- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
CPT.Pirk #644 üzenetére
Özönvíz előtt volt, amikor Gnome -ot, meg KDE -t használtam. KDE alatt a Krusader megfelelt, de Gnome alá én sem találtam fájlkezelőt. Később megerőszakoltam a Linuxot, és Wine alól futtattam portable TotalCommander -t. Aztán jött a Puppy, és a Gnome, meg a KDE ment a levesbe. Ráakadtam a Double Commander -re, azóta azt használom. Most épp XenialPup64 Alpha -n. Ennek vmi JWM az ablakkezelője, de kb. ennyiben ki is merültek róla az ismereteim. Egy dolog viszont hiányzik a Gnome -ból. A képernyőbillentyűzet. Sehogyan sem sikerül normális, Magyar képernyőbill. -t faragnom a Puppyra. Androidon ez milyen egyszerű!
Icemad:
Linuxhoz annyira nem értek, de ha jól tudom, akkor van egy Cron nevű feladatütemező. De, ha Androidos a teló, akkor PC oldalon elég egy futó FTP szerver, a többit a teló meg tudja oldani. -
Dave™
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #641 üzenetére
Azért, mert egyeseknek az tetszik, nem a KDE képviselte irány. Ízlésről kár vitatkozni. Amúgy nem tetszenek a drótikonok, ugráló kurzor meg egyebek sem, még ha jó részét meg is lehet változtatni. Nem tetszenek továbbá a - szerintem - túlzsúfolt alkalmazások sem, amilyen a Dolphin is. Örülök hogy neked bevált, de én maradnék a Gnome-os leegyszerűsített iránynál, annyit tudjon amit kell, azt egyszerűen, átláthatóan, gyorsan.
-
Syl
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #510 üzenetére
Piszok light disztró, az tény. De. Amíg a 0.2-nél még minden Ubuntuhoz készült problémamegoldó leírást tudtam használni, a 0.4-nél már nem.
Olyan mint az Ubuntu 16.10. Olyan sokmindent elkeféltek benne, hogy csak pislog az ember. Egy szimpla Teamviewer telepítés is egy rémálom.Most egyébként a Manjaro kacsingat rám
Régen használtam egy ideig és az xfce iszonyatos tearing-et leszámítva, nagyon tetszetős disztro volt.
-
válasz
CPT.Pirk #410 üzenetére
Nem értek egyet.
mhhh....én többet nem értek, én nyertem!
Amit említesz, az régen volt, ma már hígítottunk jócskán az állományon, ma már nem dícsérjük a saját lovunkat, hanem nyilat lőtézünk a szomszéd lovára.
Épp itt olvastam mosolyogva, ahogy egyikünk eléggé lehúzta a tweak-kal való ügyködést. Nem mertem írni erre, hogy az általa használt disztró tweak nélkül...ja bocsi, a mi komenistánk az jó komenista!
Szóval van zavar rendesen.....
Te azért csak írkáld az új Chakra-cikket! Most, hogy talán sikerült eltalálnom a laptopon a megfelelő kernel boot opciókat, fel is rakom majd rá újra. (ez még tolódik, most látom, hogy majd 4 óra futás után mégis produkálta a megszokott fagyást a rendszer)
-
válasz
CPT.Pirk #408 üzenetére
Abból mi lesz? Néha olyan érzésem van, hogy a DE-k harca gázosabb, mint a w/l flame.
Le sem kell írni semmit az Unityről, mégis a qrvannyát annak, aki 'mérnemírjamárle'!!!!!
Ennél szerintem még az 1bites winfan hsz is élvezetesebb!
-----------------------------------------------------------------------------------
Egyébként te nem is tudnál csak 1 oldalt írni a Chakra-ról.
-
icemad
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #161 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy tavaly szeptember környékén küzdöttem vele. 2 napig gugliztam, de nem találtam megoldást rá. Ha ez ügyben van előrelépés, annak örülök. A htpc-m is biztos jobban örülne egy lightos linuxnak kodival. Lehet hogy hétvégén újra rákeresek a témára. Ha szerencsém lesz találok valamit (vagy ide ír be valaki, aki megtudta oldani...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest