Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
(nem tudom miért neked írtam válaszként)

A rettenetesen bonyolult megoldás. A Menüben beírom, hogy lem... (nem is kell végigírni)
Előugrik kattintásra egy ilyen terminalos
program:amiben az adott meghajtót kiválasztva rámegyünk a fogaskerék ikonra és láthatjuk a beállítási opciókat. Sokkal több beállítást lehet itt elvégezni könnyedén, mint a meghajtó csatolását, lehet particionálni....de látható is ez a fogaskerék alatti felugró részben.

Az auto csatoláshoz csak be kell kapcsolni a kék gombbal, mint látható, automatikusan beolvassa az összes meghajtó adatot, még az UUID-hoz sem kell terminal és az FSTAB-ot sem kell terminalból szerkeszteni.Csak ezt feldobtam gyorsan, akinek szeme van, látja, hogy százszor egyszerűbb ez a beállító program, mint a Winnel megcsinálni ugyanezen feladatokat. Amellett egyetlen GUI-s programban valósítható meg minden, ami a meghajtókkal kapcsolatos.
Persze ahhoz meg kell ismerkedni kicsit a rendszerrel, hogy megtaláljuk a Menüt
és az abból elérhető titokzatos nevű programokat, már ha a Lemezek név annyira titokzatos....

Mivel a kérdező Ubuntu vonalon kételkedett ennek az auto csatolásnak a megoldhatóságában, így onnan hoztam pár képet, de ez a többi dektop distrón is hasonlóan bonyolult lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó számítógép
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- Új Razer 16 QHD+ OLED 240Hz i9-14900HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Win11 Beszámítás
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Thermaltake VersaH17 ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mind Unity-s, mind Gnome-os Ubuntuban, de még a Mint Cinnamonban is gyárilag a rendszer része a Lemezek program.

program: