444 üzenetére
Minek a tulaja kevés? A 850-é, ami meg sem jelent, és ebben a formában el lett kaszálva, ráadásul ebben a topikban off? Tényleg borzasztó.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ricardo
titán
válasz Klaus Duran #447 üzenetére
Szerintem 2-3an vagytok.
-
grama
csendes tag
Megjött a fw frissítés.
-
confuser
senior tag
válasz Klaus Duran #447 üzenetére
Akkor bocs, de egy 850-nel kapcsolatos hsz-re válaszoltál, feltételeztem, hogy ezért a tied is arról fog (végig) szólni. Benéztem.
@grama
Szolgáltatói vagy független készülékre? Insiderrel vagy anélkül?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest