Új hozzászólás Aktív témák

• Dave™

nagyúr

válasz vadkörte #745 üzenetére

El sem tudom képzelni ezeket hogy sikerült összehozni. OMV-hez pl. SSH-n is hozzáférsz, ott pedig tudod szerkeszteni pl. nano-val az fstabot, de csinálhatsz előtte mentést is róla, és mondjuk mc-vel felülírod stb. A másikat se tudom elképzelni mit csináltál, amivel gyalultad az X-et.

Amíg nincs meg a kellő tudás, addig azért körültekintően, némi óvatossággal próbáljatok meg kontárkodni.

Skullwipe: az fstabos dolgot én sem tudom elképzelni, de ha törölsz egy olyan csomagot, ami mondjuk a grafikus felülethez kell, akkor tényleg meg tudsz borítani bármilyen linuxot, és root joggal nem fog visszakérdezni, hogy biztosan ezt szeretnéd-e. Ezért kell megnézni, hogy mit is törölsz. Sima felhasználói programoknál kizártnak tartom, hogy ezt össze lehessen hozni, rendszerkomponenseknél viszont viszonylag könnyen, tehát ott körültekintőnek kell lenni. De akkor sem kell újratelepíteni, elég csak azt visszatenni konzolból, amit leszedtél, persze ehhez már kell némi tudás is, törölni könnyebb :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés