- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Matteo005: 9800X3D
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tybee
tag
Érdekes, hogy nektek ennyire melegszik a kártya, hogy 2db nagy ventinél throttlingol. Lehet újra kéne pasztázni.
Nekem csak addig throttlingot (de akkor nagyon) amíg 1db 92mm-es venti volt rajta, de akkor még a hűtőbordák is gyári állapotban voltak....
Én kivágtam a 2 GPU-hoz tartozó borda tetejét, hogy a venti rendesen be tudja fújni a levegőt a bordák közé. 1. GPU-ra egy 92mm-es Hyper TX3 Evo coolerét raktam, pont jó méret hozzá, kb 3500RPM a max fordulatszáma. a 2. GPU-ra Arctic P8 8cm coolert raktam, kb 2000 a max RPM, és 80foknál nem megy feljebb 100% ventinél nyitott gépházzal.... Kicsit hangos, de fülessel elmegy. Ventik szélei alá visszaragasztottam azokat a szivacscsíkokat, amik a borda és a gyári takarólemez között volt, így nem rezonáál, nem zörög Volt már gyári asus strix kártyám is ami hangos volt, asszem rx570... Ahhoz képest, hogy ez homemade már nem is olyan rossz...
Amúgy teljesen alap beállításokkal használom, nincs OC, csak annyi, hogy az R9 Fury BIOS szerinti 1000MHz-en mennek a GPU-k, szemben a gyári 975MHZ-el. -
Ugyan ez volt nálam is két 12 centis ventivel. Elérte a temp limitet (ami 85) és throttling-olt a kártya. Én személy szerint nem akartam szórakozni más ventivel, mert számomra fontos, hogy halk legyen az egész gép, így maradt a vizezés egy AIO-val. Ha megnézed, nem hiába van vizes megoldása a Pro Duo vagy a Fury X-nek, szerintem ezek is throttling-olnának sima léghűtéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- ASUS ROG Zephyrus G14, kiváló állapot OLED 3K, Ryzen 9, RTX 4060, 1TB, 16GB, HU, 1+ év Garancia
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Ottocast N71C Apple Carplay / Android Auto
- Samsung Odyssey G5 27" (1440p, 144Hz, 1ms)
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest