- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
petWar97 #6719 üzenetére
Mobilnet nélkül félkarú óriás........De azért használd egészséggel.
Én is pont Január közepén múlt,hogy egy éve használom,és nagyon meg vagyok vele még mindíg elégedve.Bár a múlt héten egy picit lehidaltam.Heverésztem a laptop előtt és szerettem volna beállítani az ébresztőt és se kopogtatásra-se hátoldali nyomógombra nem éledt fel.Meghült a vér bennem,hogy ennyi volt,kész.Azután egy sugallat és kikaptam az akkut és azóta minden okés.Ez nem tudom mi lehetett,de remélem nem egy jelzés,hogy kampec lesz.Előzménye nem volt,de remélem nem is lesz soha ilyen.Vagyis egyszercsak biztos meghal,de legyen ez minnél később.
Pedig nagyon szeretem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest