- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LewSmith
csendes tag
válasz
dagabor #2257 üzenetére
Szia! Amikor én rendeltem akkor in stock volt zölden. 3 hét után rákérdeztem és azt mondták nem látnak most rá esélyt, hogy érkezik raktárra. Ezért visszakértem a pénzt és megvettem honorbuy-ról, bár a szállítás miatt drágább volt, de megérte, mert 42 óra alatt rendeléstől megkaptam a telót, mellette egy tok, meg egy védőfólia és az eu-s adapter a töltőhöz. Szóval nem bántam meg. Most úgy néz ki ha várok még egy hetet akkor jövőhétre megkapnám és 13 ezerrel olcsóbb lett volna, de kb 1hét használat után azt kell mondjam megérte.
A xiaomi sem rosszabb vagy jobb a többinél, egyszerűen nálam így jött ki a lépés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Sorozatok
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest