Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luser2000
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szia!
Engem érdekelne a tok felajánlás.
Szívesen adok cserébe egy jó sört (ha iszol olyat)--
Az SD kapcsán :
A fotókat összehasonlítva, mindennapi használatban van érdemi különbség?Üdv. Balázs
-
schawo
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Az S7 sokkal jobban bírja a zajt, de jobban túlélesíti a képet. Ha lehet állítani, érdemes kicsit lejjebb venni az élesítést.
Az exif adatok alapján a V10 rekeszértéke kamunak tűnik.
-
Luser2000
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
De jó, hogy megcsináltad ezeket a képeket!!!
Egyet sajnálok, hogy nem állványról készültek. Így én magam nem tudom kiszűrni, hogy bemozdult-e a kép, vagy elmosott valamit az algoritmus. (De ez nem szemrehányás!!!)
Úgy látom, hogy jelentős különbség nem lehet a kettő között automata módban.
Azt sajnálom, hogy én nem csináltam meg ugyan ezt akkor, amikor még nálam volt a Note5 is.
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Gyönyörű készülék az biztos !!
, de ...a Headfi szerint a ,,homemade,, DAC/AMP nem remekel .. aki nem hifi függő, annak csoda cucc az biztos :-)akkor már csak egy ilyet kell venned hozzá, hogy szépen is szóljon

Audio-Technica ATH-PHA100 hordozható fejhallgató erősítő :-)
[link]u.a a DAC van benne mint a V10-edben volt
csak ez 176 ropi .. -
Luser2000
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Készítenél és feltennél ugyan olyan beállításokkal (mondjuk automatával és valami manuális móddal), ugyan arról a témáról 1-1 képet a V10-el és az S7-el? Kíváncsi lennék a különbségre.
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát nektek nem kell rohani G5-re cserélni, még mindig a legszebb LG a V10
-
schawo
titán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Biztos hogy gyengébb lesz, mint a V10, hiszen el kell adni a külső modult is jó sok pénzért.
-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Este hazaérek és megnézem
-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szerintem lassan itt az ideje. Nem láttam ezért meg kérdezem , nektek is jött egy 300 mega feletti frissítés? Bízom benne, hogy ez a 6.0 előkészítése
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
tegnap este , amikor linkeltem , akkor még működött , kipróbáltam, és a letöltés is elindult ( két napja le is tudtam tölteni innen..).. sorry 
módosítok ! ha így ütöd be elindul (szándékosan nem teszem bele a ,,link,,-be mert onnan nem nyílik meg ..

de valóban telepíteni kellett előtte a firefoxba egy kiegészítőt .. 2 lehetőség van : 1-letöltés megasync-el , 2- letöltés böngészőn keresztülmega:#!PJZxjLxK!RUw3L2XEXOe1BtLpgU-v8vxsGsMW_sKsCanZOTXMaPA
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Mega alkalmazás kell a letöltéséhez
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem tegnap még lemászott innen ..és legalább tömörítve van, 1,37 GB (amúgy 4,5 )
[link] -
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszi Sir ... inkább feldobok ,, thebiker,,-nek egy üveg jó italt, hátha megcsinálja ... 
természetesen root-nál no OTA ..
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
akkor ? j hajrá ..csináljunk ,,téglát,, ? -
atikó
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
gratulálok hozzá, van különbség vezetékes és Bluetooth átvitel között?
-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azt már elfedte a homály

-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
168
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Sosem mertem kiszámolni az elmúlt 20 évben mennyit buktam a ,,kütyükön
pedig kb a Sony Ericsson P900 -tól kezdődött ... az meg nem ma volt
( kb 15 éve 120 volt ha jól emlékszem ) -
Nigér
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én holnap veszem ha minden klappol, 168k-ért
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
A dual sim vissza hívott

-
OmniaI900
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Hát ezt nem hiszem el

köszönöm
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
.. ne sajnáld , ezért dolgozunk, ez a szórakozásunk , én nem sajnálom :-) (PS. én már majdnem hozattam novemberben egy FiioX7-et 660 euro..) aztán elolvastam pár cikket a V10-ról a Head-Fi-n stb és már meg is vettem .. 
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Na ez igen gyönyörű ! Úgy 8 éve volt egy Nikon D40-em kb az a szint
na ja 8 éve a PC-k-ben is hasonló (vagy rosszabb) HW volt ..A firmware frissítés megtörtént, a (xda)T-s V10 rovat szerint a 10c changelog, ujjlenyomat javítás ,és egyéb apróságokat frissítettek benne . Jelentős változás nem történt . A HiFi mód , auto gain , külső playerek (annak a 6 kivételével ami eddig is ment+ Tidal) továbbra is csak Dac fix-el mennek .
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jóóó +1 nevetni fogsz samsung/LG kitelik tőlük... olyan ez mint a banán,, megérik amíg elér a fogyasztóhoz.. -
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
és tényleg , közel 400 MB ,de azért én körölnézek előbb az XDA-n a H961N topic-ban.. Te felraktad már ? .. -
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
szerintem azért többeknek is van ... van elég HiFi őrült ...amúgy meg a G5-re gyúr az LG .. az fontosabb nekik ..
.. de amiket a CES-en ,,találgattak-szivárogtattak,, róla az nem túl jó : Unibody alu ház , (talán bővíthető) 5,3" , + DAC/AMP az lesz benne . -
havast
aktív tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
hat innen vagy onnan, de szerdara nekem is lesz

-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Sajnos igen a HiFi Every Where -re gondolsz ? (DAC fix Play Store) az sajnos zabagép.., a normál saját HiFi mód az nem vészes ..szerintem .. viszont ég és föld a különbség , amit hallasz a Snapdragonnal és a Sabre-val ..
Amúgy a gyorstöltője elképesztő
egyszer megnéztem, kb percenként 2 %-ot tölt .. -
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Á már rég nincs meg, de ha ezt tudom
.....van viszont egy sony meg egy pana(ennek a deckje megdöglött,pedig oda-vissza játszós volt) -
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nagyon szépséges , és gondolom gyönyörűen szól 
Na ezzel már kiderül mit is tud a DAC/AMP ,ezt próbáld ki, DAC fix-el műxik.. egy csoda .. (( legalább is az ATH-MSR7-en ..))
Poweramp alpha-build-700 [link]illetve az Ncoren van fent a HeadFi-nek egy ,,Ultimate test disc for headrophones ,, 24bit 96 khz, Flac lemez , csodát hallasz a Sennheiseren ..

-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Gratula .. elég messze ,, kerültél az agyba dugóstól .. ( haha árban is ..de a jó fülest 1x kell megvenni))
, de ! jó választás mindenképpen , és a kábel mentesség is előny , de lossless zenéknél sztem ne BT-n hallgasd , illetve majd kipróbálod, kiváncsi vagyok Flac/DSD-n van -e különbség , és erősítőn próbálgattam BT trasmitteren, ott sokkal vacakabbul szólt mint kábelen .És, ha kábelen hallgatod , adapter sem kell , az AUX ,,trükkhöz,, mert hiszen külön kábeled van, próbáld meg a kábel először a telefonba, utána a fejrészbe bedugva, AUX-on marad, és az erősítés kb, a low-high gain közé kapcsol .
Azaz a max 75 -ös hangerő kb 45-50 normál esetben, auxon 25-35 is elég a megsüketüléshez
Ha jól látom a passzív impedanciája 28 Ω , az aktív ( BT-ről ) erősítve 480 Ω (NB.remélem jól olvastam) ..huuu..
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
RHA T20 ? az bizony jó választás
(16-40 Khz , 16 ohm.. komoly
, biztos gyönyörűen szól!! Sajna nem bírja a fülem az ,,agyba dugós,, füleseket, pedig egyszerűbb megoldás az bizonyos !majd ha meglesz, írj róla milyen a V10-el ..:-)
-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
DAC Fix for LG V10 , hát igen pár hete már írtam róla, nagyon jól megy mindennel, én a neutron/poweramp miatt örülök neki... de.. sajna, ha aktívan hagyod, meríti az aksit !! ( valami nem 100-as még a DAc fixel, azért is írja a dolgot a srác ..)
Én végül is elvagyok a gyári LG player + ezzel a ,,pár,,
playerrel amik működnek alapból..
ORKING WITH DAC
N7 Player (only works with the 10-band equaliser disabled)
ZPlayer
PlayerPro (but NOT with the DSP installed!)
Shuttle+
Blackplayer EX
Rocket Player FREE
Tidal
Pandora
Noozy
Pulsar Music Player Pro.............
fejhallgató : ha van/lesz kereted egy ilyet vegyél, (most akciós a az extreme audióban)Audio-technica ATH-MSR7 5-40.000 Hz , valami eszméletlenül szól a V10-el ..gyönyörűen meghajtja , de gyakorlatilag egy Seinnheiser HD598- al is ami 300 ohmos. én rászántam pár órát, kb a falat végigpróbáltam a fejhallgatókból az extreme audiónáal
végül is egy MSR7 -et vettem, a hordozhatóság/audiofil tulajdonságok miatt, másrészt az otthoni ATH-ad900x nyitott AIR.. -
Lecs@
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Szeva. Ez a 3 órás nevetséges kijelzőidő tényleg létező jelenség ?
-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Annyian mondták már

-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Original LG Extra Spare Battery 3000mAh BL-45B1F BAK-110 For LG V10 F600
http://www.ebay.com/itm/221928122970?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
Nekem megjött 16 nap alatt , ( nem volt olcsó, de mire itthon is lesz.. az is annyi lesz..töltő van hozzá még a G3,G4 idejéből, Nohon Univerzális )
.......
Nillkin 9H/9H+ 2.5D Anti-Explosion Tempered Glass Film Protector For LG Series
ez is megjött 3 hét .. én nem bízom már a Gorillákban, a G3 is mikro karcos lett,, a G4-re már feltettem..:-)
http://www.ebay.com/itm/161877007802?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=460845032318&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
............
3.5mm to 3.5mm Impedance Adapter Plug For Hi-Fi Audio player AMP/DAC/Earphone (ez még nem jött meg de egy ismerősömét ki tudtam próbálni , HighGainbe kapcsolja a fejhallgató erősítőt 50 ohm alatti fülesnél is, ugyanis manuálisan nem lehet a Sabre erősítőt High/Lowba tenni..leviszi a fejedet , úgy megerősíti , mint egy dinamika kompresszor..)http://www.ebay.com/itm/380932180092?_trksid=p2060353.m2749.l2649&var=650274670628&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
.........
-
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Vétek! Veeeeetekkkk!
Sokkal szebb nelkule. Ennek a toknak a hatulja meg 2 nap alatt lesz full karcos. De ha egy s6 edge pluszra vagysz... 
-
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Ha zsebre teszed,akkor is aktiv a kijelző.?
-
OmniaI900
tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Olyan beállitás nincs rajta hogy csak akkor kapcsoljon be ha érkezik valami értesités??
Mert ennek akkor lenne valami értelme..
Esetleg root után meglehet oldani ?? -
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Usában már 450 ezer fogyott. több mint Koreában.
[link] -
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nem kapd fel a vizet, ebben a topicban sajnos az átlagnál is sokkal több fanboy/mezei troll hozzászólás van. Alig találni pár értékelhető hsz-t, ahol a tulajnak van értelmezhető véleménye, amit nem nyálfröcsögve hanem normális hangnemben hoz a világ tudomására.
-
bori016
újonc
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azért a lakoma39es képen bátorkodtam rázoomolni a képre hogy megtudjam mennyibe is kerül a dobozos kóla. Irtó komoly képeket csinál.. és a kóla ott csak 220

-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jah . a NIKON D1 .. m
már csak ilyen ..... -
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Én pont amiatt félek ilyen nagy telefont venni,mert nem vagyok egy nagydarab,igy pl farmerben nehéz lenne hordani. Ez a G4s épp jó. Csak sajnos nem csúcs. Irigylem a g4,v10 fotós videós képességeit.
-
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Várjuk a tesztet

Azt megkérdezhetem,hogy miben hordod? Zsebbe elfér? Tok kell rá? -
lalakov
senior tag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Írsz róla saját tesztet vagy olyan sokáig nem lesz nálad?

-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Nekem is sok az aku volt picit csalódás. Az edge + például kb 1 órával többet tud. Ami nem kevés. Viszont tényleg baromira minőségi darab, nem nyikorog és a súlya odabasz
-
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jók lettek. Az autofókusz sokkal jobb a v10 ben. Én is úgy veszem észre a g4s ben,hogy az a lézeres fókusz nem csak disz
Szinte minden kép elsőre sikerül. -
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszi az infókat! Jó telefon lett ez a v10! A lumia kameráján kevesebb fény jut be az látszik,ami hol előny(Superdry felirat piros szine), hol hátrány(parlament képe). Mindenesetre az LG a V10/G4 készülékekkel elég komoly cuccokat tett le az asztalra! Használd egészséggel! Ami jó,mert éleződik a verseny android fronton.
-
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
G4-re nem erzem hogy kellene. hacsak nem a felulet miatt de max csak a kinezet. a G4-nel gyorsabb gyari feluletet nem nagyon lattam meg. viszont imadom a htc-ket (kiveve az elmult par evet) szoval lassan johjetne egy ujabb htc nexus. azonnal vevo lennek ra.
addig egy htc hd2-ot keresel jatszosnak, azzal mar 4db htc-m lesz itthon.kepekre: basszus a v10 Parlamentje odab@sz! a tobbi is nagyon jo. a 950 meg nagy csalodas, azt hittem h legalabb a kameraja jo hamar a tobbi egy bughalmaz jelenleg.

egy v10 vs G4 teszt osszehozhato lenne?

-
zombinyul
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Azt a nyomorult muanyag keretet leszamitva durvan minosegi cucc a G4 is ezzel a bor hatlappal, kepzelem milyen lehet egy ehhez hasonlo konstrukcio fem kerettel...
Valahol meg kell nyomorgatnom egyet, marha kivancsi vagyok. Nagyon eltalalt motyo lett ez a V10 is, LG-ek rendesen odatettek magukat flagship fronton.

-
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Jól néz ki a Sense :-)láma,, kérdés ,, magyarul is tud ?

(( ps. én alapvetően a HiFi tudásával szemben vagyok elfogult , mert végighallgattam u.a, nem ócsó,, audiofil fülessel, az összes mostani csúcs telefont , és szebben szólót nem hallottam ..
mint a V10 . -
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Várom az összehasonlitó képeket,jöhet nappali esti is.
A másodlagos kijelzőn le tudsz bonyolitani egy hivást? Ha pl téged hivnak és a nem fogadottat hogy jelzi ? -
MartOOn
addikt
válasz
ForRedGlory
üzenetére
filozok en is azon hogy G5-ig atmegyek v10-re de az ara...
ha a januari ubiszezonban sikerulne egyet ertelmes aron beszereznem akkor csatlakozom en is. addig a G4 tokeletesen megteszi. 
de olvaslak titeket szoval johetnek a beszamolok!
(arak itt: sajnos minimum 120GBP-tal tobbe kerulnek a V10-ek mint a G4 jelenlegi ara. szoval kb 420-440 GBP ha ez lemegy 350-370 kore akkor valtok)
-
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Köszi,ha megvan még a lumia,egykét összehasonlitó k€pet tudsz feltenni?
Igen a videonál az ois tól nekem is leesett az állam.
Milyen appokat lehet kitenni a masodlagos kijelzőhöz? Vagy kérheted azt is,hogy a legutóbb megnyitott dolgok sorakozzanak,ezért könnyebb a multitasking? -
stemplar07
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Gratula !! Ha szereted a HiFit , ez a Te telefonod :-)
(( mellesleg ,, mint telefon is k...a jó ))https://play.google.com/store/apps/details?id=com.phascinate.lgv10.dacfix
ezt okvetlen rakd fel, mert különben csak,,, pár ,, playerrel megy a Sabre DAC , ezzel a DAC fix-el ,minden :-) -
Remekelek28
őstag
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Miben jobb?
Illetve honnan vetted? -
Quqesz
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Várom a véleményed! Grat hozzá!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P40 Pro 5G 256 GB dual sim, félig hibás érintő
- Keresünk dokkolókat
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Gyönyörű készülék az biztos !!
, de ...a Headfi szerint a ,,homemade,, DAC/AMP nem remekel .. aki nem hifi függő, annak csoda cucc az biztos :-)
csak ez 176 ropi ..
tegnap este , amikor linkeltem , akkor még működött , kipróbáltam, és a letöltés is elindult ( két napja le is tudtam tölteni innen..).. sorry 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sajnos igen a HiFi Every Where -re gondolsz ? (DAC fix Play Store) az sajnos zabagép.., a normál saját HiFi mód az nem vészes ..szerintem .. viszont ég és föld a különbség , amit hallasz a Snapdragonnal és a Sabre-val ..
.....van viszont egy sony meg egy pana(ennek a deckje megdöglött,pedig oda-vissza játszós volt)