Új hozzászólás Aktív témák

• Dave™

nagyúr

válasz peteris #751 üzenetére

A Linux nem egyenlő a Manjaro KDE-vel, előbbi egy sokkal nagyobb halmaz, a KDE-hez pedig kell egy támogatott GPU is, ami az Atomban pont nem teljesen támogatott, és igen, pont ezért írtam bele a cikkbe, hogy ne legyen felesleges csalódás. Lenne rengeteg alternatíva az Atomos gépekre, leginkább valami openboxos megoldás, vagy LXDE, de neked egyszerűbb volt ez az önigazolás ahogyan látom.

Volt N270-es netbookom, és kínszenvedés volt használni, ugyan véletlen egybeesés, de a szintetikus pontszáma is 270, egy mai átlagos konzumer notebook ennél 14x gyorsabb. Ha azon a gépen fut a Windows update, akkor szó szerint használhatatlan lesz, mivel ennél 5x erősebb gépeket is visszafog jelentősen, de szövegszerkesztésen kívül nem tudom mire lehet még használni, és nem bántásból mondom, nekem valamikor 8-9 éve volt, és már akkor súrolta a használhatatlant.

szerk: Bocsánat, átsiklottam az XFCE felett, az egy fokkal jobb választás mint a KDE, de ez a gép sajnos kukaérett. Esetleg próbálkozhatsz a már többször emlegetett minimál disztribúciókkal, levelezni meg szövegszerkeszteni lehet vele. Ezen érdemben egy Linux sem fog segíteni, kár a gőzért.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés