Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
interstart
tag
válasz
exorcis2
üzenetére
Én rendeltem ehhez a telefonhoz tempered glass-t, eléggé strapabírónak tűnik, bár még mivel nincs raktáron a telefon, így nem tudtam kipróbálni. A YouTube tele van ilyen videókkal: [videó]
Szerintem megéri az árát, ebayről volt egy ezres, bár már GorillaGlass3-nál megkérdőjelezhető a szükségessége, mindenesetre ha kijelzőre ejted a telefont, akkor először ez fog törni, ha törik és nem a kijelző.
-
Goose-T
veterán
válasz
exorcis2
üzenetére
Hátlapra én ezt rendeltem, kijelzőre nem rakok semmit, gyertyára nem kell kotont húzni.
Ha nem kulcscsomókkal teli homokozóban hordod a telefont, akkor nem karcolódik a Gorilla Glass. Nekem ez a harmadik GG-s telefonom, és egyik se karcolódott, maximum mikrokarcok, amik szabad szemmel csak nagyon nehezen észrevehetőek és nem zavaróak. Akit meg zavar, hogy karcolódik a telefon, az tartsa otthon bársonnyal bélelt páncélszekrényben, és csak selyemkesztyűben érjen hozzá.
Mondjuk én nem eladásra vettem a telefont, hanem használom 1-2 évig, amíg meg nem unom, utána meg nekiadom valamelyik családtagnak, aki épp igényt tart rá, én meg veszek újat.Más: egész jól szól a telefon, egy Superlux HMD660-on nagyon muzikális a megszólalása, pedig az egy 150 ohmos batár fejhallgató, amit nem könnyű meghajtani. Mondjuk ezen nincs is nagy hangereje, cserébe szépen szól, irodába így is elég. Nagyon részletes a középtartomány, emiatt jól átjönnek a harmóniák. Nincs dobozhang, felesleges kiemelések. Pedig csak a Tankcsapdától hallgatom a Connektor:567-et, aminek azért nem világszínvonalú a keverése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- Okos Otthon / Smart Home
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- 2 hetes iPhone 17 Pro 256 Gb , 3 év garancia
- Poco F7 Ultra - 16/512GB - ALZA garanciális 2028.07.-ig
- Samsung Galaxy S25 FE 8GB/256GB Jetblack
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Ha nem kulcscsomókkal teli homokozóban hordod a telefont, akkor nem karcolódik a Gorilla Glass. Nekem ez a harmadik GG-s telefonom, és egyik se karcolódott, maximum mikrokarcok, amik szabad szemmel csak nagyon nehezen észrevehetőek és nem zavaróak. Akit meg zavar, hogy karcolódik a telefon, az tartsa otthon bársonnyal bélelt páncélszekrényben, és csak selyemkesztyűben érjen hozzá.