Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: Gépjármű ügyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AllTheBest
őstag
válasz
batai15 #1682 üzenetére
Párszor már írtam választ a kommentjeidre. Jó pár nagyobb gyártó telefonjának voltam már tulaja. Aktívan használom is a telefonom. Ezen az áron nincs nagyon ellenfele. A rendszer atomstabil, nálam még nem igen akadt meg egyszer sem, az akksija is kitűnő, tegnap 3 ór film és sorozatnézés mellett, közepes fényerőn lement 06%-ig a telefon. Wi-fi elé erős (pont jó még a Wc-n
) Szép is maga a UI, jó érzés a telefon kézben tartani, a kijelzője ugyan olyan szép színekkel operál mint a G" (csak ez nem sárgul) Nálam a telefon nem is melegszik, az alkalmazásokat ne zárogatja be és a Flyme OS néhány extrája is nagyon jól jön(pl ha hosszan nyomod a home gombot, akkor lezárja a kijelzőt és itt is megvan a dupla koppintásos feloldás) Kék az én Note-om és szerintem jól néz ki, a 16 gigán is szépen el lehet férni
Nem bántam meg, hogy ez lett a G2 helyett
Megértem, hogy bizonytalan vagy a telefonnal kapcsolatban, de inkább ha valami kérdésed van a hibákkal/tapasztalatokkal kapcsolatban, inkább írj nekem privátot, gyorsabban segítek
Elé régóta követem a topic-ot, szóval tisztában vagyok a telefon általános hibáival
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 256 GB Blue Titanium Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone SE 2020 gyári független gyári 99% akku ios 15!!!
- IPhone 16 Pro natur titán gyári független 2026.08.11. Apple jótállás 49 ciklus
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest