Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
Sikerült végre nekem is a DP port-ot használni és megy a CF frankón. Brutal a teljesítménye így. Simán 1080 szint.

-
XuChi
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Ohhh bakker.
-
XuChi
addikt
Nah, az lett a megoldás, hogy 600mhz-re fixáltam a kártyát. -45% áramfelvétel limit-tel és a második kártyát fix 300mhz és -50% energia korláttal hajtom. Így a tesztek alapján egy 1650 szintet tud, ami nekem már elég. És megállt 78-80 fokon terhelés alatt.
-
XuChi
addikt
válasz
fatpingvin
üzenetére
Még azt megpróbálom.
-
XuChi
addikt
Vettem 2db 92mm Artic ventit, kivágtam a bordákat, de így sem sikerült lehűtenem. Továbbra is trotylingol. Újrapasztáztam, de nem lett változás. Alulfeszeltem, semmi. Levettem fix 800mhz-re de úgysem. Kezdem úgy érezni, kidobott pénz volt ez a kártya számomra

-
XuChi
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Hát jah, lehet nekem is kellene venni 2db 120mm AIO-t, de akkor már többe fog kerülni a leves mint a hús

-
XuChi
addikt
Sikerült. Köszönöm mindenkinek. Most már nem kell a modd-olt driver sem

-
XuChi
addikt
A moddolt atiflash-nél kell ezt is: AMDVBFlashDriverInstaller.exe ? Mert ezt nem találom benne. Vagy ennél nem kell...
? -
XuChi
addikt
válasz
Kalacskepu
üzenetére
A linken nincs semmi. Legalábbis nekem azt írja.... Valahonnan máshonnan esetleg a módosított AtiFlash-t ?

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman S2 TG Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő