- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
A nagy kamera csata
LV V10 vs. Samsung Galaxy S7 EdgePár gondolat elöljáróban, mert van mit magyarázni, különben nem lesz teljes a kép. Az LG V10-et már rendesen kitanultam, az S7 Edge 1 napja van nálam és ezek az első fotók vele. Nem az volt a célom, hogy tökéletesek legyenek a képek, hanem az, hogy a képek
nagyjábólugyanazokkal a beállításokkal legyenek elkészítve. Rohantam, volt összesen 2-3 órám rá és nem tudtam minden beállítást tesztelni. Elsőre úgy gondoltam, hogy minden manuális lesz és ugyanazzal a "shutter speeddel", de hamar rá kellett jönnöm, hogy totál másként viselkedik azonos beállításokon a két telefon, mert a Samsung ezerszer több fényt enged be, így azonos beállításokkal az egyik sötétebb lett, a másik világosabb. Ezért inkább a képek nagy részénél auto módban fotóztam. A lényeg, hogy mindkét telefonnal azonosak voltak a beállítások, legalábbis az ISO igen.Még meg sem néztem a képeket, de elsőre sok különbség nincs. A részletgazdagság egyértelműen az LG felé billen, de az S7E több ponton jobb, de állást nem foglalnék, laikus vagyok. Samsungnak ez új technológia, még biztos reszelik a szoftvert és ez még idővel javulni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Windows 10
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple MacBook
- Nők, nőügyek (18+)
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Mi 10T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest