- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
daninet
veterán
Nem akartam úgy irogatni, hogy ki sem próbálom, adtam neki egy esélyt.
Ez messze nem out of box élményLátom, hogy egy tök jó használható rendszer lehetne, de ebbe 2-3 napot bele kell ölni mire minden működik. Egy 2017-es high end laptopról van szó, 0 darab öreg hardver elemmel.
Microsoft Precision touchpadom van ami tök furán gyorsult és mozgott, megtaláltam a config fájlt de kb 50 különféle értéket kellene állitgatni, ujrainditani próbálgatni, sajnos ezt nem
Több ujjas gesztusokat nem sikerült életre kelteni, scroll működött. Nyilván megoldható.
HDPI érintőképernyőm van, a scaling az alkalmazások felénél nem működik, azokat egyesével kell töcskölni, tablet mód nincs, megtaláltam, azt is külön kellene beállitgatni . A scaling ráadásul fura, a betűk furán rendereltek (mintha minden félkövér lett volna), az egész aránytalanul méretezte át magát.Igazából nekem ennyi elég volt, további dolgokba nem másztam bele. Tudom, user error.
Jó úton halad, de kell még idő mire kiforrja magát. Ránézek egy év mulva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Arctic (ismét) belép a házak piacára
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M2 (13,6", 8 GB RAM, 256 GB SSD)
- Dell 3520, 3530 eladó! Magas minőségben felújítva, 1 év garanciával, számlával
- új MacBook Pro 16 hüvelykes M1 Max 2TB SSD 64GB Apple space gray asztroszürke ajándék
- Nagyon szép állapot!! MacBook Air i5-5250U 4GB DDR3 125GB SSD 13 hüvelykes - 2015 eleje
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest