- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
thebiker
tag
válasz
OmniaI900 #889 üzenetére
Ha jól értem akkor az 5.1.1-es rendszer szeretnéd frissíteni egy rootolt rommal? Pontosan melyik típus van Neked? Van hozzá egyáltalán rootolt rom? Ha H691n DualSim 64Gb akkor ahhoz van tot file is ami csak a system particiót cseréli le, elvileg a telepített appok maradnak. Ebben semmi nehézség nincs. Megbízható PC LG UP és a megfelelő tot file kell.
http://forum.xda-developers.com/lg-v10/general/rootedsystem-make-tot-h961n-t3339277
Bár én a KDZ-s verziót választottam de ez töröl mindent.
Szívesen elmesélem Neked privátban, hogy mi a menete. -
stemplar07
őstag
válasz
OmniaI900 #843 üzenetére
akkor azért ... az XDA-n meg kéne nézni akinek SEA van azzal mi a helyzet ..
az aksi annyival jobb kb, amennyivel a DacFix nálam mindig be volt kapcsolva zene hallgatás közben és törvénytelenül zabálta az aksit ..
egy érdekesség XDA : aki rootolta, és átállította a dual simest band 20 -ra, rátéve a MM 6.0 kinyomta a rootot természetesen, de !! meghagyta a a BAND 20 800 Mhz-t !!
tehát érdemes a 961N-t előtte megoldani , én már így utólag kicsit bánom .. -
stemplar07
őstag
válasz
OmniaI900 #351 üzenetére
Szerintem elég ránézned a mellékelt fotóra... 103 dB környéke,(+8 dB mindegyik készülékhez képest..) ha egyszer reggel ébresztésen rajta hagyod max hangerőn
lesel az ágyról, garantálom...
ennek persze a hangminőséghez köze nincs ..ami a fejhallgatón/auxon hallható ..
........................
de most komolyan.. le HiFi buzizhattok, mert az vagyok ...vállalom , de
aki egy MP3 320 kbps , és egy Flac 1410 kbps és egy DSD64 cirka 5000 kbps között ezen a készüléken , egy hangsúlyozom, jó felhallgatóval nem hallja a különbséget, annak felesleges
megvenni ,,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Asztalos klub
- Autós topik
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL 256GB bontatlanul eladó
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4469
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3425, 94% Akkumulátor
- Yurbuds Ironman fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest