Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
lekezelő stílusban oktatott ki, pedig senki sem kérdezte.
Sajna a funkciós lények itt a PH-n utóbbi időben elég parasztok tudnak lenni, nem tudom mire akkora az arcuk, gyakorlatilag, ha kap egy funkciót valaki, akkor el kéne fogadnia, hogy azért tartják. Én is kaptam már olyan választ normális silusú kérdésemre, hogy inkább nem válaszoltam, mert József Attila stilusban tudtam volna csak.....
Persze rám is mondták, hogy a Tg funkciótól hogy elszálltam, pedig aki ismer, tudja, hogy a stilusom egyébként is elég alulszofisztikált.Gyakorlatilag azt hiszi a konnektor, hogy szivességet tesz azzal, hogy átnézi az irásodat? Elég rosszul látja, Te tettél szivességet a PH-nak, hogy irtál egy jó kis ismeretbővitő cikket.
(#462) CPT.Pirk
Szokott mostanában lenni, biztosan a chili-mániád miatt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Syl
Látod, még a normális cikkirókkal is hogyan bánnak, akkor mit várjak én, akinek a nickjére vörös lámpa van ragasztva!?
Időm se tudom mikor lesz irásra, most is valami csodadisztróról irok live-ból, a Manjarok között böngészve találtam:
Nem tudom mi köze a Manjarohoz, de érdekes, a wifi detectort úgy kellett valahonnan előbányászni, nem indult a rendszerrel, minek is indulna.
Ez a Pacli csomagkezeló viszont egész jó, totál egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óvodások homokozója
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Diablo IV
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Apple MacBook
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez a Pacli csomagkezeló viszont egész jó, totál egyértelmű.