- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
A Linux nem egyenlő a Manjaro KDE-vel, előbbi egy sokkal nagyobb halmaz, a KDE-hez pedig kell egy támogatott GPU is, ami az Atomban pont nem teljesen támogatott, és igen, pont ezért írtam bele a cikkbe, hogy ne legyen felesleges csalódás. Lenne rengeteg alternatíva az Atomos gépekre, leginkább valami openboxos megoldás, vagy LXDE, de neked egyszerűbb volt ez az önigazolás ahogyan látom.
Volt N270-es netbookom, és kínszenvedés volt használni, ugyan véletlen egybeesés, de a szintetikus pontszáma is 270, egy mai átlagos konzumer notebook ennél 14x gyorsabb. Ha azon a gépen fut a Windows update, akkor szó szerint használhatatlan lesz, mivel ennél 5x erősebb gépeket is visszafog jelentősen, de szövegszerkesztésen kívül nem tudom mire lehet még használni, és nem bántásból mondom, nekem valamikor 8-9 éve volt, és már akkor súrolta a használhatatlant.
szerk: Bocsánat, átsiklottam az XFCE felett, az egy fokkal jobb választás mint a KDE, de ez a gép sajnos kukaérett. Esetleg próbálkozhatsz a már többször emlegetett minimál disztribúciókkal, levelezni meg szövegszerkeszteni lehet vele. Ezen érdemben egy Linux sem fog segíteni, kár a gőzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bundle topik
- World of Warships
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Eredeti játékok OFF topik
- VoIP telefonálás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest