- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lekezelő stílusban oktatott ki, pedig senki sem kérdezte.
Sajna a funkciós lények itt a PH-n utóbbi időben elég parasztok tudnak lenni, nem tudom mire akkora az arcuk, gyakorlatilag, ha kap egy funkciót valaki, akkor el kéne fogadnia, hogy azért tartják. Én is kaptam már olyan választ normális silusú kérdésemre, hogy inkább nem válaszoltam, mert József Attila stilusban tudtam volna csak.....
Persze rám is mondták, hogy a Tg funkciótól hogy elszálltam, pedig aki ismer, tudja, hogy a stilusom egyébként is elég alulszofisztikált.Gyakorlatilag azt hiszi a konnektor, hogy szivességet tesz azzal, hogy átnézi az irásodat? Elég rosszul látja, Te tettél szivességet a PH-nak, hogy irtál egy jó kis ismeretbővitő cikket.
(#462) CPT.Pirk
Szokott mostanában lenni, biztosan a chili-mániád miatt.
Syl
Látod, még a normális cikkirókkal is hogyan bánnak, akkor mit várjak én, akinek a nickjére vörös lámpa van ragasztva!?
Időm se tudom mikor lesz irásra, most is valami csodadisztróról irok live-ból, a Manjarok között böngészve találtam:
Nem tudom mi köze a Manjarohoz, de érdekes, a wifi detectort úgy kellett valahonnan előbányászni, nem indult a rendszerrel, minek is indulna.
Ez a Pacli csomagkezeló viszont egész jó, totál egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest