- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luck Dragon
támogató
Végül elvetettem a dolgot.
-
Luck Dragon
támogató
Köszönöm szépen a kimerítő válaszokat.
Igazából szeretek minden területen egy kis tudást szerezni.
De lényegében már most is azt csinálom amit szeretek. Ellenben kell valami plusz. És ezért is jött létre ez a kis írás tőlem.
Erre a remek példa pont a rajz de ez egyáltalán nem jövedelmező befektetés. Főleg nem kis hazánkban.

-
Szevam
senior tag
Szia,
Nem tudom hány éves vagy, gyanítom fiatalka.

Én a helyedben így járnék el:
1. Először is végig gondolnám mi az, ami érdekel. Fizikai vagy irodai munka?
1.a Rengeteg önismereti tesztet és pszichológiai könyveket olvasnék, hogy megismerjem saját magam.
1.b Eldöntve melyik lenne jó, elindulnék abba az irányba. Legyen akkor most példaképpen rendszer üzemeltető.2. Ha valamit tényleg szeretnél akkor azt csináld, és abban próbálj meg minél mélyebb tudást szerezni (+ hozzá kapcsolódó kiegészítő tudományok). Abból a Zinformatikusból van hiány, amelyik képes arra, hogy ismerje saját határait és amit megtanult alkalmazni is tudja. (Jól megmondta a nyuszi
)3. Amit az iskolában tanítanak az kevés. Állandóan érdeklődnöd kell aziránt a dolog iránt, amit csinálsz. Mindig hozzáolvasni. Integrálni sem azért tanul meg az ember hogy élete végéig integráljon, hanem azért hogy pl ki tudjon értékelni egy sebesség vagy gyorsulás görbét.

4. Ha a tanulás folyamán egy tárgyra is az jut eszedbe, hogy: "Hát ezt a szart sosem fogom használni" gondolj arra, hogy az a tárgy a kretivitásodat növeli és azt, hogy bizonyos dolgokat más szemszögből láss. Soha nem tudhatod hova kerülsz, mindig legyél nyitott.
5. Személyiség fejlesztés
6. Szerintem egy munkahelyen olyan embert keresnek aki:
- tud (szakmai információt)
- tud (nem csak szakmai tudással rendelkezik)
- együtt tud dolgozni másokkal
- igénye van a munkájára, Nem csak beüt egy szöget a falba, hanem azt is megnézi hova üti be.
- alázatos a munkájával és a munkatársaival szembenA fent leírtak csak a véleményemet tükrözik, nem kell feltétlenül így eljárni, továbbá minden tévedés jog fenntartva

UPDATE!! Szerintem rajzolhatnál!

-
Luck Dragon
támogató
Beszéltem még két személyel aki ebben dolgozót és dolgozik , fel is ajánlottak a segítségüket .
Elmondtak mindent , megpróbálom . Veszíteni nem fogok semmit sem . -
Luck Dragon
támogató
Értem és köszönöm.
-
kemotox
addikt
Bármi piacképes ha jó vagy benne. Az legyen inkább szempont, hogy mi érdekel - igazán csak abban lehetsz jó, amit szívesen csinálsz.
/coelho mode off
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Klaus Duran
senior tag
Szorosan kapcsolódik, de az előző végzettségem is elég hozzá.
Én az idő miatt írtam csak.
Olyat válassz amire úgy tekintesz hogy nem kidobott idő, és eléggé piacképes. -
Luck Dragon
támogató
Jelenleg is ebben dolgozol ? Vagy teljesen más területen ?
-
Klaus Duran
senior tag
Gondold meg hogy mire áldozol időt. Utóbbi 2 év a technikumra "dobtam" ki. Volt főnököm mondta hogy fölösleges. És 80%-ban igaza is lett
Valamelyest egyén függő. Mostani melóhelyen a legnagyobb szakinak és a legutáltabb kollégának is ez a végzettsége.

-
Freiherr
őstag
-
Luck Dragon
támogató
-
Samus
addikt
Hát...is-is. Pár volt osztálytársamnak szerencséje volt, volt protekció, és bejutottak kórházba és a másik a bíróságra. Halálra unják magukat, és nem keresnek rosszul. De az osztály nagyobb része gyárban nyomja. Nekem annyiban volt segítségemre, hogy érdekeltek a hálózati eszközök, megismerkedtem több Linux disztróval, és megtudtam, hogy a GUI mögött is van élet.
Én 2 éves technikusképzés keretében szereztem meg, és nagyon szerettem volna elhelyezkedni benne, de mindenhol falakba ütköztem, a szakmai tapasztalat hiánya miatt. Egyetemre kellett volna mennem, akkor lett volna lehetőség a T-Systemsnél (kilenc évvel ezelőttről beszélünk).
Így visszagondolva mentem volna inkább főiskolára...
-
Luck Dragon
támogató
-
Samus
addikt
Hasonló képzésem van, csak azt úgy hívják Hálózattelepítő és üzemeltető rendszerinformatikus. Röviden a mindenes rendszergazdákat hívják így. Ez az a szakma, ahová bekerülni nem túl egyszerű (vagy csak én próbálkoztam rossz helyen). Bánom, mert látva milyen fiatal suhancok járnak hozzánk...
-
Luck Dragon
támogató
-
Samus
addikt
Mármint milyen rendszerüzemeltető?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- VGA kibeszélő offtopik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMING PC! i7-13700F / RX 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 / 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 650w! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)