- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
vadkörte #745 üzenetére
El sem tudom képzelni ezeket hogy sikerült összehozni. OMV-hez pl. SSH-n is hozzáférsz, ott pedig tudod szerkeszteni pl. nano-val az fstabot, de csinálhatsz előtte mentést is róla, és mondjuk mc-vel felülírod stb. A másikat se tudom elképzelni mit csináltál, amivel gyalultad az X-et.
Amíg nincs meg a kellő tudás, addig azért körültekintően, némi óvatossággal próbáljatok meg kontárkodni.
Skullwipe: az fstabos dolgot én sem tudom elképzelni, de ha törölsz egy olyan csomagot, ami mondjuk a grafikus felülethez kell, akkor tényleg meg tudsz borítani bármilyen linuxot, és root joggal nem fog visszakérdezni, hogy biztosan ezt szeretnéd-e. Ezért kell megnézni, hogy mit is törölsz. Sima felhasználói programoknál kizártnak tartom, hogy ezt össze lehessen hozni, rendszerkomponenseknél viszont viszonylag könnyen, tehát ott körültekintőnek kell lenni. De akkor sem kell újratelepíteni, elég csak azt visszatenni konzolból, amit leszedtél, persze ehhez már kell némi tudás is, törölni könnyebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- De mi lett az akksival?
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Gyúrósok ide!
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Mini-ITX
- Milyen okostelefont vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest