- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Azért ennyire lúzer nem vagyok.
Ha az lennék, nem azt mondom, hogy én voltam a hülye, hanem azt, hogy #szaralinuxmonnyonle...
Az OMV-hez SSH-n hozzáfértem, de azon kívül, hogy a rendszerlemezen lévő adatpartíciót átmásoltam a tárhelylemezre semmiféle módosítást nem tudtam végrehajtani. Se nano, se mc-s felülírás a backup-ból, pedig ott volt és elég friss is volt. Root felhasználóként sem.
A módosítás annyi volt, hogy az SSD miatt a flash meghajtókhoz ajánlott opciót a megadott módon beírtam az fstab-ba. Mindegy. Ráment pár jópár órám, de működik a kis gépecske.Az X-hez.
Mint írtam telepítettem pár érdekesnek látszó összetevőt AUR-ból. Úgy is lehet fogalmazni, hogy próbálkozok, mint a kiskutya az ugatással. És valószínűleg - na jó, biztos - a feleslegesnek ítéltek eltávolításánál kiválasztottam a listából olyat is, amit nem kellett volna, ez vitte magával a komplett X-et.
Gondoltam a konzolos helyreállításra is, de ennek előfeltétele lett volna, hogy tudjam, mit is töröltem le amit nem keleltt volna.
Egyszerűbb volt az alapoktól újraépíteni a gépet, ~2 óra alatt az eredeti (ill. kicsit jobb) állapotába hoztam vissza. (telepítés, belakás, szoftvereim telepítése és beállítása, frissítések, stb...) Windows esetén erre ráment volna legalább egy napom, meg egy csomó sokkot kapott agysejtem.Kipróbáltam már egy rakat disztribúciót, de még mindig ez - a Manjaro - az amire őszintén tudom azt mondani, hogy tudnám használni, akár a mindennapokban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux Mint
- Háztartási gépek
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Villanyszerelés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Videó stream letöltése
- Bittorrent topik
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Az év végé érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- További aktív témák...
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest