- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
E2E4
aktív tag
(#2098) luimapeiz "Az ipar - a mobil alkalmazások számára elérhető - legnagyobb teljesítményű audio fejhallgató vagy „vonali kimeneti” meghajtása."
Szakemberek böngészhetik a specifikációs leírást, akik pedig még így is kétkednek a minőségben, azok legalább adjanak egy esélyt, hogy meghallgassák a V10-et, bekapcsolt Hi-Fi üzemmódban.(#2105) Doller
Viszont az az érdekes, hogy kikapcsolt kijelzőnél a másodlagos nem állandó fényerőn van, hanem néha világosabb, néha tompább, a szivárgás is így változik. Nem tudom, mitől lehet, nem jöttem rá az okára..A másodlagos kijelző fényerejének változását lehet írtátok korábban, csak átfutottam rajta. A szivárgás ott van, sötétben látható...
Válasz: Téma-összefoglaló / FAQ / Akkor mi a helyzet a fényszivárgással? Az nem gyári hiba? Miért nem Super-AMOLED-ből csinálták?
(Az okot az imént zárójelben odaírtam a jelzett FAQ-hoz.)
Tegnap meg azt vettem észre mikor kivettem a zsebemből, hogy világít a vaku és fényképező módban van. Pedig kikapcsoltam a kijelzőt, a fényképezőt egész nap nem is használtam.
Lehetséges ok: zsebben történő "képernyő zár" feloldódás / fotó üzemmód bekapcsolása. (Ez akár a másodlagos kijelző "elsimításával" majd az adott helyen történő megérintésével is előidézhető.)Ha messengeren írok, néha azt csinálja, hogy mikor elküldöm az üzit és írom a következő, akkor az előzőleg elküldött utolsó szavát (vagy annak utolsó karaktereit) bedobja az elejére. Ez is egy érdekes dolog,
Szerintem ez az app anomáliája lehet. (Mi az a Messenger?) (Smile!)
3 hónapja vettem egy JBL Bt50-es fejhallgatót.
viszont csak ezt a pár ezer forintos csalást tudom majd kivitelezni.
Sajnos nem tudod.A high-gain trükk alakozására (ahogy az le is van írva a téma-összefoglalóban) Bluetooth összeköttetés mellett nincs lehetőség! Ez csak vezetékes fej/fülhallgatónál lehet opció, és a "minőségjavulás" mértéke (sőt, lehetősége*) függ az alkalmazott fej/fülhallgató típusától.
*A megnövekedett hangerőn túlmenően.
(#2109) Outblast
Válasz: Téma-összefoglaló, "4. VÁSÁRLÁS / GARANCIA" fő fejezet, ALAP 1 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA KONTRA 2 VAGY 3 ÉV KITERJESZTETT GARANCIA alfejezet.lattam akkor a 2ev az gyartoi garancia
Nem jól láttad. Egységesen egy év a gyártó garancia, az efeletti jótállás csupán forgalmazó jogkörben történik.(#2115) Aryon87
Viszont az én hsz-m is törlődött, pedig csak egy finom válaszom volt egy másik tagnak az említett tagról..
Ezzel kapcsolatban maximum megkereshetsz egy moderátort, de nem hinném, hogy ezen utólag változtathatnának. (Mint írtam, ez nem Topikgazdai hatáskör.)az a leírás miben merül ki?
Csak nagyjából átfutottam. Ami szembetűnő, az a Bang and Olufsen DAC kontra alap LG G5 kimenet specifikációs összehasonlítása. Szép, szép, de sajnos az igazolódott be, amit még anno a G5 topikba leírva vizualizáltam:
Nyilván hallható a minőségbeli különbség, de:
a.) egy plusz eszköz a zsebben - mobil használatnál, pl. utcán
b.) nagyon drága ez a Hi-Fi barát (60 ezer forint plusz költség)
c.) a telefon árával együtt, nem költséghatékony. (Egy V10 kompaktabb, (nem kell hozzá egyéb kiegészítő, mert a DAC+AMP benne van) ráadásul (noha azonos a DAC+AMP) jobb is lett a kimeneti jel (Hi-Fi), mint ami a G5-nél van. - A Head-Fi fórumon is a V10-et tartják a legjobb Hi-Fi minőségű okostelefonnak.)Mondjuk a G5-ös Hi-Fi barátnak meg van az az előnye, hogy USB-C-n lehet csatlakoztatni bármilyen okostelefonhoz, vagy akár egy PC-hez. Csak a fenti a,b,c eset ne lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kedvenc zene a mai napra
- World of Tanks - MMO
- Gaming notebook topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest