- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lekezelő stílusban oktatott ki, pedig senki sem kérdezte.
Sajna a funkciós lények itt a PH-n utóbbi időben elég parasztok tudnak lenni, nem tudom mire akkora az arcuk, gyakorlatilag, ha kap egy funkciót valaki, akkor el kéne fogadnia, hogy azért tartják. Én is kaptam már olyan választ normális silusú kérdésemre, hogy inkább nem válaszoltam, mert József Attila stilusban tudtam volna csak.....
Persze rám is mondták, hogy a Tg funkciótól hogy elszálltam, pedig aki ismer, tudja, hogy a stilusom egyébként is elég alulszofisztikált.Gyakorlatilag azt hiszi a konnektor, hogy szivességet tesz azzal, hogy átnézi az irásodat? Elég rosszul látja, Te tettél szivességet a PH-nak, hogy irtál egy jó kis ismeretbővitő cikket.
(#462) CPT.Pirk
Szokott mostanában lenni, biztosan a chili-mániád miatt.
Syl
Látod, még a normális cikkirókkal is hogyan bánnak, akkor mit várjak én, akinek a nickjére vörös lámpa van ragasztva!?
Időm se tudom mikor lesz irásra, most is valami csodadisztróról irok live-ból, a Manjarok között böngészve találtam:
Nem tudom mi köze a Manjarohoz, de érdekes, a wifi detectort úgy kellett valahonnan előbányászni, nem indult a rendszerrel, minek is indulna.
Ez a Pacli csomagkezeló viszont egész jó, totál egyértelmű.
-
Syl
nagyúr
Jól emlékszel a problémámra. (A minap Kapitány csípős megjegyzésére szándékosan nem reagáltam, pedig rólam beszélt) Ez a bemutatód nagy kedvet csinált a próbához. A következő alkalommal ezt a disztribúciót fogom kipróbálni. Pár éve Manjaroval már úgyis volt egy pár hónapos szeánszom (ott az XFCE vs. Intel HD tearing volt a legnagyobb bajom)
Apropó. Az egérgyorsítás mennyire agresszív Manjaron? Mert Ubuntu(származékoko)n nagyon rühellem. Még az OSX-en sem szeretem az egérkezelést. Ezért végzem a munkámat inkább Win10-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- Canon MILC: EOS R és M topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Nintendo Switch játékkonzol Mário játékkal (kézikonzol)
- Asztali PC , i5 6600 , RX 580 8GB , 24GB DDR4 , 256GB m.2 , 640GB HDD
- Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB (sku:11293-03-40G) használt VGA
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Érintős Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Rockrider AM50s enduro - Teljesen új első maxxis DHF, belsők!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új FULL HD webkamera + Számla
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest