Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
motoflug #576 üzenetére
Ne szomorítsatok már el basszus! Tegnapról már alig vártam a ma délutánt hogy tudjak 32gb-st rendelni m1-ből, de azt még mindig nem lehet kosárba rakni, közben elvitték ma a 16gb-s fehéret is. Most meg írjátok hogy nem is olyan jó mint a tesztben...Mármint kinél a hangerő, kinél a kijelző akkor most mi van?????
Minden estere a sors fintora hogy hétvégén haza jöttem Békés megyébe (Pesten lakom). Van kb. 6mm-nyi hajam, mondom anyának hogy ugorjunk át a fodrász nőhöz hajat vágatni. Ma átmentünk, mondom mi a sz@r van az asztalon?? Egy Xiaomi Redmi note 4g! Kb. 1 hónapja nézegetem ezeket a Kínában készült csodakütyüket, de ez volt az eslő személyes találkozóm kínai telefonnal. Hát mit ne mondjak. Nem recsegett, nem ropogott, 2gb rammal qrva gyors volt szuper kijelzővel. Tényleg tetszetős "kis", 5,5ös teló csakhát az meg ugye konfigban gyengébb mint az m1. De ha az m1-el ennyi gond van akkor lehet jobb választás a Redmi 4g noteja? Vagy egy Xiaomi mi3?
Amit a xiaomiforsale-ről rendeltetek az teljesen zsír új? Mert sehol nem látom feltüntetve az m1-nél, kivéve a Redmi note 4G-nél az ADD TO CART fölött hogy NEW.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest