- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Azért ennyire lúzer nem vagyok.
Ha az lennék, nem azt mondom, hogy én voltam a hülye, hanem azt, hogy #szaralinuxmonnyonle...
Az OMV-hez SSH-n hozzáfértem, de azon kívül, hogy a rendszerlemezen lévő adatpartíciót átmásoltam a tárhelylemezre semmiféle módosítást nem tudtam végrehajtani. Se nano, se mc-s felülírás a backup-ból, pedig ott volt és elég friss is volt. Root felhasználóként sem.
A módosítás annyi volt, hogy az SSD miatt a flash meghajtókhoz ajánlott opciót a megadott módon beírtam az fstab-ba. Mindegy. Ráment pár jópár órám, de működik a kis gépecske.Az X-hez.
Mint írtam telepítettem pár érdekesnek látszó összetevőt AUR-ból. Úgy is lehet fogalmazni, hogy próbálkozok, mint a kiskutya az ugatással. És valószínűleg - na jó, biztos - a feleslegesnek ítéltek eltávolításánál kiválasztottam a listából olyat is, amit nem kellett volna, ez vitte magával a komplett X-et.
Gondoltam a konzolos helyreállításra is, de ennek előfeltétele lett volna, hogy tudjam, mit is töröltem le amit nem keleltt volna.
Egyszerűbb volt az alapoktól újraépíteni a gépet, ~2 óra alatt az eredeti (ill. kicsit jobb) állapotába hoztam vissza. (telepítés, belakás, szoftvereim telepítése és beállítása, frissítések, stb...) Windows esetén erre ráment volna legalább egy napom, meg egy csomó sokkot kapott agysejtem.Kipróbáltam már egy rakat disztribúciót, de még mindig ez - a Manjaro - az amire őszintén tudom azt mondani, hogy tudnám használni, akár a mindennapokban is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Előzetes élménybeszámolókon a Borderlands 4
- Fujifilm X
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Milyen házat vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Asztali PC R5 3600 RTX 2060 Super 16GB DDR4 512GB NVME
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude E6540- i7-4800MQ - 16GB RAM - Intel HD 4600 VGA
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest