Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Kedves Érdeklődő!  
 Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
 illetve használd a topikban a kereső-t!  
 LG V10 téma összefoglaló
 Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ForRedGlory félisten Sziasztok! Bár már írtam, váltottam Samsung Galaxy S7 Edgre (amit nem bántam meg, de nem ez a lényeg). Van két nem is használt tokom, erről lenne szó: [link] Ha kell valakinek, írjon és ingyen odaadom. Egyrészt nem drága, másrészt azért marha gyorsan szedi a karcot, mivel fényes és van is rajta már a szállítástól is  Egyik bontatlan még, másikat csak kipróbáltam. Egyik bontatlan még, másikat csak kipróbáltam.Gondoltam ingyen azért bárkinek megérheti  Ha kell, postaköltség mellett feladom szívesen, amennyiben nem pesti az érdeklődő. Ha kell, postaköltség mellett feladom szívesen, amennyiben nem pesti az érdeklődő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Egyik bontatlan még, másikat csak kipróbáltam.
 Egyik bontatlan még, másikat csak kipróbáltam. Ha kell, postaköltség mellett feladom szívesen, amennyiben nem pesti az érdeklődő.
 Ha kell, postaköltség mellett feladom szívesen, amennyiben nem pesti az érdeklődő.