- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dida104
tag
válasz
#21078528 #514 üzenetére
A SLED óta én is elkényelmesedtem, azelőtt Slackware-en felraktam az alaprendszert, a többi programot meg forrásból fordítottam. Szerettem a tar.gz (tar.xz) csomagokat, Patrick Volkerding semmi extrát nem akart kitalálni. Logikus volt a rendszer felépítése, tudtam, hogy mi hol található a fájlrendszerben. Régen, mikor nem volt otthon net, boltban vettem meg a 4 CD-s kiadást, azon minden rajta volt, ami kellett. Manapság a kényelem magával hozta a butulást is
, felrakom, működik, nem piszkálom, használom.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
#21078528 #462 üzenetére
Végigolvastad egyáltalán az írást, vagy csak fogtad és kiakadtál már az elején?
Minden így kezdődik. Először egy púzaudió aztán egy systemd. Aztán ki tudja mi jön még. Szívem szerint utálom mindkettőt, legutóbb a gagyi púzaudió arra is képtelen volt, hogy ne csapja szét az alsa configomat. Mert ennyire remekül megírt szoftvert tud készíteni egy FIZETETT programozó.
De tök jó, hogy te ennyire magasról lexarod, hogy szétcsesznek egy komplett platformot. Attól én még nem fogok tapsolni hozzá.
-
válasz
#21078528 #462 üzenetére
Nagyon nem ebbe a topicba valo, de o regi motors es megvizsgalva azt, amit eddig tudok a Linuxrol, meg megnezve a systemd-rol szolo dolgokat, azt kell mondjam, rohadtul igaza van. Poettering ezenkivul sajat maganak is ellentmond a sajat systemd-s irasaban es olyanokon lovagol idonkent, aminek az egvilagon semmi mas ertelme nincs, csak igazolja onmagat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 90 + gyári gyorstöltő
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest