Hirdetés
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Igen, ennyit az LG -ről !
Én is oda küldöm/küldtem fel (mindig) bármi problémám is van/volt vele és korrektül megoldották a problémám/kérésem és cserélték amit kértem...Milyen gyártású a Battery ? (nekem 2017.07. adtak) nekem is kvázi új a battery és mondhatni, még 1-1.5 évig tuti kihúzza ilyen intenzív használat mellett is ahogyan én (is) használom
Csak az a baj, hogy mondom szerzek be új batteryt (hasonló új gyártásút) és ez kb. máshonnan lehetetlen...csak az LG -től személyesen lehetséges...ha legközelebb Bp.-en járok, előtte rájuk szólok, hogy legyen "készleten/raktáron" battery és személyesen hozok el egy darabot...
Van 2 db batterym , egyik új a másik 2015.11.-ik hó gyártású (kb. első széria) és az még tökéletes (kb. 5-6x volt töltve) és most ezt raktam be és használom.. (ezt USA CA -ból szereztem be)
Az "új" battery amit LG adott, van róla dokum is, hogy mikor "cserélték" azt elvileg 1 éven belül tudom velük cseréltetni, vagy rosszul tudom ? /ha személyesen be viszem a Váci útra/
MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Robotporszívók
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch
- iPhone topik
- További aktív témák...
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 09.09. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest