- sziku69: Szólánc.
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Sikerült. Köszönöm mindenkinek. Most már nem kell a modd-olt driver sem
-
XuChi
addikt
A moddolt atiflash-nél kell ezt is: AMDVBFlashDriverInstaller.exe ? Mert ezt nem találom benne. Vagy ennél nem kell...
?
-
Tybee
tag
Igen ezt a BIOSt, megy a GPU-z, render test is fut rajta... Nem tudom, hogy mennyi köze van hozzá, de Win11-et használok, Asus prime H510m-a és 10400f.
Mester által linkelt drivert tettem fel a 21-es kernellel.
Esetleg próbáld meg azt, hogy csak ez a GPU legyen a gépben, tiltsd le az integráltat ha van, hátha... jobb ötletem sajnos nincs. -
Felhúztam a core-t 1100Mhz-re, és bírja a kicsike
Csak FurMark-nál érte el a 60 fokot, Fire Strike és Time Spy-nál alatta maradt. Másik gpu meg le lett "butitva", hogy ne melegedjen annyira idle-ben, bár kicsit így is az, de nem vészes.
-
Ha jól emlékszem, az egyik J200 a másik J201, számozás alapján a 200-as lehet a masteré, a másik a slaveé. Sajnos maga a forrasztási pontok nagyon kicsik, ilyenhez pont nem jó a forrasztóm (nem lehetetlen, de sokkal nehezebb). Majd ha már vizezve lesz a másik gpu is, teszek vele egy próbát.
-
ace666
tag
válasz
Kalacskepu #69 üzenetére
Köszi! Ezt a forrasztást talán bevállalom.
Csak jó lenne tudni melyik a “masterhez” tartozó… -
ace666
tag
válasz
fatpingvin #80 üzenetére
Mit mondjak… köszi, rendes tőled!
-
Tybee
tag
válasz
Kalacskepu #79 üzenetére
Megoldódott, minden megy, BIOS-ban is van kép, CF is megy, játékok hasítanak.
Mindenkinek köszönöm a segítségét.
Hűtést kell még megoldanom, de szerintem kihajlíthatom a borda felső részét és ráteszek 2db 92mm ventit, amiket az alaplapról fogok szabályozni.
Melyik hűtés hatékonyabb, 2 venti a bordára vagy 1 venti oldalról ami egy tölcséren keresztül hűti? -
-
-
Tybee
tag
válasz
MasterDeeJay #74 üzenetére
Kipróbáltam amdvbflash.exe-vel is win alatt, de ugyanaz... vagy DOS-ba kéne bebootoljak hozzá?
62-es HSZben levő flashert szedtem le.
[link] -
-
-
-
ace666
tag
Nekem csak a parancssorossal ment, a windowsos felülettel nem...
A discordon próbálkoztak a Pro Duo biosával, amiből ugye van MS és SL. Ott ha felcserélte az illető a biosokat, nem adott képet a kártya - csak ha a mastert töltötte a megfelelő helyre.Más:
Még nem szedtem szét ezt a kártyát.
Van ezen elvileg ventilátor kimenet, vagy legalább a helye, ahol az rpm és signal jelre rá lehetne csatlakozni?
Az alaplapon nincs ilyen kimenet...Vagy tegyek egy halkító potmétert a blowerre és kész?
-
-
Tybee
tag
Amdvdflashwin-nél látom a két kártyát, egyik MS, másik SL, csináltam backupot mindkettőről.
"Load Image"-nél betallózom a nano biost majd "program"? Ugyanazt a biost töltsem rá mindkét GPU-ra? Ennyi az egész ugye? RX580-akat flasheltem már így, de nem tudom, hogy a 2GPU-s kártya mennyire különbözik attól, van-e jelentősége annak BIOS íráskor, hogy MS vagy SL? -
Közben ügyködtem a hűtésen is kicsit. Ráraktam az első gpu-re egy ID-Cooling Frostflow 120-at (ez még a régi változat), idle-ben 30 fokos, viszont csak Crysis 2-vel próbáltam, max beállitás 1440p-ben, ott 60 fokig ment fel. Másik gpu viszont kemény 70 fokon volt, úgy, hogy nem is csinált semmit
Raktam a második gpu-re egy 12 centis ventit (kisebb most nincs), a második gpu 32 körül mozgott, viszont az első 40-50 között. Másikat is mindenképp vizeznem kell, mert ez így nem lesz jó. Szerzek majd egy blokkot, vagy egy AIO-t, amiből csak a pumpa blokk kombót használom fel. Aztán meg kéne próbálni azt is, hogy a pcb-re forrasztom a 4 pines ventit (vagy csinálok egy csatlakozót). Ennek mondjuk már nem nagyon merek nekiállni
Jelenleg ez a végleges kinézete, ha már a másik gpu is vizezve lesz meg minden, akkor megcsinálom a rendes burkolatot is hogy illeszkedjen, úgy azért mégis jobban fog kinézni.
-
Tybee
tag
válasz
Kalacskepu #61 üzenetére
Szuper, köszi szépen!!!
-
ace666
tag
-
-
Tybee
tag
válasz
MasterDeeJay #56 üzenetére
Köszi szépen, felment a driver, eszközkezelőben látszódik, nincs hibában, de továbbra sem tudom működésre bírni. Ugye a v21 kernelt kell használni?
NVS295 a megjelenítő VGA, de windowsban hiába választom ki, hogy adott alkalmazás melyik GPU-t használja, mindig a megjelenítésre használt VGA-n fut.
R9 nano BIOSt feltúrom rá este, ha lesz időm, jó lenne ha működne a miniDP és csak 1 VGA lenne a gépben.
-
XuChi
addikt
válasz
Kalacskepu #20 üzenetére
A linken nincs semmi. Legalábbis nekem azt írja.... Valahonnan máshonnan esetleg a módosított AtiFlash-t ?
-
Kicsit tekerj feljebb, ott linkeltem egy R9 Nano bios-t, azzal van kép miniDP-ről mindenhol. Változtatásokat a bios-ban ne csinálj, mert ha változik a bios checksum, se biosban, se bootolás közben nem fog képet adni, csak amikor már a windows-ban vagy. Driver-ből nekem a windows 10 által felrakott van (21.10.2).
-
minidp porthoz ahogy tudom r9 nano bios kell
Driverből frissítettem a leírást
Win11-nél nem kell registry módosítás.
Ha az integráltod most valamilyen Vega8 vagy valamilyen ryzenes megoldás akkor külön fel kell rakni eszközkezelőből kitallózva a ryzenhez tartozó drivert, mert a nimez féle moddolt driverben nincs benne a ryzenes de szerencsére fel lehet rakni külön, de ez csak akkor kell ha nem menne a dp port a moddolt biossal sem.
-
Tybee
tag
Sziasztok!
Vettem én is ilyen szörnyeteget....
Lenne pár kérdésem:
- A miniDP port gyári bios-al nem ad képet, ez normális? Fontos lenne, hogy működjön a miniDP, ez melyik biossal megy? UEFI van, CMS nincs, POSTnál csipog a gép, hogy nincs VGA.
- Win11-re nem ment fel a gyári driver, 182-es hibát írt... ( 22.2.1 V4 ) Adrenalin GCN DCH (Mantle API, Split Kernel Support) drivert szedtem le és telepítettem. Ez jó hozzá? Feladatkezelőben látom a 2 új GPU-t, de játékok nem futnak vele. EnableMsHybrid-et is beállítottam. GPU-z-ben is látom a kártyákat, de a render test a másik (nvidia) videókártyáról megy mindig....Grafikai beállításoknál is kiválasztottam melyik GPU-t használja, de hiába.Nagy segítség lenne, ha valaki megírná melyik BIOS-t és drivert használjam, ha szeretném a miniDP-t használni, és csak az S9300-as VGA lenne a gépben.
Köszönöm szépen!
-
Nagyon úgy néz ki, hogy másik hűtési megoldást kell kitalálnom. 84 fokog megy fel, de csak azért, mert ugye a bios-ban le van korlátozva, hogy 85-ig mehet fel. Le venni meg nem akarom, mert akkor teljesítmény szempontjából kaka lesz. Lehet valahogy megkéne próbálni vizezni
-
ace666
tag
válasz
Kalacskepu #52 üzenetére
Köszi!
Nem tudom, hogy nem sikerült megtalálnom ezt a cikket... -
-
ace666
tag
válasz
Kalacskepu #50 üzenetére
A Crossfiret hol lehet kapcsolgatni? Van rá valami explicit beállítás valahol elrejtve a radeon szoftverben?
-
Közben megoldottam azt, hogy legyen boot közben, illetve bios-ban is kép. Ezt az R9 Nano bios-t raktam fel a kártyára, és egyből jó volt. Crossfire is megy gond nélkül
-
-
-
eboostr
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #39 üzenetére
Tesztelni fogom
Mai napig feltüntetik az alaplap gyártók hogy támogatja vagy sem. -
válasz
MasterDeeJay #44 üzenetére
Na igen, meg a játékverzió és a windows verzió is más kicsit
Egy olyan Pro Duo backplatet kéne valahonnan szerezni, azért mégis csak jobban mutatna.
-
-
válasz
Kalacskepu #43 üzenetére
-
-
ace666
tag
válasz
MasterDeeJay #41 üzenetére
Kösz, világos.
Nekem is az a tervem egyébként, hogy ha ezek összeállnak, akkor a "régi" 1060-asokat eladom.
Új kártya a jó kártya, mondta a szervizes ismerős... -
Itthon is kapsz olyan termékeket amikre nincs gyártói garancia. Gondolok itt a WD OEM-eknek szánt HDD-jeire amelynél maga a kereskedő vállal garanciát de csak 1 évet amely kötelező. (volt is belőle gond amikor egy ismerős WD RE 3év gariját nem tudta érvényesíteni mert WD szerint nem is volt rá csak 1 év kisker) Vagy ilyen még a bontott, kiállított, visszavitt stb termék. Használtra meg úgy tudom fél évet szoktak adni arra valóban más vonatkozik. Annyi hogy ezt a garanciát maga a webshop kell hogy vállalja, nem a gyártó tehát ha a webshop megszűnik akkor ha lett utód az veszi át, ha nem akkor nincs gari.
Eddig mindenki totál új bontatlan dobozos kártyát kapott aki retail verziót rendelt.
Bár még ha csak 30 nap gari lenne az is jobb mint valami hasonló teljesítményű régi kártya apróról ami gyakorlatilag lehet javított, bányász, kukázott, sütött nepper...stb. -
ace666
tag
válasz
MasterDeeJay #35 üzenetére
Condition: Refurbished
“TESTED WORKING | 30-DAY WARRANTY”Azzal, hogy felújított/használtként adják el, nem csökken le 30 napra az EU-s egy év is?
Egyébként meg nem tesztel rajta semmit a webshop a tuti... ugyanabba a dobozba jött felbontatlanul, amiben a matricák szerint egy éve Hollandiába szállították Hong Kongból
-
Már nincs olyan hogy crossfire támogatású lap. R9 280-óta már crossfire kábel sem kell.
A crossfire már csak egy szoftveres valami, nem kell hozzá semmilyen támogatás és hardver.
Amúgy játékok sem támogatják már rendesen, helyette lett a dx12 mgpu ami messze jobb (vram összeadódik és nem kell egyforma kártya csak dx12 legyen) csak azt is kevés játék támogatja. -
eboostr
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #37 üzenetére
Ja aha, most nézem a lapom nem támogatja crossfire-t
Videó készítés nél jól jönne, + tesóm diploma munka, a programozás.
Újra fogom gondolni. -
-
eboostr
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #35 üzenetére
Jó tudni...
Kommentem törölheted.Más, 5000 series Amd apu, alaplapi kimenetén működne szerinted a gpu? (pl. 5600g)
-
-
eboostr
aktív tag
A cikkben szereplő 1 év gar téves. Az oldalon 30 nap van megadva
-
-
ronati
tag
válasz
MasterDeeJay #31 üzenetére
A szerver házban akkora túlnyomás van, hogy ot nincs gond a hűtő nélküli VGA-val? Vagy nincs akkora terhelése, hogy melegedjen? Ha hátulról közvetlen befúvást kap, szerver ventivel, hogy nem megy rendesen keresztül a bordákon. Ezen mindenből kettő van, több hőt termel, hosszabb, nagy hőelvezetést igényel. Annak örülnék, ha lenne értelme teljesítményben játékokban ennek a kártyának. tudjuk, hogy nem erre tervezték. De a lehetőség hívogat. A mindig kereső emberek a fejlődés kulcsa.
-
Nálam működik gyári biossal egy GPU-val integrálton keresztül, de hűtési bajaim vannak. Kevés neki egy 8cm-es venti hátulról megfújatva de nem a GPU melegszik túl hanem mintha a VRM. Olyan mintha az a venti nem fújná át rendesen, hiába tekerem maxra és zárom hogy ne fújjon ki oldalt úgy is alig jön levegő a kártyából.
-
ronati
tag
Nekem is 100-as végződésű a típus szám. Úgy látom nehéz esett ez a kártya! Remélem a legjobbat hozzátok ki belőle.
-
Elnézegettem a pcb-t, és látom a hűtést is meglehetne úgy oldani, hogy magára a kártyára van rákötve a venti, minta MI8-nál. Annyi, hogy itt fel kéne rá forrasztani egy olyan csatlakozót (vagy kettőt, mert mindkét gpu-nak van külön egy). Vagy csak simán kábelt elvezetni onnan. Én megpróbálnám, csak sajna nincs hozzá olyan forrasztóm, meg nem akarom elb*szni az egész kártyát
-
ace666
tag
válasz
MasterDeeJay #26 üzenetére
Thx!
A windowsos gui nekem sem ment, de a parancssoros igen, itt -f a force praméter, nem -fp !
Kipróbáltam a far cry 5-öt, ott mind a két gpu dolgozott, szóval akkor mégiscsak lesz ebből valami
-
Ez mennyire gyász már, hogy inkább ráépíti a DP kimenetet, és eléteszi a takarólemezt
Szép munka megint -
-
ace666
tag
válasz
MasterDeeJay #17 üzenetére
Az tűnt fel, hogy a videóban a srác kártyáján fordítva van az "airflow direction". Az enyémen a mDP port felé, azaz a normál ATX házból hátra, kifelé fúj.
Az övé meg befelé. -
ace666
tag
Ahogy P41N írta, a módosított amdvbflash kell hozzá, és azzal felemgy a másik bios, nem akad fenn az SSID csekken.
Az instinct.mi8.242632.rom van most nekem benne, azaz a nem UEFI-s azzal ezt írja a amdvbflash.exe -i:
adapter bn dn fn dID asic flash romsize test bios p/n
======= == == == ==== =============== ============== ======= ==== ==============
0 03 00 00 7300 Fiji GD25Q41B 80000 pass 113-C8820450-100
1 04 00 00 7300 Fiji GD25Q41B 80000 pass 113-C8820450-100Felszenvedtem a nimez "V4-UWP-GCN-WHQL-Insight-NimeZSlim-Adrenalin-21.Q4-Upd5.0-LTS-DCH"-t, azon belül is a "NzSetup_Auto_Krn15.exe" -vel, mert gondolom ez a V15 kernel, amit emeget a srác a videóiban.
Ez jó verzió lehet?
A tesztek egy picit lassabbak ezzel, mint az eredeti radeonnal.Esetleg a blogban ezt is pontosíthatnád, hogy melyik nimezt célszerű feltenni, mert mindenki csak általánosságban emlegeti az oldalán meg van egy csomó release, meg verzió, meg gcn valahány, meg classic vagy winstore adrenalin UI amiről a franc se tudja mi az, de kel :S
Szóval bármit csinálok a GPUz kressel, bár most legalább csak magában, nem kékhalálba...
A második mag ahol látszik, meg mindig fix 300MHz-en...
Próbáljam az uefi-s biost?Tudom, hogy nem a crossfire váltja meg a világot, de ha már van kipróbálnám.
Miyconst is azt emlegeti, hogy "bekapcsoltam a crossfiret". Hogy kell bekapcsolni? Vagy csak adott játékon belül, ha épp támogatja? -
válasz
Kalacskepu #20 üzenetére
Ez a letiltom az igpu-t se lesz megoldás, használhatatlan az egész. Kénytelen vagyok megvárni amíg megjön a kábelem
-
válasz
MasterDeeJay #21 üzenetére
Azt tudom, ugyan az a driver volt fent mindkettő kártyánál, nem piszkáltam.
-
válasz
Kalacskepu #20 üzenetére
7730-hoz is ugyan az a legacy gcn nimez driver kell. Elvileg nem lagolhat.
-
válasz
MasterDeeJay #19 üzenetére
Próbáltam full legacy-ban is, úgy se volt jó. Force flash nélkül nem fog felmenni, ahhoz pedig egy unlockolt amd flash kell. Szedd le ezt a mappát, ebben ott a két gyári s9300x2 bios meg kettő mi8 bios, meg a feloldott amd flash.
"7730 -nál enablemshybrid 2 és letiltod az integráltat azzal se megy?"
Na tényleg, erre nem is gondoltam
Kösz a tippet, így már ott van a listában. Mondjuk így az a baj, hogy eléggé laggos a windows.
-
válasz
Kalacskepu #18 üzenetére
Nálam alap bios van, nemuefi lap amiben próbáltam.
Regeditben kizárólag az megjelenitő kártyát írtam át 2-esre.
Nano Bios windows alatt nem megy fel, ugyan azzal a parancsal mint az mi8 cikkemben, ssid errort ír.
Viszont nálam 10+ id van már regeditbe annyi kártya volt már a gépben és drivereket sem szedtem le, amd és ati driver egyszerre van fent mert a megjelenítő integrált hd8570 vagy mi.
7730 -nál enablemshybrid 2 és letiltod az integráltat azzal se megy? -
-
Lassan nekiállok én is moddolni az enyémet. 400-as végűt kaptam.
-
-
ace666
tag
válasz
MasterDeeJay #13 üzenetére
Ja, nekem kell a mDP kimenet…
Ez a verzió van nekem is. -
-
válasz
MasterDeeJay #7 üzenetére
Vissza raktam a gyári bios-t, felraktam ugyanezt a NimeZ driver-t (Fury X-ként látja mindkettőt) és így se jó regedit hack után, annyi hogy én UEFI módban bootolok. Kezdek már tanácstalan lenni.
-
ace666
tag
válasz
Throttlingol mi? Azt még a hőszigetelő fólia is rajt van a borításán
-
ace666
tag
Kinek a hülye ötlete volt ezzel a kretén kártyával küzdeni?
Először előszedtem a sházbsn elvő egyetlen integrált GPU-s alaplapot, ami egy kontron mini itx. Na azzal sehogy sem akart sikerülni a flashelés, nem látszottak a biosok.
Amibe szántam gépbe, nem fér be két olyan pcie vga, ami két slotot foglal, nekem meg csak azok vannak, szóval alaplap ki, szépen kiterítve az asztalra...A discordon valaki nagyon bizonygatta, hogy a Pro Duo biosával megy neki a CF. Fel is tett master és slave romokat. Csak a módositott amdvbflash-al megy fel, amivel még az SSID checket is figyelmen kívül lehet hagyni. Na azzal se jön kép a kimeneten, windows instabil a fent levő radeon driverrel...
Ellenben utána meg nem akart rámenni másik bios, nem is látta a -i paraméterrel a kártya biosait. Próbálkoztam dosos flasherrel, ott sikerült a master biosát újrarakni, felment a nem uefis MI8.
Azzal már van kép a biosnál, de windows bootoláskor fekete képernyővel lehalt.Elő kellett vegyek egy PCI-os S3Trio 64 V+ kártyát, meg egy vga bemenetes monitort
640x480-ban fekete fehér kép mellett leszedtem DDU-val a drivereket. Utána már indult a Win10, meg tudtam flashelni a második biost is, ugyanaz a nem uefis MI8 ment bele.Halmozottan hátrányos helyzetű a dolog, ez egy dell brand kép, meg kellett moddolni a házat, hogy beférjen, aztán máshol is meg kellett moddolni, hogy a nagyobb táp beférjen.... az alaplapon nincs szabad pcie, a Xeonban nincs integrált GPU...
Ja, át kellett dugnom a cuccot egy másik konnektorba, mert induláskor néha lerántotta a mögötte levő 4 amperes kismegszakítót :SKészült egy nyomtatott adapter egy 24 voltos blower ventihez, ami 12 voltról megy.
A kártya marha nehéz, lóg a sloton, alá kell támasztani... a venti ideiglenesen egy szivacsdarabbal beékelve meg papírdobozzal alátámasztva :SMost ott tartok, hogy tesztek és játékok alatt stabil a cucc 21.5.1-es radeon driverrel, bár a win által automatikusan felrakottal is az volt.
De a GPU-Z minden körülmények között kékhalált okoz PFN LIST CORRUPT hibakóddal.
Az NZXT CAM a radeon driverrel csak egy GPU-t lát, a win driverével látta mind a kettőt.
Eszközkezelő, radeon software látja mind két GPU-t, a második nem nagyon dolgozik...Az eredményeket sem értem:
MI8 kártya gyárilag, ahogy jött:
passmark 3D 9847
superposition 1080p medium 94499300x2 a két MI8 biossal:
passmark 3D 11483
superposition 1080p medium 8879Milyen másik biost érdemes beletenni?
Miért kressel ki mindent a GPU-Z?
Hogy lehet crossfiret engedélyezni?
Miért bszok el ezzel ennyi időt? -
válasz
Ha nem a miniDP-ről viszed a képet, akkor nem fog menni a crossfire.
-
ace666
tag
válasz
Pontosan milyen biost tettél rá?
Innen a Miyconst pakkból valamelyiket?
[link] -
Driverből a Nimez félét raktam fel, alapból a windows nem rakott fel semmit bár lehet azért mert letiltottam valahogy. A nano drivere nem ment fel.
Registryben csak az enablemshybrid értéket raktam 2-esre az integrálton minden mást hagytam úgy ahogy. Crossfire beállítást nem találtam driverben ahoz lehet bios mod kell ami most a gyári.
Alapból UEFI bios van rajta, de amin most használom alaplap az nem támogat UEFI-t még boot szintjén sem.
Hűtéssel még gondban vagyok.
Inkább ne is kérdezzétekThrotlingol. Amúgy hülye a superposition mert azt hitte az integrálton megy.
-
-
Nem teljesen a kártyával kapcsolatos, de ez a New Dawn ennyire tré módon néz ki, vagy csak ezen a kártyán ilyen? Közel 10 éves a Wolfenstein New Order, de szerintem fényévekkel szebb grafikailag (meg minden más szempontból is), mint amit a videóban láttam (és nem a brutál tearing/shuttering miatt).
-
válasz
MasterDeeJay #3 üzenetére
Alapból amit a Windows rakott fel, 2020-as driver. Majd holnap még próbálkozok vele. Kábel meg mindenképp kell, mert anélkül nem tudom kipróbálni a crossfire-t
-
válasz
Kalacskepu #2 üzenetére
Okozhatja bios is, még vadászom az infókat mi is kell hozzá.
Driverből mit raktál fel rá? -
Én akárhogy próbálom, nem jön össze az, hogy iGPU-ról jön a kép, és a S9300x2-őt használja. Beállításoknál csak a hd 4000 van. Nekem meg olyan, hogy AdapterType nem is volt a két kártyánál
Úgy látszik kell vennem egy kábelt.
-
Várom észrevételeiteket ezen dupla gpu-s szörnnyel kapcsolatban!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- iPad topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Ryzen 5 5600X 1 év gari
- Dell Latitude 5290, 12,5" HD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 7490, 14" FHD Érintőkijelző, I7-8650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szám
- GAMER PC - I7-3930K / ASUS GTX 1060 6GB / 16GB RAM / SSD / HDD
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- 20.000 ft tól elvihető ELITRO részletfizetés. Lenovo Legion 5 Gaming kompromisszumok nélkül!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest