Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
#63718632 #54 üzenetére
Ja, de amikor kell root jog, akkor lehessen is, mert egy kezdőnek nem egyszerű terminálban sudozni, hogy onnan valamivel konfigfile-t szerkeszthessen.
Gksudo jó erre pl. De pl. pont az egyik etalon Debianban van rendszergazdai filekezelő, ami kényelmes. Tehát ha adsz egy értelmes alternatívát, akkor nem akarnak majd annyira jelszó nélkül rootkodni. -
-
-
-
Még mindig nem értem, miért mumus a terminál, pláne informatika iránt érdeklôdôknek
Mert usernek még ok...
A KDE4 már kiforrta magát, de pl. a 16.04 Kubuntuban nagyon nem sikerült jól belôni... A 14-es jó volt.
Nekem nem tûnik nagyon logikátlannak amúgy.
Egyszerûen szokni kell az új DE-ket - a Windózt is megtanulta valamikor az ember, csak már nem emlékszik.@DanielK : Nekem a Vmware és a KVM bejött, azokkal nincs ilyen macera, hogy kernelfrissítés után összedől. A KVM kevesebbet is eszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Titán dizájn, Pro kamera és Galaxy AI-512GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest