Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Korrekt teszt! Nagyjából egyetértek a teszttel.
A véleményemet már igazából leírtam a 950XL tesztnél. Szerintem egyben van a cucc. Lehet mit fejleszteni még ez tény, viszont nem nem akkora gáz a helyzet.Mostanában nálam nem igazán akarja szinkronizálni a Facebook-os névjegyeket. Ez elég idegesítő.
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz QwErTy42 #322 üzenetére
öö Mikor 9:30-kor leveszem töltőről, és kb semmit nem csinálok vele, majd délben egy kis zene + közeben internet, és lemegy 65%-ra, az szar. Most konkrétan nem érdekel a többi telefon, szívjon vele az aki azokat megvette, engem ez érdekel. Eddig nem volt jellemző a WP-re, hogy nagyon akku szomjas lett volna. Oldják meg HW ide vagy oda..
[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz Plazmacucci #326 üzenetére
Igen. Ezen kívül nincs sok gondom a rendszerrel, egyedül a facebook nem szinkronizál normálisan. Illetve nem nyavalygásként írom ezt, hanem tapasztalatként.
PS4
-
mrhitoshi
veterán
Áh szar, ne vegyél.
(#379) Burt1793: Mondjuk az a legfurább számomra, hogy a display dockot házát baromi jól megcsinálták. Fém cucc az egész, és marha jól néz ki. Érthetetlen, hogy miért nem lett ugyan az a dizájn. Szerencsére cserélhető a hátlap.
A Display dockkal hülyéskedtem kicsit, és egész jól lehet használni online sorozatok nézésére. A Family Guyt néztem. Viszont beágyazott videóknál valami miatt nem teszi ki teljes képernyőre.
A sebességen lehetne mit finomítani.PS4
-
mrhitoshi
veterán
Itt a tesztben emlitett utólagos dinamikus vaku erősség szabályozás hol érhető el ?
Illetve tudja valaki, hogy a fotóklippek mire valók ?PS4
-
mrhitoshi
veterán
Értem. Köszönöm a segítséget!
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz Klaus Duran #546 üzenetére
A Facebook még mindig nem képes normálisan szinkronizálni a névjegyeket. Talán ez idegesít a legjobban.
Apropó! Feltettem a telót USB3-as csatlakozón keresztül a gépre, és ráakartam nyomni egy 10 GB-os fájlt, erre kiírja, hogy 1 óra a másolás. WTF?? USB3-on max 5 perc kellene lennie. Mit csinálok rosszul ? Vagy ez ilyen szar ? Még USB 2.0-án is kb 15-20 perc alatt megvan.Illetve szerintem pixelhibás a képernyőm. Nagyon apró fekete pöttyök jelentek meg az kijelző egyik oldalán szélen, meg elvétve a kijelző többi részén. Nagyon fura a jelenség, mert Vörös, Kék, és Zöld képen nem látszódik semmi fura dolog, csak fehér képen, fekete pöttyök. Én feltételezem, hogy ha pixelhiba lenne, akkor mind RGB képen látszódnia kellene valami furának, de csak fehér képen látszik, feketén sincs semmi gond. Úgy gondolom nem kosz, mert próbáltam körömmel is levakarni, de semmi.
PS4
-
mrhitoshi
veterán
Megjött nekem is! Meglátjuk mi javult.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
Megújult az Outlook alkalmazás. [link]
PS4
-
mrhitoshi
veterán
válasz Klaus Duran #641 üzenetére
A Spotify egy kalap szar. Egy éve várok arra, hogy lehessen telóról másik eszközre lejátszani, mondom ~egy éve jelent meg ez a feature. Mindezek mellett ráadásul szarakodik állandóan, fagy, nem tölt be stb...
Valószínűleg leszarják a WP-t.
[ Szerkesztve ]
PS4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs